Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SHE KLM

GYNALGIN -CZY KTOS STOSOWAL????

Polecane posty

Gość SHE KLM

?? pomogl???

Gość mroweczka123
mi nie pomogl... i duzo opini slyszlalam ze jest do ....

Gość onatowie
gynalgin?już o tym slyszalam...co z atym idzie go mialam..dolączam do poprzedniczki..jest do d.... strata kasy.

Gość 12345699909
kurde to co zorbic? isc do innej lekarki?

Gość mroweczka123
w sumie to zadan starta kasy bo on 2 zlote kosztuje;)... skoro ci to zapisala to bierz... a jak nie bedzie efektow... to muisz isc znowu.. tylko pamietaj przy okresie nie mozna ich brac...

Gość onatowie
no spróbowac mozesz skoro tanie,ale i tak nie pomoze, z pozniej mozesz pojsc do tego samego,ale żeby Ci przepisal coś innego- globulki dopochwowe. dodam,że niewiele leków pomaga...ale trzeba probować..jak nie ten to inny,

no właśnie, a ja mam problem. PRzeczytałam, że przeważnie ginekolog kazał brać wam jedną tabletkę na noc mi natomist nakazał brać dwie :| w ogóle gdzie mi się dwie tabletki zmieszczą.. przecież one są ogromne :/ no i chciałam zapytać jak to przy nich jest ( bo nigdy nie stosowałam globulek dopochwowych) czy one będą wypływać? nie chciałabym bowiem obudzić się rano i w kałuży leżeć :/ więc jak to jest? aha i jeszcze jedno.. czy nie wpływaja one na skuteczność tabletek anytkonceocyjnych? biorę \" jeanine \" proszę o odpowiedź

Gość kfcgjif
mi pomogl ja go stosowalam1 raz , 2 za 3 razem juz nie

Gość najlepszygynalgin
wedlug mnie jest najlepszy najtanszy i najskuteczniejszy. Stosowany dopochwowo nie wplywa na skutecznosc tabletek, a co do "wyplywania" to w nocy raczej ci nie wyplywnie, potem rano lub w ciagu dnia,wiec lepiej jutro wloz wkladke,ale to nie ejst rzadka ciecztylko raczej taka maź,wiec sie nie martw, jesli lekarz ci powuiedzial,zebys stosowala dwie to sprobuj- pochwa jest bardzo elastyczna i rozciagliwa, a jak nie dasz rady to jedna:)powodzenia i szybkiego powortu do zdrowia

Gość kot w baletkach
jestem za !! tani i skuteczny :)) nic dodać nic ująć

dziękuję wam bardzo :* podbudowałyście mnie, bo szczerze mówiąc trochę miałam stresa przed wzięciem tej globulki ;) dzięki :* a jeszcze chciałam zapytać czy podczas stosowania tych globulek mogę spokojnie współżyć? czy raczej powinnam zachować wstrzemięźliwość? ;)

Gość balbina***
powinnas zachowac wstrzemięźliwość... a z własnego doswiadczenia twierdze, że gynalgin jest o dupe potłuc, nie pomógl mi i dla mnie to jedne z gorszych gobulek, t już leszy gyno-femidazol, flukonazol czy macmiror (to i na grzybki i na bakterie - ale w sumie gynalgin też działa i na to i na to). a poza tym, to mam nadzieje że bierzesz oprocz tego jeszcze jakies probiotyki w celu odbudowywania flory bakteryjnej? bo to trzeba, jak nie weźmiesz, to szybko będziesz miała nawroty. ja stosowałam w grzybicy akura gyno-femidazol i lacibios femina. bardzo pomogło. nie miałam nawrotów i kłopotów poźniej. ale fakt, długo potem brałam lacibios...

Gość balbino
a jak dlugo bralas lecibios? wogole jeszcze nigdy sie nie spotkalam z tym aby lekarz mi kazal brac w trakcie kuracji lub po wlasnie cos w stylu lacibios czy lactovaginal, a mialam juz 3 lekarzy. dopiero tutaj sie dowiedzialam ze te wszystkie globulki niszcza tez nasza flore bakteryjna. ja kiedys bralam gynalgin, w sumie pomogl mi, w trakcie nie wspolzylam (zreszta nawet nie bylo okazji;)) a pierwszy stosunek po kuracji ( moze z tydzien po) byl jakis taki bolesny i wszystko mnie pieklo:/

Witam to znów ja. Więc wzięłam dziś na noc dwie globulki. Przez noc ok nic nie \"ciekło\", natomiast w szkole wyleciało ze mnie wszystko :/ wyglądało to w ten sposób jakby z tych dwóch tabletek zrobiła się (dosłownie!) ciapka i cała wyleciała :/ wiem, że to trochę niesmaczne, ale naprawdę nie wiem czy to tak ma być... :/ może jednak brać jedną tabletkę na noc? nie wiem naprawdę.. bo skoro prawie wszystko (jak nie wszystko) wyleciało to czy mi te dwie globulki cokolwiek pomogły? dziewczyny poradźcie co robić, bo mam mętlik w głowie..

