Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka _ja

Najgłupsze, najbardziej beznadziejne i wkurzające reklamy telewizyjne

Polecane posty

Gość Miena
A, no i reklama jakiegoś tam środku na wzdęcia... Jedna uśmiechnięta babunia drugiej daje w autobusie takąż magiczną pigułeczkę i zaraz po problemie... Tylko rzecz w tym, że niezależnie czy użyje się jakiejś głupiej tableteczki czy nie, po wzdęciu trzeba po prostu puścić porządnego bąka... Biedni pasażerowie, ta reklama propaguje zamachy terrorystyczne ;)

Gość wehehe
:P już mówiłem że fajne są tylko reklamy browców i niektórych bryk :classic_cool: reszta na drzewo :D

Podbijam temat i dodaję 2 nowe arcydzieła: - reklama wkładek descreet - balety, jakaś panna tańczy, inni zaczynają ja nasladowac, po chwili idiotka uświadamia że jej się coś od dupska odkleiło i zaczyna się nerwowo macać ...poprostu boskie :D jestem ciekaw co ma na celu robien ie reklamy z przerażliwie białą kretynka z mega celuitisem - no takch wyrw to nigdy nie widziałam :o - reklama porcji warzyw winiary - to ta gdzie ludzie biegaja z warzywami po biurze - niby nic porywającego ale maska jaką strzeliła na sam koniec jedna kobieta poprostu powala - nie wiedziałam , że zupka w proszku może być takim powodem do radości :o

Gość chillout
Polecające się na przyszłość produkty Biedronki. Są obrzydliwe! Szczególnie ten śledzik co na Wigilie byl!

Gość a mnie dobijają...
...reklamy "Dosi", kiedy to tabun kobitek porównuje prania, zrobione w proszku droższym i w proszku tańszym- oczywiście różnic brak, a tym rewelacyjnym tańszym okazuje się- wow, niespodzianka!!!- "Dosia". I tu następuje ogromne zdziwienie, zaskoczone miny, zachwyt niebiański i nieomal grupowy orgazm...Bleeee...

Gość widjwidjwio
Moze teraz ja sie wypowiem na temat naszych jakze CUDOWNYCH polskich reklam . Oto moje top 5. MIEJSCA: 5) reklama syropu na kaszel jak dziecko oglada przez okno ptaka w karmniku i jak kaszle to ptak odlatuje. Jest to zrobione tak, jakby jedyny sens w wyleczeniu dziecka z kaszlu bylo jego możność ogladania jedzacych ptakow ;D zenada 4) Sutki. Trrrrragedia. Nie powiem z czym mi sie kojarza. Tak, dokladnie z tym. Brak smaku i wyczucia .... 3) Reklama spagheti z klaudia z pierwszej milosci. Nie rozumiem w ogole tej reklamy. Glupota na maxa. A ten facet na koncu krzyczacy : ,,ONA TEZ CIE KOCHA".... Jaki to ma zwiazek ze spaghetti????? 2) Zenada to reklama wkladek Always jak ta babka tanczy i wszyscy nasladuja. Ale zwroccie uwage na ta piosenke co leci w tle tej reklamy. Caly czas slysza ja w uszach :D to dziwne !!! 1) Naj naj naj naj naj glupsza reklama jaka kolwiek OBEJRZALAM jest reklama MAJONEZU KIELECKIEGO: -majonez???? -nie krece, kupuje kieleci !!! Boze ta reklama jest tak zrobiona jakby producent kieleckiego nie mial finansow na zrobienie dobrej reklamy choc troche zblizonej do reklamy takich wytwornych majonezow jak Hellmanz czy Winiary. A tu prosze dwoch kucharzy ktorzy majonez kreca :D:D:D LOL

Gość Yellow_Rose
Reklama Wkladek Always to tragedia. mAjonez kielecki heheheheheh a tego juz nie reklamuja chyba nie ?? No dobre to bylo :D

Oczywiscie sutki,obrzydliwe sutki... bleeeeeee Nienawidze reklam Vanisch(czy jak to sie tam pisze) A jak widze babcie rozmawiajaca z Delma to mnie szlag trafia! No i nie wpsomne juz o tej tanczacej pannie, kto sie w samych majtkach na impreze wybiera??!!

Gość sutki tez mnie denerwują
ale wszystko rekompensuje mi szelmowski usmiech tego facia na koniec

Gość .................__..........
Martyna Wojciechowska reklamujaca Actimel jest do bani... :o W ogóle sama nazwa ActiMEL jest niesmaczna. Ble!

