Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Inka 67

40 letnia mama?

Polecane posty

Gość gość
Ela,Kaja,Ola i inne imiona : wiesz,że dobry lekarz nie musi się w necie reklamować? A ty pojechalas spamem na rożnych watkach!!!!!!!!

Gość gość
Moja śliczna koleżanka, której nikt nie dawał tyle lat ile ma, jest praktycznie lezaca, złożona choroba utyla i zbrzydla, ma prawie 50 lat i malego aniołka, którego oczywiście kocha, ale widzę jak to dziecko cierpi, że ma starą matkę a ona się męczy obowiązkami przy tym dziecku. A ja spokojnie, bez pośpiechu, wolna jak ptak, czekam na wnuki.

Gość gość
Moja bratowa jak byla w 1 ciąży i miała 21 lat to jej matka zaszła w ciaze w wieku 43 lat ( w dodatku polozna). To byla wpadka. Obie chodzily w ciazy mama i corka. Bratowa urodzila w maju a jej matka w czerwcu. O

Gość gość
Co jest szokujacego w tym, że rodzi kobieta w wieku rozrodczym ? :O Szok, bo kobieta ledwo po 40tce zaszła w ciażę :D Ludzie, gdzie wy żyjecie ? :O Ja mieszkam w Holandii i tutaj ciaża po 40tce nikogo nie dziwi. No bo co szokujacego w tym, że kobieta przed menopauza zachodzi w ciażę ?

Gość gość
ja mam 41 lat i jestem w ciąży. Czuję się dobrze, mam pełno energii. Chciałabym mieć jeszcze jedno dziecko. Dlatego mam nadzieję ze nie będziemy się o nie starać za długo.