Gość avvvria
a ja to wziełam teraz godzina 14 dopracy na 16 ciekawe czy pod koniec odpłyne chyba zarzycze sobie basenik...czy powinnam brac cos na flore bakteryjna dostałam pimafukort

Gość lubię
Lekarz zapisał mi gynalgin przed badaniem cytologicznym, czy powinnam go wziąć, pomimo, że jestem zdrowa?

Gość kicia1
ja brałam gynalgin i mi pomógł. Jestem z niego bardzo zadowolona uwolnił mnie od cierpień

Gość lubię
Czy to była odpowiedź na moje pytanie? Jeśli tak to naucz się czytać ze zrozumieniem ofermo. Przecież mówię, że jestem zdrowa!

Gość kicia1
do lubię sama jesteś oferma!!!! przecież nie napisałam na początku że to będzie odpowiedz do Ciebie Odpowiadałam na pytanie ogólnie!! A skoro nie umiesz normalnie się wypowiadać na forum -bo zaraz kogoś chcesz obrazić wyzwiskami to lepiej sobie daruj!!!!!!!!!!

Gość lubię
Dupa

Gość kicia1
Miło mi jestem Kicia1

Gość kicia1
Z pewnością tak masz na imię:)Biedne dziecko...

Gość lajtowa20
Przed godz wróciłam od pani doktor przepisała mi własnie gynalgin. Stwierdziła przez zaglądnięcie do pochwy że mam stan zapalny, że mam zbyt obfitą wydzieline w kolorze żółtym. Powiedziała że dzzieje sie tak gdy bierze sie antykoncepcje lub też przez sperme która ma inny odczyn niż pochwa i sie to koliduje...miała która z Was podobnie??

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Gość Ai
lajtowa20: Zdaje się, że antykoncepcja hormonalna może czasem zwiększać ryzyko infekcji. Od spermy, to nigdy nie słyszałam - chyba jeśli facet ma infekcję. Ale wiesz, zakażenia równie dobrze można złapać podczas pływania, korzystania z toalet publicznych, jak brałaś antybiotyki... Ogólnie od wszystkiego. ;) Więc nie brałabym tego, co lekarz powiedziała tak zupełnie na poważnie. A gynalgin jest niezły, mi zawsze pomaga. Zdrowiej. :)

Gość mnie uczuliły innym pomogły
mojej koleżance pomogły na grzybice...tylko to kilka dni używała i jakl ręką odjął( yak mówiła:P) .ale dla mnie tragedia:( chyba jestem uczulona na nie:/ strasznie mnie piekło przy wyciekaniu, że musiałąm przerwać...nigdy więcej1!! Dlatego jak nie wypróbujesz to się niestety nie dowiesz:/ Na każdego inaczej działa....

Gość kamilastettin
Wytajcie zdecysowanie nie polecam z 10 tabletek użyłam 8 miałąm większość objawów ubocznych najbardziej dokuczliwy był smród z buzi, ból żoładka i nawet lekka depresja.

Gość gość121
Witam. Mam pytanie :) od poniedziałku biorę tabletki dopochwowe Gynalgin. Nie mam żadnego zapalenia, ani nie jestem na nic chora. Lekarz przepisał mi te proszki na upławy. Ciekawi mnie czy mogę współżyć z partnerem w prezerwatywie podczas brania tych proszków? Tzn czy ten lek może uszkodzić prezerwatywę? Pytałam lekarza i powiedział, że mogę, ale nie zapytałam czy mogę w prezerwatywie... Mam jeszcze jedno pytanie. Czytałam na różnych forach oraz w ulotce, że podczas stosowania tego leku może wystąpić krwawienie. Pierwszy raz w tym miesiącu zacznę brać tabletki antykoncepcyjne i zastanawiam się czy jeżeli ewentualnie wystąpi krwawienie po tych proszkach to mam to traktować jako pierwszy dzień cyklu i rozpocząć stosowanie tabletek anty? Czekam na szybką odpowiedź. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam :)