Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
G i n a

Dzień dobry Kruszynki

Polecane posty

13 minut temu, Gеt Out napisał:

Bo takie jak ona mają branie zawsze, więc i nie ma frustracji w niej. Zawsze mówiłem, że ona będzie się podobać niejednemu i ma z czego wybierać. Baba jak ma fajny charakter, a jeszcze czym oddychać i na czym siedzieć, to łatwo ma z powodzeniem wśród płci przeciwnej. 

Zaraz obrosnę w piórka.

Nie no żartuję. 😉

Dzięki za miłe słowa.

• Like 1

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Zaraz obrosnę w piórka.

Nie no żartuję. 😉

Dzięki za miłe słowa.

Przecież to jest oczywista oczywistość dla każdego, tylko nie każdy ma interes to tak wprost powiedzieć.

To ból dopy i tylko maść na ból dopy pomoże no bo jak jesteś mlocona tysiące razy żeby mieć dach i miche a taki lezak dostal se po mamie i nawet mu się nie chce gotować i sprzątać to masz wkoorwa 

3 minuty temu, Еlciаа napisał:

Zaraz obrosnę w piórka.

Nie no żartuję. 😉

Dzięki za miłe słowa.

Nie obrośniesz skoro do tej pory woda sodowa nie uderzyła do głowy i jesteś przyzwyczajona do pozytywnych słów na swój temat.

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Przecież to jest oczywista oczywistość dla każdego, tylko nie każdy ma interes to tak wprost powiedzieć.

Bez przesady, jest pełno osób które mnie nie lubią z różnych powodów i ja nie mam nic do tego bo nie zabiegam o to zeby wszyscy mnie lubili. (oczywiscie mam na myśli forum)

2 minuty temu, Gеt Out napisał:

Nie obrośniesz skoro do tej pory woda sodowa nie uderzyła do głowy i jesteś przyzwyczajona do pozytywnych słów na swój temat.

Wiem, to był żart. 😉

5 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał:

To ból dopy i tylko maść na ból dopy pomoże no bo jak jesteś mlocona tysiące razy żeby mieć dach i miche a taki lezak dostal se po mamie i nawet mu się nie chce gotować i sprzątać to masz wkoorwa 

O kim piszesz?

8 minut temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Samo życie 😄

1 godzinę temu, Gеt Out napisał:

Nie nie może być pomieszana

oczywiscie ze moze sa badania na ten temat ale ty nalezysz do tej grupy ludzi ktora ma zbyt niskei iq

1 godzinę temu, murb napisał:

Ciekawi mnie jak wypadasz w rozmowach przy świątecznym stole. 😁

tak smao jak na kafeterii poza tym nie lubi siedziec przy swiatecznym stole zwykle zjem co mam zjesc i siadam przed komputerem 😄

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Bez przesady, jest pełno osób które mnie nie lubią z różnych powodów i ja nie mam nic do tego bo nie zabiegam o to zeby wszyscy mnie lubili. (oczywiscie mam na myśli forum)

Wiadomo, że nie każdy lubi, tylko czy pełno takich to nwm, nie śledzę Twoich rozmów z userami, jak to z tym jest. Ale i wśród tych co lubią, to nie każdy ma interes przyznać że z wyglądu i zachowania masz prawo się podobać dużej liczbie facetów, czy może i większości. Będzie ktoś Cię lubił, a tego nie powie bo coś tam..

1 godzinę temu, Pył na wietrze napisał:

Tamta akcja z roxy była przeze mnie dokładnie wyjaśniona i Przem to potwierdził. Słuchaj, wiem że nauczyłeś się żyć z takim łbem jaki masz, świat wspołczesny zachodni z takich zbudowany, dlatego się wali, ale miej litość i pomyśl czasem jak drugiemu, mądrzejszemu w kontakcie z Tobą nieprzyjemnie i szukaj podpbnych sobie tylko i wyłącznie, a mnie omijaj szerokim łukiem, bo ani to nie uczysz, ani nie bawisz mimo tej maski klauna.

co ma jakis swiat wspolczesny zachodni do twojego udawania nastolatki ? mozesz wyjasniac incelom co chcesz jakie to ma znaczenia. wymyslaj sobie wymowki dla opoznionych normalni ludzie wiedza ze to albo choroba psychcizna albo to co napsialem ew. jedno i drugie

47 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

babciu .. podrywasz mnie?