Gość zdzichu wiertara
"bądź przyjaciółka przyjaciólki :O:O

Gość zdzichu wiertara
nie znosze reklamy AERO :o:o:o:o czy jak to sie tam nazywa. zygac mi sie chce jak one mlaskaja

Gość upupiona
Ja niecierpie reklamy wkladek higienicznych always a ta melodyjka w tle jest mega wkurzajaca i nie nawidze tez reklamy telezakupow mango- zenada

Gość Mimiśka
Reklama ryżu Bosto! Widac kobietę - strasznie zapracowana, zabiegana, zalatana. Wraca bidulka do domu zmęczona jak pies, nogi bolą (cały dzień biega na obcasie), ściąga buty i.......... no właśnie - kładzie nogi na stół! Nogi na pewno potwornie śmierdzące po takim zabieganym dniu!!! A w tle co widzimy? Ryż! Od tej pory ryż tej firmy kojarzy mi się ze śmierdzącymi nogami - patrząc na pudełko Bosto w sklepie niemal czuję ten smród! I to pytanie: czy w twoim życiu jest miejsce na ryż? Brak mi słów... Co za infantyle hasło - ryż z filozofią. Druga reklama też powalająca: przepiękna muzyka - romantyczna, delikatna; piekne kolory niebiesko-złote, pełno czułości... a tu nagle niespodzianka - żarcie dla kotów!!! Sheba otulona w złoto i kot dziękujący swojej pani, pieszczący jej dłoń... Przerost formy nad treścią.

A Jogobella co Laska mówi, że w jogurcie są owoce zrywane prosto z drzewa, a pokazywany jest jogurt truskawkowy, hahahaha....

Gość Zoofijaaa
Niech szlag trafi CILIT BANG!!!!!! I tego gościa, który to reklamuje, jak również fatalny dubbing!

Gość Indulasz elot
Jak ogladam reklamę nospy to aż mi się w d..... cos lasuje. słowa tej turystki: INDULASZ ELOT, NODZION FAJ buuuuuuuuuuu

Gość american idiot
a ja mam pytanko :P moze ktos sie tu zna? Bo wlasciwie nie wiem gdzie mam zapytac;) Co trzeba studiowac zeby potem mozna bylo pracowac w agencji reklamowej? :P Prosze o odpowiedz kogos kto sie na tym zna. A moze ktos z Was pracuje w agencji reklamowej?

Gość a mnie wk....wia
reklama: "co czujesz żując Airwaves" wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......., natychmiast przelaczam :/

reklama jogobelli, baba się podnieca że jogurt ten zawiera w sobie doskonałą jakość i pieprzy tym podobne bzdety. ludzie, kto im pisze te teksty? :O nóż się otwiera w kieszeni

Gość aiwlysekk
ja nienawidze wrecz..tej mentosa..ze stojacymi sutkami..o fee..a lubie.. coca coli.. taką kreskowkową, co jets taka pozytywna piosenecza..'chcesz dobrze z ludzmi zyc, a wiec dobor musisz dac!' kocham to:)

Gość łączenie
Reklama heyah!! ======= ====== 15:04 majkaa1 kurcze beznadziejna jest ta reklama, nie sadzicie? 15:16 majkaa1 ej nie mowcie ze tylko mnie ona denerwuje. 15:18 Akane Kanesaka a mnie się podoba szczególnie ten brzydal na końcu co śpiewa "stronach" 15:27 majkaa1 do mnie woglole nie dociera ta reklama. Co do tego maja mazurskie strony? Jeszcze reklama REXONY i tekst :lubie cytac twoje mejle":

Gość julilaj
a ja kocham ogladac telezakupy mango:D

Gość Olalaura
1.MNIE OSTRRRRRRO wkur********ia ta reklama z tymi babkami co siadają w pracy na kanapie i jedzą tą czekoladę z bombelkAmi i tą mordą tak machają żrąc to, ta szefowa puka w szybę i idzie a te znowu mlaszczą i się śmieją ja pieeeeeeeeerrrrrrrrr********* Ku******wa weś bo jak oniej myśle to kur***icy zostaje. 2. Ta reklama z vipovitem "vipovit Yeah albo vipovit... łaał" Kur***** też zostaje cholery 3. "mooooooooonteeeeeee dzieeeeeeecka czaaaaaaas" Przełączam na inny kanał bo asz mam piane na buzi 4. "perrrrsilllllllll zawszeeeeeeee persillllllllll" O may good fak you

Gość vdfv
te cukierki SZOKO BOMS czy coś tam :o albo szarapova : lubie białe linie" :o no i Zygmunt Chajzer a lodzie to już jest przegięcie...

Gość denerwujaca
jest reklama Jogobelli........... 2 cytaty: "owoce zerwane prosto z krzaczka" kszzzaczzzka...!! "jogurt jem na sniadanie, jogurt jem na obiad, jogurt jem na kolacje"...... jogurtowa panienka..........

Gość Olalaura
1.Albo to 'Tato czemu ty już nie kaszlesz?" "To lek (jakiś tam)" "A co to? o ja piernicze :/ 2.albo jak dzieciak siedzi na klozecie i "Ale tu śmierdzi" Nie no :/ 3. 'myślał że jest najorętrzy w całym karnawale, a jednak oferta tak tak..." o Fak you :/

Gość ja w ogole
rzadko ogladam reklamy, to juz moj odruch warunkowy - dzwiek reklam, to ja przelaczam... jestem jak pies Pawlowa :P