Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialkaaAA6

te platki fitness sa cudne !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość madzialkaaAA6

pyszne !!! a czy skuteczne hmmm moze... A czy ktos zauwazylam wielka roznice w wadze??

Gość życzliwyyyy
dziecko w tych płatkach jest tyle węglowodanów , że jeżeli jestes na diecie wywal to jak najszybciej

Gość madzialkaaAA6
noi? to mam nic nie jesc..........?

Gość reklamy klamią
nie wierz w toże na platkach schudniesz,w reklamach mowi się rozne rzeczy aby tylko sprzedć towar:-P

Gość madzialkaaAA6
poza tym nie jestem na diecie, tyle ze ograniczam jedzenie jem platki :D wrocisz do letnivch ubran

Gość reklamy klamią
nikt nie powiedzial,ze masz nic nie jeść!Jedz wsztsko co chcesz ale z UMIAREM!

Gość madzialkaaAA6
napewne sa o wiele bardziej zdrowe i mniej kaloryczne niz te paltki chocapic ...czekoladowe..

Gość reklamy klamią
przeda w żadną srone nie jest dobra,moesz jest wszystko z rozsadnych ilosciach a na pewno nie przytyjesz,a fakt platki sa dobre i nie tylko Fitness;-)

Gość lulkita
wyluzuj!!! im wczesniej tym wiecej węglowodanów mozesz zjesc a taka zupa dodaje energii i jest bogata w błonnik. Nie słuchaj komentarzy powyzej. ja jestem na diecie, schudłam 15 kg, waze teraz 50 kg a zupke z tymi płatkami czy to nawet z kulkami nestle jadłam i jem do dzis:) nie zaszkodzą ci!!!!

Gość reklamy klamią
wiadomo ze Chocapic i inne slodkie platki są bardziej kaloryczne niż Fitness ale nie spodziewaj sie ze jedząc Fitnesss starcisz nagle i bardzosyzbko na wadze jak obiecuja reklam.To rekalm trezba podchodzic z dystansem;-)

Gość madzialkaaAA6
no dokladnie :P:P :D teraz z zimnym mlekiem w te upaly :) extra sprawa

Gość życzliwyyyy
zamiast tych tuczących płatków polecam zwykłe otręby czy jak to tam się nazywa

Gość agaaai
jedzac platki raz dziennie schudlam 5 kg. konczac z nimi kolejne 5. to chyba jest jednoznaczne

Gość agaaai
no ale fakt sa tak pyszne ze chyba do nich wroce;) szkoda ze nie wyeliminowali z nich cukru... a nawiasem mowiac.. znacie jakies takie platki bez dodatku cukru??

Gość do agaaai
czy wtedy jak schudlaś jadlaś tylko te platki,odzywialaś sie normalnie?Jak te platki odchudzają,lata sie ponich do WC czy jak?

Gość owsiane zwykłe
albo jęczmienne, ale nie licz, że są pyszne

Gość litosciiiiii
a ja jedzac te platki codziennie na sniadanie schudlam 8 kilo w 1,5 miesiaca.....wiec nie gadajcie glupot

Gość ale czy oprocz tych platkow
jadlaś wszystko normalnie??????????Czy tylko platki?

Gość agaaai
mialam ustalone posilki.... na sniadanko o 8.00 zawsze TE platki albo musli VITALIS pozniej o 12 2 kromki czarnego chleba z CZYMKOLWIEK a na kolacje jakis jogurt. no i oczywiscie w ciagu dnia owoce i warzywa bez ograniczen + rowerek codziennie rano;) (ale od tego to wrecz przyrost miesni mialam) a ty 'litosciiiiii' sie tak nie goraczkuj bo oczywiste jest ze sa te platki zdrowe i jesli zjada sie je w rozsadnych porcjach to zrobia wiecej dobrego niz szkod, ale od nich samych na pewno nie schudlas

Gość owsiane zwykłe
jasne, że nie chudnie się od płatków zbożowych :) One dostarczają błonnik i witaminy, ale nie odchudzają :) W ogole jaka paranoja - jak żarcie czegoś ma odchudzić ? Trzeba żreć mniej, albo płatki zamiast czegoś, żeby MOŻE był efekt :) Ruszyć tyłki, a nie szukać czegoś, co można żreć i chudnąć, bo nie znjadziecie :)

Gość agaaai
hahahah... dokladnie tak!;) mi rower i owocki dobrze zrobily wiec wam tez to radze... zreszta teraz widze ze rezygnujac jeszcze z tych platkow osiagnelam 5 kg mniej! to cos znaczy. ale teraz jestem kosciotrupem- wszyscy mi sapia tak wlasnie, wiec wroce do tych plateczkow zebym miala spokoj;)

Gość sun...
proponuję otręby. są zdrowe i mniej tuczące. fakt, może nie smakują tak jak płatki, ale sa w różnych smakach, więc każdy znajdzie coś dla siebie. osobiście polecam bez dodatków. maja dużo błonnika i super smakują z jogurtem. zaspakajają apetyt i wywołują uczucie sytości, dlatego mniej się je i przy tym nie tyje. mi pomogło!

Gość chruupki
ten kto mysli ze te platki są mniej kaloryczne od chocapic itp jest smieszny po pierwsze na opakowaniu jest wyraznie napisane ze mają tyle samo kcal co inne i tez tak duzo weglowodanow zreszta to juz w smaku czuc przeciez są slodkie a po druhie moj pies jadl te platki przez 2 miechy i przytyl 5kg samo mowi za siebie zreszta ja je jadlam i tez tylko przytylam

Gość tamaraa
Ja jestem na diecie 1000 kcal, codziennie rano jem płatki Nestle Fitness i chudnę tak jak zaplanowałam. Jeśli chodzi o zawartość węglowodanów wszystkie najsmaczniejsze potrawy je zawierają , jedne mniej drugie więcej. A Nestle prócz węglowodanów posiadają też wartości odżywcze, więc to takie zdrowe węglowodany:P

Gość lenusia
Ja moze nie o platkach, ale tez zwiazane z odchudzaniem =) Jak to jest z ta coca cola light?? Wg opakowania buteleczka 500ml ma 1 kcal. (1,1kcal :P) bo niby w 100ml jest 0,22 kcal ... Wierzycie w to?? A jesli tak, to dlaczego ta cola jest taka niskokaloryczna?? pozdro =)))

Gość a te wszystkie slodziki są
bardzio niezdrow:-oCo z tego,ze mniej kaloryczne niż cukier skoro są tak szkodliwe:-PSlodziki to chemiczne badziewie:-olepiej omijac je z daleka!

Gość agaaai
no i raka wywoluja....