Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka _ja

Najgłupsze, najbardziej beznadziejne i wkurzające reklamy telewizyjne

Polecane posty

Gość smileyface1
A wkurza mnie najbardziej ze wszystkich ta wody mineralnej z palcami i kucykiem co sie ruszaja.... po prostu drgawek dostaje... i jeszcze ta mina tej panienki.... wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość buufvtyhjv
upupupup

Gość juuupi
Bądź bambucza!

Gość uśmiałam się
ja neinawidze Gozdzikowa przypomina, na ból głowy Etopiryna" neinawidze tego!!! sutków też nie znoszę.aha i jeszce calgon, niewiem czy jeszce jest ale jak jej się pralka zepsuła

Gość uśmiałam się
i jej sie woda rozlała na podłoge czy jakoś tak

Gość puro_
1.reklama z sutkami -- jest oblesna fujjjjjjjjjjjjjjj 2. etopiryna z goździkowa-- to z ta konferencja prasowa , jaki jest sens tej reklamy nie wiem.... 3. spaghetti jakies tam -- "Anka kocham Cieeeeee!!!!" oblesny koles,reklama do de.... 4. oczyiscie "niepachnaca koszulka" biegajacego Tomak czy innego Marka -- tworca tej reklamy ma kobiety za kompletne idiotki

Gość puro_
a tle reklamy Cioswianki z ksiedzem i ministrantem leci , jesli mnie sluch nie myli, jakas piesn koscielna...

Mnie najbardziej rozwala ten facet z reklamy pasty do zębów, co wyjeżdża na 7 dni, dają mu pastę i wraca ze zdrowymi kłami :D Skąd oni wzięli takiego gościa? Ten jego uśmiech... :D :D :D

Gość 888888888888
8-8-8-8

Gość A pamietacie
tego stwora od bólu zatok, co szedl przez biuro z takim wielkim nocholem, a potem wział ten cudowny srodek i..................wygladał jeszcze gorzej:P:P:P:P

Gość a ja nieznoszę....
że Busch nie znosi coli....

Gość a ja nie znoszę....
że Busch nie nawidzi coli....

Gość . . .
oooo topik na ktorym moze ktos mi wyjasnie pewna reklame (ktorej nienawidze bardziej nawet od reklamy Cilit bang :-) Stoi panienka w lunaparku i obwachuje ja koles zmienia sie w balona, drugi tez ja wacha i sie nie zmienia...a tak wogole wpadnij po zakupy do Trolla bo dostaniesz znizke... O co tam chodzi do cholery? Nie wiem co mnie bardziej wkurza, ta reklama czy to ze nie wiem o co chodzi...:-)

A mnie najbardziej wkurza reklama z sutkami, co za oblech, a fujjjjjjj!:P

Gość ___P
:D

Gość BZDURAAAAAA
:o "miałam ci ja pieczeń lecz ja zmarnowałam bo z pierwszego tłoczenia oleju nie miałam" :o "ojej babo ojej, miej że w głowie olej..." :o O Chryste! Mam odruch wymiotny jak to słyszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moje dzieciaki, jak wyłącze głos w TV bo nie cierpię reklam, to jeszcze śpiewają na głos i gdzie one się tego uczą? u ex teściowej, która ogląda i pasie moje dzieci tymi głupotami Moda na sukces i inne brazylijskie a w przerwach..wiadomo :( wg mnie wszystkie reklamy w Polskiej TV są na żenująco niskim poziomie - śmieszne są biedronki w Peugeocie ;)

Gość ..........................f
WSZYSTKIE reklamy z Chajzerem to dno :o

Wkurza mnie ta reklama z nastolatkiem blondynem w czerwonej bluzie, a pod spodem ma koszule w paski i rekawy tej bluzy podwiniete za lokcie. On pisze smsy, a ojciec placi!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr darmozjad hehehehe:P

Gość _StudentkA_
Goździkowa przypomina- na ból głowy Etopiryna! Wszystkie odmiany tej reklamy są fatalne :o Nigdy nie kupiłam Etopiryny i nie mam zamiaru. W moim przypadku te reklamy odniosły odwrotny skutek od zamierzonego.

rozwala mnie reklama proszku do prania PERSIL ina koncu ten zawodzący glos kobiecy persil ..tylko persil..zawsze persil :O :O :O cos takiego

Gość Biedronka ach biedronka
banany po 3,50...............czarne pomidory luz 2,80.............na przecier się nie nadają

Gość taksobiesiedze
petitki lodeczki...masz ochote na petitki lodeczki...gdzie sa moj petitki lodeczki ...byly ale sie skonczyly...petitki lodeczki.....ile razy jeszcze to powtorza?!!!!!!!

Gość pod
i ta kretynka która czarną, prostokątną karteczką sprawdza czy ma łupież..........

Gość edytka20
petitki lodeczki... zjadl wielbiciel ciasteczek :o

Wkrzurzający mali geje z reklamy Śmiejżelków. Pewnie zabawy caŁA noc....

Gość veguś
mentos jest obrzydliwa.. to samo z tym gosciem co jedzie na wakacje i sprawdzaja mu zeby :O ale najbardziej oblesny jest ten koles, chyba z reklamy sosow salatkowych knorra - usmiecha sie i ma taka zielenizne na zebach.. blee :O

Gość Pani ma ważne spotkanie
biznesowe albo z córką, ale niestety nie może tam iśc bo ma biegunkę. I oczywiście ktoś jej podtyka cudowne lekarrstwo. Najlepiej się ogląda jedząc kolację, beeee

A pamiętacie juz legendarną reklamę Always sprzed lat i tą durną babę \"z pewną niesmiałością...\" jak se sięgała po nowe niezwykłe podpaski??? To było ładnych parę latek temu a do dzisiaj jak se wspomnę to mnie ta durna reklama wkurwia...

Gość reklama Always
taaak, i ta pani nazywala się Kasia Niekrasz, hi hi hi A pamiętacie to "Dziękuję Ci OMO" ?