Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolarz

male piersi

Polecane posty

Gość kolarz

mam pytanie w zasadzie do kobiet.jestem z zona jakies 17lat,poznalem ja z malymi piersiami i taka kocham.ale widze ze wpada w coraz wieksze kompleksy,depresje,kilka razy rozmawialismy juz nawet o operacji plastycznej.co mam robic kobiety zeby bylo dobrze

Gość malutkie dydolki
Hej,ja mam prawie 23 lata,4 lata po slubie,a ja mam male piersi i straszne kompleksy z tego powodu.Problem w tym,ze moj maz mi nigdy nie dokuczal i kiedys nawet powiedzial,ze jego byla miala mniejsze ode mnie(tylko czy moga byc mniejsze???)Najgorsze jest to,zewszystkie moje znajome i 2 siostry maja duze piersi i ciagle mi sie wydaje,ze jak ktos mysli o mnie i moich siostrach to mysli,ze ja jestem najbrzydsza,bo mam najmniejsze piersi...I czasami ktos mi dokuczy z tego powodu,najczesciej znajomi,rodzinka...najbardziej mi przykro,jesli robia to w obecnosci mojego meza...Wtedy sobie mysle,ze on w koncu zapragnie duzych piersi,bo bedzie uwazac,ze tak powinno byc,skoro wszyscy faceci takie lubia...Powiedzial mi,ze woli moje male piersi,ale nie wiem,czy moge mu wierzyc....Tez mysle ooperacji,ale nie mamy jeszcze dzieci,a boje sie,ze po ciazy silikony mi obwisna....A najbardziej boje sie tego,ze teraz znajomi mi dokuczaja,ze nie mam biustu,a potem zaczna dokuczac,zemam silikonowy.............Nie wiem,co robic...Napisz do mnie

Gość
ja tez mam małe piersi ale staram sie nie załamywać... małe piersi mają wiele pozytywnych cech: -nie zwisją do kolan - jak jest ciepło to między piersiami nie robi sie basen - w czasie biegania nie obije sobie twarzy -jak coś jem to wiem że nie poplamie sobie drogiej bluzki po wszystko spadnie na ziemie -moge kupować piękne staniki a nie takie białe obrzydliwe u ruskich na targu - męzczyzni nie patrzą na mnie przez pryzmat piersi itp.otd

Gość anka z zamoscia
Ja mam za to cyce jak donice i tez sobie myślę , że jak ktos widzi mnie i moje koleżanki, to sobie mysli, że jestem najbrzydsza, bo z takimi cycami wyglądam ociężale. Praw jej komplementy, ale zaakceptuj każą decyzję - jak zdecyduje (sama) , że chce powiekszyć cycki, to nie stój jej na przeszkodzie

Gość malalalalaamisssss
No to sobie trafilam... tez mam male.... ale jak to sie mowi : jak sciagniesz kobiecie stanik to nie czekasz az zleca wdol tylko wszystko jest namiejscu :D:D:D:D

Też odnotowuję u siebie abc (absolutny brak cycków) ale może jeszcze mi wykiełkują, mam jeszcze czas :D

Gość malalalalaamisssss
ja tez mam 16 :P:P:P no prawie 17, poczekamy zobaczymy :P

Gość ghffry6jmn
niech nosi staniczek z miseczkami i po kłopocie

Gość kamcioczek
ja bym tam nie pozwolila na operacje, jeśli Ty tez się nad tym zastanawiasz i pozwalasz jej na operacje to tym samym dajesz jej do zrozumienia, że jednak też nie jesteś do końca zdowolony z jej piersi

Gość suf
Dawaj jej caly czas do zrozumienia ze Ci sie takie podobaja!!!

Gość utucz babe
i juz :)