Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka _ja

Najgłupsze, najbardziej beznadziejne i wkurzające reklamy telewizyjne

Polecane posty

Gość GSGGGGGGGGGGGG
jest taka reklama banku-konczy sie jak babeczka momi-moj kot i ja-ciekawe o jakim kotku?:p

Gość ajaaaaaaaanie
OC w PZU na Tvn24 , przelaczam jak widze wrrr....

N AJ , kobiety sobie radzą , ychy.... :/ i te wszystkie nieszczęsne proszki do prania... :)

Gość Olalaura
Albo jak ten facet się rozebrał do majtek i wszedł do zimnej wody by te podniecone na ten widok dzieci dały mu się napić Kubusia, a potem pije i taki ziarany. Ja pierdole.

a ja uwielbiam reklamę m&m\'s ...czy chciałabyś wystąpić w spocie reklamowym?powtórz czy chciałabyś się spocić w wstępie reklamowym?powtórz.. albo Produkty z biedronki polecają się na deser ...co się pani tak trzęsie? to pan nie wie? ananas wyszedł z puszki a za co siedział? podobno śmietanę ubił dobre też jest jak koleś się zastanawia czy mu wirusy z komputera przejdą do obiadu w mikrofalówce

Gość Żmyja
"owoce jogobelii SOM soczyste, SOM pyszne" "owoce zerwane prosto ZEE krzaczka" "jogurt jem na sniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolacje" :O

Tondolindo - też lubię te reklamy :) A nie lubię - Tato, a dlaczego ty już nie kaszlesz? Tragedia. Activia - poleć swojej przyjaciółce. Beznadziejne klientki które udają że się znają i bardzo lubią :-o I pewnie jeszcze wiele, wiele innych, ale w teraz już nie pamiętam.

nienawidzę tej reklamy Hoop Fruti z małą rudą brzydką dziewczynką. wkurza mnie straaaasznie. \'Tylko Persil, zawsze Persil\' beznadzieja. reklamy Ery też (te z tymi sankami, śnieżkami itd.) z Biedronki są genialne :)))

Gość Olalaura
Tak z emenemsami jest Boskie XD 1.albo wkurzające jest reklama jogobelli, jak ta truskawka mówi "Pewnie znowu trafie do dżemu, albo będe pływała w kompocie (czy jakoś tak) Jaka logiczna reklama to pływała w kompocie i była w dżemie ale uciekła z powrotem na krzaczek. o ja pierdole XD To jeste beznadziejne. Albo wkurzająca jest reklama barszczu "Pycha" (wąsy w barszczu) 'to widać" Boże ochyda :/ a i to" "gszypoooooooowitaaaaaa jeeeeesteś pięknaaaaaaaaa" o ja :/

o, jeszcze reklamy Millenium banku z Urbańskim, a najgorsza jak dla mnie, ale tak najbardziej ... ta z tą aktorką, Stużyńską bodajże - jakaś babska gazeta, Przyjaciółka, Naj ? nie wiem, w każdym razie ta ekspedientka ma tak wyłupiaste oczy, że mnie przeraża. jak dla mnie najstraszniejsza postać z reklamy wszechczasów :P

Gość ffffffffffffffdsd
to jest Tina :) czy jest Tinaa??????? a tam wszystkie ściany oblepione Tiną :o w tym tygodniu Tina ma super dodatki!!

Gość ffffffffffffffdsd
albo activia. Wszyscy się pytają : co się stało co sie stało?? a ja mówię activia! wogole te reklamy z kobitami co udają ze rzeczywiscie jedzą te wszystkie produkty sa tak sztuczne i do bani!

ja tez nienawidze niektorych reklam ale wiekszosc jest smiesznych dlatego je pamietam:P bezkonkurencyjnie wygrywa reklama tiny:D i racja, ta babka jest straszna:P persil tez niczego sobie.. wszystkie reklamy gdzie wystepuja kobiety mnie smiesza a zarazem przerazaja bo zazwyczaj sa one pokazane jako kury ktore czas spedzaja tylko w kuchni.. nie pamietam reklamy ale tam bylo takie cos ze tysiace czy miliony kobiet jest zadowolonych:P a widac ze wyjmuja czyste naczynia ze zmywarki:P a reklama jogobelli to w ogole nedza i rozpacz;) ja nie rozumiem, przeciez te kobiety zle wypowiadaja niektore slowa, niektore maja wade wymowy a niektore powinny cos z aparycja zrobic;] nikt nie jest idealny ale jesli chodzi o reklame to moze powinni sie postarac poszukac kogos kto dobrze mowi, a nie ze krzaka:P za to fajne reklamy tez sa:) milo sie oglada mnostwo malych pileczek skaczacych po miescie:) a reklamy samochodow sa tez super:) najlepsza to jak jedzie samochod a dzwiek wydaje chor:) i np jak samochod gazuje to chor taki dzwiek robi:) fajnie sie oglada:D

