Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka _ja

Najgłupsze, najbardziej beznadziejne i wkurzające reklamy telewizyjne

Polecane posty

Gość ania2
mnie osobiście najbardziej wkurniaja reklamy TP sa

proszki typowo niemieckie pragmatyczne bez polotu podejscie do tematu i pokazanie kobiety w taki beznadziejny sposob jak plama zkoszuli nie zejdzie o maz mnie zostawi albo zbije zalosne(oczywiscie celowo przejaskrawiam)

Nie ma bata na to \" nie Basia tylko K E T O P R O M \" reklama ukazuje zwyrodniałe kontakty rodzinne :o Oprócz tego, reklama że dziewczyna pocieszała mała Basię czy tam pani ją pochwaliła bo wie co jadły dinozarły, nie moge widzieliście tatusia w tej o dinozaurach ... prawdziwy pogrom :o żadna babka przy zdrowych zmysłach za niego by nie wyszła :o Albo to \" Gdzie jestem ja tam ne ma miejsca na ból \" Nie no poprstu nic ino się zamknąc w piwnicy :o

Albo to \" jedz fruti pij fruti \" i te dzieci tańczą jakieś połamańce a ich rodzice wywalają sofę, ai ta babka przy kasie jak oni to fruti kupują :o ajjjj poległam jak to oglądałam :o

W reklamie head & shoulders pieprza ze usuwa lupiez raz na zawsze. A na dole ekranu drobnymi literkami ze \'przy regularnym stosowaniu\' czy cos. No ludzie, jedno przeczy drugiemu :O Byle zrobic z ludzi idiotow...

Gość niepewna uczuć
Najgorsza reklama jest Pysia, o tej ślimozie w mieście...idiotyzm do potęgi:/

Gość ja ja ja
Ja po head&shoulders to dopiero lupiez mialam!!!

Gość ło matko.........
Ostatnia reklama Herbal Citrus Coś Tam- beznadzieja. I te gadające papugi :o

Gość mkhjkh
a mnie dobijają reklamy popa z zetafonem no i te poprzednie z rudą ze śląska, winylem i resztą "paczki" niby takie młodzieżowe to miało być a wyszła taka żenada że szkoda gadać

Gość Cztery lole
"Najlepsza" jest reklama persila-" TYLKO PERSIL, ZAWSZE PERSIL" ;( rzygać mi się chce zawsze gdy ją słyszę!!!!!!! Sutki- kolejne wymydliny Vanish (Ci mówiący z zamkniętą paszczą lub uśmiechem) Wszystkie tele zakupy- żądzi kelnerka z maty ozonowej A najlepszą reklamą na świecie jest ta coca-coli co się kaktus tuli z balonem, drwal z drzewem itp.

Gość reklama no spy
marek pamietal ze znamy sie juz rok, w ogrodzie pelno swiec. BOŻE! a poza tym: cala lazienka zalana nie zdaze zaprowadzic macka do skzoly! Kobieta sluzy do prania w pralce i gotowania.

Gość mysia pupa
tomek gdzie byłeś koszulka jest sucha zaraz zwymiotuję

Gość smileyface1
up up

Jeszcze mnie wkurza okrutnie reklama tych nowych cukierków (czy innego badziewia) co to baba najpierw wtyka je sobie między paluchy u nóg i maluje paznokcie a następnie zajada je sobie ze smakiem, bleeee... :O

Straszna jest ta nowa reklama Sprite- ta jak koleś szyje dla drugiego wdzianko z mięsa :o Totalnie ochydne! Aż mnie odrzuca na myśl o Sprite, bo od razu mam przed oczami to surowe mięcho. Blee :o :o :o

Gość missmarta
wszystkie z Zygmuntem Chajzerem. poza tym: durne baby licytujace się, która ma cięższe zaparcia, biegunkę itp., "Marek, ta koszulka jest sucha", reklamy Kinder cośtam ze obrzydliwie ślicznymi, uczesanymi i zgodnymi dziećmi i fatalnym polskim dubbingiem, "Goździkowa przypomina" we wszelkich wersjach.

