Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wkurzona40

anatomia kobiety

Polecane posty

czasami odnoszę wrażenie, że mężczyźni kompletnie jej nie znaja ... zwłaszcza anatomii miejsc intymnych i tak na oślep próbuja. Ale u mnie te próby wzudzają frustrację i złość, no przecież chyba wiedza gdzie jest łechtaczka nie?? to czemu jakby specjalnie ją omijają?? i czemu jak tylko zaczyna robić coś dobrze to od razu myk i zmiana sposobu albo pozycji:)) nie widzą reakcji?? czy to ja mam pecha i na takich trafiam???

Powiem Ci że wcześniej byłam z facetem ok 2,5 roku, sypialiśmy ze sobą itd. Jeśli chodzi o seks oralny, to było z jego strony raczej nieporadne, ale zaszokował mnie totalnie jak gdzieś po 1,5 roku zapytał mnie w czasie igraszek, gdzie dokładnie jest łechtaczka... Do dzisiaj nie mogę uwierzyć że nie wiedział!! Facet miał wtedy 22 lata i 2 partnerki (takie z którymi sypiał) przede mną. Myślę że oni chyba faktycznie często się nie douczą na biologii w podstawówce a potem wstyd im się przyznać czy zapytać kogoś.

Literówki może by nikt nie zauważył, ale kolory czarny i pomarańczowy (nicki) chyba każdy odróżnia, więc gratuluję kiepskiej próby podszywania się pode mnie...

do dobrego człowieka ... a czy ja napisałam, że nie staram sie pokazać??? staram się .. tyle, że po chwili i tak wraca do poprzedniech sposobów i miejsc. Może to już po prostu nawyk jest po poprzednich partnerkach czy co?? no przecież nie będę go cały czas pouczać, bo to traci sens. To samo dotyczy szybkości i \"mocy nacisku\":))) ja mówię powoli i delikatnie, a tu po 5 sek. znowu akord:))) to ręce opadają.

Gość fak ju
tez tak mam dokladnie tak samo albo omija to miejsce a jak juz trafi to od razu myk i nie ma go tam

Gość gwenS
tez to mam mowie wyzej to przez jakis czas lize tam gdzie powinien ale pozniej znów zjerzdza w okolice wejkscia do pochwy , wiec teraz sama sie przesuwam albo ruszam biodrami góra -dół tak zeby to mi było dobrze .Moj liże nizej bo przy wejsciu do pochwy są gruczoly wydzielajace śluz ;)

dobry człowieku:)) dziękuję za propozycję, ale ja nie szukam przygód:)) swoją przygodę już znalazłam, wydawało się, że też doświadczoną :))) ja chciałabym wiedzieć czemu tak ma (jak widac nie on jeden) i jak to zmienić:))) no bo mi już brakuje pomysłów ... czy naprawdę to jest miejsce trudne do odnalezienia i wykorzystania??? może mam dziwną budowę i jest mało widoczne??:))) no bo już nie wiem ... to jest po prostu frustrujące ...jak zaczyna mi być dobrze to on akurat postanawia zmienić no luudzie:)))) w końcu po jakimś czasie macham ręką i czekam aż skończy

Gość uuups
Wyglada na to ze on tak z premedytacja ... Pasuje mu inaczej niz Tobie i nie ma ochoty sie "podsunac" ... Z mojego dosw wynika ze na takie typy skutkuje tylko i wylacznie metoda twardego ultimatum ... :) Musisz mu pokazac kto rzadzi u was w lozku :)

Gość uups
Oczywiscie ze specjalnie. Mezczyzna lubi miec wladze. Takze w lozku a zwlaszcza w lozku :)

Gość ela26
ma ten sam problem. mysle jednak ze problem w tym ze lechtaczka facetow nie podnieca. woleliby grzmerac jezykiem w innych miejscach...

Gość ela26
jest tu jeszcze kto???

Gość a ja lubię =
A ja mam taką teorię ( spiskową) ż niektórzy to nawet lubią, ale im się odechciewa jak panna długo nie dochodzi, a oni już sił niemają :P Ja znalazłam takiego który anatomię zna b. dobrze, a ja tylko go jeszcze podszkoliłam :P A ja kiedyś niewiedziałam gdzie jest napletek :)))

Gość kkh
dziewczyny, powiem wam szczerze, ze z partnerem, ktory ma duze doswiadczenie przezylam wielokrotnie takie jego pomylki i nieporadnosc ze musialam tlumic chec wybuchniecia smiechem w czasie stosunku.. ;D

Gość z przykroscia potwierdzam
z kilkunastu moich partnerów tylko trzech było dobrymi kochankami.

Gość dj.haker
dlaczego obrarzacie meszczyzn że nie douczają się że trafiłyście na tumoków z zawoduwki to co ja wam na to poradze w zawodówce nie ma biologi może poszukajci e jakiegos studecika to wam pokarze jaka jest prawdziwa roskosz

Gość 4 All
wkurzona40... jak masz takie problemy, to już trudno powiedz mu o tym i zrozumie :p chyba... powiedz czego chcesz i po kłopocie ;P wiesz, mi byś tak powiedziała to bym się nie obraził ;p

Gość jjjjjjjyyy
ja mam to samo, jak juz załapie o co chodzi, to po jakims czasie zapomina, dosłownie groch o ścianę. Mówię ale ile razy mozna powtarzac to samo. Odechciewa sie wszystkiego, a ja naprawde nie jestem skomplikowana w obsłudze.

My wiemy gdzie jest lechtaczka ale gdy malodoswiadczony facet zaczyna stymulować a partnrka zaczyna okazywac narastajace podniecenie to jest tak dla nich tak podniecajace ze boja sie o dalszy ciag tego podniecenia i wola juz wkladac

:( a ja myślę,że niektórzy robią to z premedytacją . Sprawia im przyjemność nie zaspokojenie partnerki.

Przytrzymaj mu głowę we właściwym miejscu i wrzaśnij \"Tu mnie liż!\" :P

Narysuj dużą strzałkę na skórze. Najlepiej czarnym markerem. :classic_cool: albo weź w kółko :classic_cool: o, albo najlepiej taki duuży celownik snajperski z krzyżem :classic_cool: tak poza tym, temat dość nieświeży :P

Gość wielb.pończoch 35
do Wygląda na to, że trafiłas na jakiś nieudany i niedouczony egzemplarz. Skoro rozmowy z nimi sugestie nic nie skutkują, nie ma na niego sposobu widzę tylko jedno rozwiązanie - albo paluszki po stosunku, jak on nie widzi, albo poszukać trzeba kogoś na boku. Pozdrawiam i trochę współczuję. Tomek.

Gość walsha
mój też po 3 latach spotykania się nie wiedział gdzie jest łechtaczka, a jak juz mu pokazałam to i tak ja ominał. A mlod to on nie jest :(

Dlatego też edukacja jest taka ważna. W tym przypadku - biologia. Czasy się zmieniają. W kwesti seksu konkurencja jest coraz większa. Jeżeli współczesny mężczyzna chce się liczyć, to niestety ale musi umieć zlokalizować takie obiekty jak łechtaczka czy punkt G. Inaczej jego przyszłość rysyje się w ciemnych barwach.