Gość a oto streszczenia
u mnie też na czele najbardziej denerwujących jest Tina..."czy jest nowa Tina?"- a całe ściany oblepione najnowszym numerem i oczy tej babki, prawie jak dramatic lemur na youtubie :/ reklamy z p. Chajzerem i ta dziewczynka w szarym komplecikuna tle białych no i oczywiście PERWOLL który noszą wszyscy przy sobie- w teatrze, na lotnisku, na spacerze...w każdej torebce

Gość a oto streszczenia
a no i jeszcze "kiedy moje dzieci jedzą jogurt mówią Mamo, to jest wspaniałe, cudowne" :O :O biedne dzieci

Gość a oto streszczenia
jeszcze mi się przypomniało - ta reklama parówek a w tle leci piosenka z tekstem mniej więcej "żeby każdy człowiek poczuł się jak Bóg"- no przegięcie :O

Gość podonme przegiecie
jest w nowej reklamie fiata... takie wzniosle i patetyczne, a tu ..... NOWY FIAT tworzymy historie!! :|

Gość qafre
reklamy radiowe są beznadziejne :o

-tato a dlaczego ty już nie kaszlesz ? -bo zażyłem mucosolwan. -a co to jest ? -to mój syrop na kaszel -a jak on ci pomógł ? -zobacz itd. tA ReKlAmA jEsT oKrOpNa

-tato a dlaczego ty już nie kaszlesz ? -bo zażyłem mucosolwan. -a co to jest ? -to mój syrop na kaszel -a jak on ci pomógł ? -zobacz itd. tA ReKlAmA jEsT oKrOpNa

Gość Olalaura
No a teraz weszła reklama PAOLI. serek pysznyyyyy. Ale reklama beznadziejna :/ cZy te dzieci mogły by se oszczędzić tego śpiewania :/ A ogłulnie mam 2 reklamy na których przełączam telewizje to jest tak 1. "monteeeeeeee dzieeeeeeckaaaa czaaaaas" o Fak youuuuuuu jak ja to słysze to piana XD 2. Jak te Babki jedzą Aero. Boże jak one tą dolną szczęką przewracają normalnie kurwicy można się nabawić (przepraszam za przekleństwo) ale jak widze ich mordy kręcące się to zosaje...... niepowiem już czego ;/

Gość skad się biora nutki
oczywiscie najbardziej durna reklama-dzien dobry,czy jest TINA? ło matko,słów brak.

Gość pallie
-Perwoll masakra -naj - ta włazi i się pyta o naj a ściany aż się uginają koszmar i ta ekspedientka -ranigast max - wkurza mnie ta baba co niby męża udaje i innych tam by się dowiedzieć jakie sa sposoby na zgagę co za beznadzieje pomysły - jogobella - jest nie śmiertelna w swojej głupocie jak pisane było wcześniej -owoce z drzewka, jogurt na śniadanie, lunch, kolację idiotyzm na maxa

Gość pallie
acha tak to tina nie naj ;)

Gość apap tez jest do bani
syneczku srodek przeciw bólowy?? zaraz siadasz za kierownice! mamo to apap moge go brać spokojnie nie zaburza koncentracji brrrr no aż mnie ściska jak to widze i słysze

Gość roksj
1. mnie bardzo wk** reklama Cilit Bang, cały czas jak widze w sklepie opakowanie to mam przed oczami jak on świetnie wszystko zmywa, i mam ochote go kupić, dopiero po chwili uświadamiam sobie że to wina idiotycznej reklamy i kupuje wrzystko byle nie to... 2. Reklama pasty do zębów gdzie są tak pourywane wypowiedzi pseudo expertów, i to jest tak zesobą idiotycznie połączone

Gość smiechnasali
a mnie wkur**** wyraz twarzy tej dziewczynki "BEDE MIEC SIOSTRZYCZKE.." reklamy Wiziru z Hajzerem ..i SAAAAAANOOOOOOSTOOOOL syrop