Lecę na Ciebie i się nie mogę zatrzymać. 😁 Dziadku ... 😁

Przed chwilą, dobra zmiana napisał:

co ma jakis swiat wspolczesny zachodni do twojego udawania nastolatki ? mozesz wyjasniac incelom co chcesz jakie to ma znaczenia. wymyslaj sobie wymowki dla opoznionych normalni ludzie wiedza ze to albo choroba psychcizna albo to co napsialem ew. jedno i drugie

Ma do Twojej głupoty i zacietrzewienia bardzo dużo. 

1 godzinę temu, G i n a napisał:

Też mi oczy krwawią za każdym razem, gdy widzę ścianę tego bełkotu pisanego ciągiem. 

mnie oczy krwawią jak polonistka pisze jak ty "na prawde" i wiele innych bykow nie wpsominajac o tym ze uzywasz wyrazow ktorych znaczenia nie znasz i wychodzi komicznie

2 minuty temu, dobra zmiana napisał:

mnie oczy krwawią jak polonistka pisze jak ty "na prawde" i wiele innych bykow nie wpsominajac o tym ze uzywasz wyrazow ktorych znaczenia nie znasz i wychodzi komicznie

Na gazie to się nie zwraca uwagi na takie duperele.

12 minut temu, Еlciаа napisał:

Nie jesteś zupom pomidorowom 

35 minut temu, Gеt Out napisał:

Baba jak ma fajny charakter, a jeszcze czym oddychać i na czym siedzieć, to łatwo ma z powodzeniem wśród płci przeciwnej. 

wystarczy jak baba ze swirami jak ty gada gdy wszystkie inne normalniejsze cie omijaja i juz bedzie miala garsc pochlem od podobnych tobie swirusow a jak jeszcze cycki pokaze to juz bóstwem bedzie wsrod inceli. 

1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Płaskiej krejzi salowej sporo jest ich ujadajom jak suczki w cieczce

No, masz szczęście. 😄

7 minut temu, dobra zmiana napisał:

oczywiscie ze moze sa badania na ten temat

Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą.

3 minuty temu, Kanadyjskie życie napisał:

Na gazie to się nie zwraca uwagi na takie duperele.

w takim razie ona zawsze jest na gazie bo byki wali niezleznie od pory dnia lub nocy i to te same.

1 minutę temu, dobra zmiana napisał:

Nie będę czytał tego  ćpuńskiego bełkotu 😁

4 minuty temu, Darmowy wafelka tak napisał:

Płaskiej krejzi salowej sporo jest ich ujadajom jak suczki w cieczce

podejrzewam ze kazda z wymienionych ma lepiej niz ty i od rodzicow tez pewnie kazda na wiecej moze liczyc niz ty wiec jak zawsze masz urojenia. ciezko zeby ci bezrobotna przez pol zycia matka zapewnila takie same warunki jak im rodzice w pelnych rodzinach i do tego pracujacy

w takim razie ona zawsze jest na gazie bo byki wali niezleznie od pory dnia lub nocy i to te same.

Nie da się tego wykluczyć.

2 minuty temu, dobra zmiana napisał:

podejrzewam ze kazda z wymienionych ma lepiej niz ty i od rodzicow tez pewnie kazda na wiecej moze liczyc niz ty wiec jak zawsze masz urojenia. ciezko zeby ci bezrobotna przez pol zycia matka zapewnila takie same warunki jak im rodzice w pelnych rodzinach i do tego pracujacy

I znowu jakiś ból dopy ten kto ma więcej niż inni to nie ujada tylko jest zadowolony ja jestem 

6 minut temu, Gеt Out napisał:

Płać kasę jak chcesz żeby z tobą rozmawiać i nie mi tylko na dowolne schronisko dla zwierząt. Inaczej nie ma sensu się męczyć z tobą.

wez sie za robote zamiast żebrać na kafeterii żeby ci placic

4 minuty temu, Gеt Out napisał:

to nie czytaj jak czekasz na moje pozwolenie to pozwalam ci nie czytac moich postów 😄

1 minutę temu, Darmowy wafelka tak napisał:

I znowu jakiś ból dopy ten kto ma więcej niż inni to nie ujada tylko jest zadowolony ja jestem 

nikt nie ujada tylko z troski ci pisze zebys sie leczyl jakbys mnie posluchal to bys nie mial teraz takich urojen bo od paru lat bralbys leki na uroejnia. bylo isc do psychiatry. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się