Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piiegusek

Dni plodne - jak sie zabezpieczacie?

Polecane posty

Gość piiegusek

Mam pytanie, jak sie zabezpieczacie w dni plodne? Ja dotychczas unikalam kontaktow w te dni :( Niestety nie moge stosowac tabletek, stad moje pytanie: Czy prezerwatywa w polaczeniu z globulkami patentex oval wystarczy w dni plodne? Czy jednak to spore zagrozenie? Podzielcie sie swoimi opiniami.

Gość pieguskowa...
my z kolei mamy stosunek przerywany, wiem wiem, zaraz na mie naskocza ze to nie zabezpieczenie, ale u nas jest ok i sie sprawdza, a gdyby sie "cos stalo" to tez bylo by super

Gość podobnie jak pieguskowa
pieguskowa, podobnie jak Ty stosuje stos. przerywany, juz tu kiedys o tym napisalam, to mnie zjechaly, ze tak powiem równo. Narzei jest ok. tzn. juz kilka lat. ale dzidzius by nam nie przeszkadzam.. :) pozdrawiam. acha, wystarczjaca zabezpieczona bedziesz, przy uzyciu prezerwatym, tylko nie jakis za 1,5zl. z kiosku..:)

Gość pieagata
my używamy tylko prezerwatywy w te dni i od 4 lat bez niespodzianki :) zwykle z Unimilu kóre wychodzą po 1 zł za sztukę :D nie wyobrażam sobie unikania zbliżeń w płodnym czasie bo wtedy mam nieziemską ochotę na sex...

Gość podobnie jak pieguskowa
kazda z nas chyba w te dni, ma nieziemska ochote nas sex, moj facet czasmi mowi, zebysmy urzyli prezerwatywy, ale nie przepadam z animi, wrecz nbie lubie i protestuje, ale jezeli nie planujecie dziecka i nie bylibyscie z niego zadowoleni, znaczy z ciazy ;) to uzywajcie zabezpeczenia.

Gość do pieguskowej
my również w dni płodne używamy tylko prezerwatyw ...jak narzazie nie zawiodły i jest OK...

Gość kolejna podobna w temacie
My takze tylko gumek uzywamy i wszystko jest ok :)

Gość piiegusek
dzieki za odzew. Bardzo duzo z was uzywa tej metodt. Jednak ja nadal troche sie boje :(

Wprawdzie teraz nie zabezpieczam się wogule bo staramy się o dzidziusia ale myślę że prezerwatywa wystarczy :)

My (ja i moj chlopak) zabezpieczamy sie tylko prezrwatywami. Ostatnio mielismy chwilę uniesienia i wszedl we mnie na jakas minute bez prezerwatywy,poruszyl kilka razy (mialam dni plode) teraz troszke sie martwie,co by nie byc w ciazy,ale chyba tak latwo sie nie zachodzi,prawda?:)

Gość RÓŻOWA KREDKA
A ja sie kocham w dni płodne bez zabezpieczen. Chce miec dziecko.