Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupola

Kurczę, przez ten upał poodparzałam się i poobcierałam we wiadomym miejscu

Polecane posty

Gość głupola

Włożyłam dziś po raz pierwszy od niepamiętnych czasów spódnicę, a pod nią stringi, a że do chudzielców nie należę, to poobcierałam się :(....

Gość wróg stringów
To po co bylo stringi zakladac?:O

Gość głupola
no właśnie... mądry Polak po szkodzie.....:(

Gość FelkaKArtofelka
Niestety, ja również często mam ten problem. Lepiej nosić spodnie

Gość asia2859
Można posmarować się antyprespirantem w tych miejscach gzie zazwyczaj się obcierasz. Ja już to wypróbowałam i działa - tylko bez tych cholernych stringów. Pozdrawiam

Gość nooooo0000000000
Bo to tak pieknie wyglada tłusta dupa w skapych stringach :O Aż mi niedobrze na myśl jak te Twoje pulchne uda się pociły, śmierdziały i czerwieniły. No i ten pasek mokry zapewne w dupie A fuj

Gość kalinoooska
Ja zawsze mam długą spódnicę i odcinam do niej rajstopy tak do połowy i ubieram pod spódnice po pierwsze nic nie widać po drugie nawet możesz ubrać stringi i w życiu sie nie obetrzesz :) można to też stosować do krótkich spódnic z tym że trzeba więcej obciąć:)

Gość a może lepiej po prostu
...................................... schudnąć :p

Gość kkh
o, widze ze "noooooo" (czy jak tam) zyje w swiecie zdjec modelek przerabianych komputerowo a na siebie patrzy bezkrytycznie i nie wie co to odparzenia, krostki, przebarwienia, ocieranie sie skory o skore czy pocenie sie

dziama..zey sobie ud nie obceirac.... tez tak robie..bo zawsze mam poobcierane i choelrnie piecza...

Gość 20-latka
Nie tylko ludzie z nadwagą odparzają sobie uda. Ja ważę 50 kg, uda mam tak jakoś przybliżone do siebie i też często je sobie odparzam. Stosuję zasypkę dla dzieci:P Nie dość, że ładnie pachnie to jeszcze działa:D Pozdrawiam🌼

Tez mam ten problem, w upały gumki od bielizny mie obcierają czasem prawie do krwi. Polecam masc alantan albo linomag. Troche nie ładnie pachnie ale świetnie leczy takie odparzenia. Można to też stoswać zapobiegawczo, zamast zasypki.

Gość bo trzeba
nosic majteczki bawelniane. teraz nie sa w ogole modne stringi tylko pelniejsze majteczki. :)

Gość o matko... ale jesteście
głupie, słowo daję:o P[o co taklie wielkie dupsko w strinhi pakować???:o Myślicie, że lepiej wyglądacie, jak przedzielicie dwa wielkie, tłuste, trzęsące się półdupy pstringami????? Żałosne:o W życiu sobie nic nie odparzyłam ani nie obtarłam. Nie wi8em, jakie musicie mieć cielsko rozlazłe, żeby sobie tyłek i uda poobcierać:o I zacznijcie nosić noramlne hacie, zamiast naciągać na dupsko stringi niczym sznurek na baleron:o

Gość nie przejmujcie się zjadliwymi
sfrustrowanymi zołzami.;) jak byłam troszkę bardziej przy kości to też się kiedyś zatarłam - na górnej części ud. polecam talk i dietkę.;)

ale czy taki talk zapobiega obceiraniu?? bo moje uda sa wlasnie blisko..i nie moge rpzez to nosic zbytnio spodnic...bo potem tak piecze ze chodze w rozkroku :(((

ale czy taki talk zapobiega obceiraniu?? bo moje uda sa wlasnie blisko..i nie moge rpzez to nosic zbytnio spodnic...bo potem tak piecze ze chodze w rozkroku :(((

Gość opalika
proponuję ciążówki :D:D:D:D

a ile one kosztuja?? ale ja nie chce takich na brzuch;/ bo na ogol nosze nisko opuszcozna spodnice-na biodrach i lubie brzusio odslaniac:) a takie cos to chyba pod cyce siega;/

sama jestes wieloryb..ciekawe co o tej porze mozna robic,by sie nie nudizc;P

Gość pewnie smarować sobie tłustego
rowa talkiem, żeby się nie odparzył:o

Gość marioleczka szpitaleczka
tez nieraz odparzaja mi sie rozne czesci ciala. A ostatnio nawet jak jestem w wygodnym butach to stopy, po prostu schodzi mi skora i wtedy strasznie piecze. moze macie jakies sposoby? ten talk dzieciecy? wystarczy posypac i juz?

Gość eleoonnor
Ile razy mam tłumaczyć, że szczupłym osobom też zdarzają się poobcierane uda!!

Gość szczupła osoba
Mi się jakoś nic nie obciera, nawet jak wewnętrzne mięśnie ud dotykają do siebie podczas chodzenia.

Gość pewnie jecie jakiś syf i
pocicie się jak świnie:o

Gość Karola9999
Oczywiście, najpierw mycie a po osuszeniu talk, na pewno pomoże.