Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ma-s-e-cz-ka

Domowe maseczki do Twojej skóry- chętnie doradzę, mam szeroki zbiór

Polecane posty

Gość ilona15
hej Maseczko! :) czy podałabyś mi przepis na maseczkę na cerę mieszaną?:* na czole,nosie i brodzie mam trochę zaskórników i pryszczy;(

Gość hłeu hłeu
najlepsza, a moze najszybciej działajaca maseczka na trądzik jest z cynamonu : 2 łyzki śmietany i łyżka cynamonu . wystarczy nawet na 2 osoby xd UWAGA! piecze, ale niektórzy mowia ze nie piecze, zalezy od rodzaju skory. inna dobra jest z ogorka i maki ziemiaczanej: obrac ogorka, wycisnac sok, zmieszac z łyzka maki i trzymac ok. 20 min. tez działa :P

Gość gość
Ja zrobilam sobie maseczke z jogirtu naturalnego i moja slora go pochlonela wiesz moze dlaczego??

Gość oossselka
To prawda co do kosmetyków Nantes ze są rewelacyjne i na pewno idealnie odpowiadaja potrzebom naszej skóry.

Gość gość
na stronie Sekret Zdrowia i urody na fb co środę wstawiane są ciekawe przepisy na domowe maseczki itp, i naprawdę skuteczne, gdyż wiele z nich osobiście stosowałam!

Gość gość
No dokładnie, własnie tak jest ze jednak suplementy diety- oczywiscie dobrze dobra jednak najlepiej wpływaja na naszą skóre i np. na taka walkę z cellulitem :)

Gość ccelka
Ze względu na brak czasu kupuję gotowe maseczki. Teraz stosuję maskę orzeźwiającą z HB. Bardzo dobrze nawilża, chroni skórę przed wysuszaniem. Maseczka jest skuteczna, więc raczej nie wrócę do domowych maseczek.

Gość inka102
Ja nie jestem za gotowymi maseczkami, już parę razy się przejechałam niestety;/ Od jakiegoś czasu stawiam na naturę i kupuję produkty z morza martwego zwłaszcza błoto. Z niego robię sobie maseczki okłady i inne rzeczy. Fajna sprawa