Gość No to się przenieśmy
Jak dla mnie durne są wszystkie reklamy środków czyszczących.Odpieprzone mieszkanie,a syffff!W dodatku text typu "musze posprzątać,bo przyjeżdża teściowa".A co robiłaś przez cały czas?! albo reklama Perwool-wszędzie nosi się go ze sobą-do sklepu,do koleżanki....Wy też nosicie w torebce proszek do prania?Może jeszcze płyn do kibla?! :D

Gość a ta laska co reklamuje..
radio ESKA....masakra :/

Gość Zoofijaaa
A ta reklama pachnących podpasek Always? Jeny.... :o Ta, co jakieś laski łażą po ulicy i wokół nich roztacza się "kwiatowy zapach". No masakra!

Gość ****malaria****
Hehe..pasta Colgate i gejowaty dentysta rzadza :D i pani karwasz :p

Gość czarny aniolek ona
No tak dobra jest reklama Colgate z pani Karwasz. Oblesna jest reklama z sutkami. Zenada. Owoce prosto z ,,drzewa" Jogobelli to masakra. Jak moga truskawy byc z drzewa ?!!!!!!!!! Reklama Spaghetti z Klaudia z Pierwszej Milosci- czy to ma jakis sens ta reklama ? masakra :O Olej Kujawski - no comment. Blondyna z warkoczem spiewajaca ,,Mialam ci ja pieczen" :O trrrragedia reklama OUST z tymi babolami w tlustych wlosach. Tak na marginesie nie kumam czemu u nich w domu tak smierdzi??? nie lepiej sprzatnac? Albo nie puszcac bąkow ????????????!!!!!!!!! Juz to widze te baby beda teraz siedziec i psikac Oustem caly czas zeby nie je***ło w domu. Masakra. Zenada. reklama Eski doprowadza mnie do kur****y.

Gość zieeeeeeemna
naj jest karbasz i suty :) Hahahhahahaha ale delma tez niczego sobie. Lubie ogladac tv market: -opaska doctora levina -sauna solution -mata ozonowa\ Zenada. No comment.

Reklamy po których mam odruch wymiotny to (oczywiscie wszystkie proszki, kostki rosołowe, przyprawy, kawy, płyny do płukania i wszystkie te reklamy gdzie albo jest idealna rodzinka czyli 2 smarkaczy , żonka, która czuje się spełniona bo znalazła płyn który skutecznie czyści kibel i pedziowaty mąż...oł jeee :o): - rexona- cala trójka jakaś taka podejrzana - nowa reklama ajaxu z ta klientką co na bosaka sprząta zasyfioną podłogę, obowiązkowo z przyklejonym usmiechem na ryju, a na koniec ląduje na obrzydliwej kanapie z całą rodzinką ( i tatuskiem w jakimś frajerskim sweterku) - kito kat - chyba miało byc śmieszne 0 chyba im nie wyszło..:o - petitki lubisie- jezuuuu...:O - kakao mix fix z żyrafą ogólnie cała reklama jest straszna ale mina tej matki na końcu wygrywa wszystko - kostka knorra czy jakaś tam - esencja pół kilo pieczonego miejsca i idiotka , która niemal szczytuje bo zrobiła bitki i jedli aż im się uszy trzęsły - szczególnie po tym małym było widac - nie dość że cały ubabrany to jeszcze coś mu to jezdenie nie bardzo szło (no i ten uśmiech..) Dobrze że są reklamy biedronki i plusa :)

A i zapomniałam o pascie colgate - iście pedalsko im to wyszło ...

Gość fgdf
jakas baba rano wstaje,patrzy,ze jej maz sie starzeje,idzie do pracy,tam szefuje facetowi....... a na koncu cos o ryzu:o

Gość fgdf
zapomnialam o dwoch paskudach mlaskajacych i podniecajacych sie jakas czekolada albo batonem...jakies babelki sa tam w akcji:o fuj!!

Gość Miena
Reklamy wszelkich Pysiow, Smakusiow, Kubusiow = oż kur... :/