Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenkaaa

MACIE JAKIS POPRAWKI NA WRZESIEN???

Polecane posty

Gość studenkaaa

bedzie mi moze razniej :( bo ja zawalilam statystyke i jestem wkurzona bo fdacet nie chce juz zrobic zadnej poprawki teraz tylko do wrzesnia musze czekac!! boje sie ze nigdy tego nie zalicze :(

hehe ja mam ze strategii zarzadzania.ale ise tym nie przejmuje! co sie bede jakims swirem przejmowac:o jak i warunek zawale, to sie postaram o innego egzaminatora....:)

Gość ja nie mam
dzis bylam po statni wpis i wreszcie WAKACJE :)

Gość studenkaaa
dobre podejscie tez bym takie chciala miec

ja jeszcze nie mam, ale cos czuje ze jutrzejszy egzamin moze sie tak skonczyc bo caly dzien siedze w necie, chodze wkurzona i nic nie robie :/ za nic nie moge sie zmusic do nauki, zwlaszcza po tym jak mi powiedzieli ze z notatek nie ma co sie uczyc bo test jest hardcorowy :/

a ja oblalam ostatni egzam na licencjacie i pierwszy moj w zyciu z ortopedii...malo tego egzaminator debil mi nie zaliczyl choc mialam 15pkt/19pkt z 19 pytan opisowych 15 dobrze ale sie uparl i oblal co sie mu podobalo losowo chyba dupek jeden teraz niie wiem co z moja obrona:(( ale staramy sie zalatwic termin teraz...

ja tez mam na wrzesien egzamin z finansow przedsiebiorstw. hehe, ale facet nienormalny jest :) jeszcze przede mna 2 starcia.. jutro kolejne :P zycze powodzenia wszystkim, ktorzy jeszcze maja egzaminy :)

trzeba miec dobre podjescie...bo co z tego, ze ja cos umiem..a facet ma jakies humorki?:o mam sie jego humorkami przejmowac? nigdy w zyciu! bede sie do niego szarpac drzwiami i oknami dopoki mi tego nie zaliczy:p

Gość studenkaaa
morphina masz racje :) nie dajmy sie

studentkaaa byc moze podziele Twoj los i polegne jutro na tym samym przedmiocie;O czytam to wszystko ale w ogole nie probuje sobie tego przyswoic:o

Gość trataaaaaaaaaaaa
dzis mnie kutafon udupil:( i we wrzesniu mam z budownictwa poprawke;/ palant sie na mnie uwzial;/ i tylko mi nie zali!! cham!!!!!!!

jak jutro nie zdam to otwieramy topick wsparcia byle do wrzesnia:classic_cool: albo Wy juz zakladajcie a ja pozniej do was dolacze;)

Gość kelle
oj tak jutro mam egzamin którego wiem,że nie zaliczę teraz to jest fizycznie niemożliwe:/ w lipcu i sierpniu może się wezmę!

Gość studenkaaa
ok otworzmy topik byle do wrzesnia :) tez sie tak wkurzylam ze szok to moja pierwsza poprawka w zyciu awszystko przez to ze fjut jeden dal takie zadania jakich nie bylo na zajeciach!! no i przyznam sie ze troche moja wina bo lenia mialam nieziemskiego zreszta nie moglam sie wyrobic z tym wszystkim

studentkaaa ja mam dzisiaj lenia pd wczoraj probuje sie tego uczyc my mamy test z teorii:o ale co z tego jak ja nic nie kumam z estymacji i weryfikacji to sa dwa najtrudniejsze dla mnie

Gość studenkaaa
Właściwie to myślałam, że dam sobie radę. Niestety na 2 miesiące przed egzaminem zaczęłam nałogowo jeść kupę :( To była przyczna mojego niepowodzenia...

Gość sytsh
jak się zaczyna na dwa miesiące przed to są takie efekty...należy jeść przez cały rok regularnie!

Gość StUdEnCiArA
ja na szczescie nie mam ale zycze Wam powodzenia czy to teraz czy we wrzesniu :) Dacie Rade to TYLKO egzaminy:) buziaki

Gość edytka20
ja mam w piatek wyniki, a we wtorek poparwke z prawa cywilnego Nie ma szans, zebym z tym, co napisalam, zdala, ale i tak nie potrafie sie sprezyc i zaczac juz uczyc :( a potem nie wyrobie w 3 dni Musze to zaliczyc teraz w czerwcu, bo na wrzesien mam juz inne plany (no i we wrzesniu sa juz platne poprawki wiec i kasy szkoda) i bardzo nie chce ich zmieniać

Gość StUdEnCiArA
Edytka a z jakiej czesci prawa cywilnego masz egzamin ?:)

u mnie sa darmowe poprawki;) a komisy i warunki platne ale kto wie czy treraz platnych nie wprowadza jak uczelnia taka zadluzona:o

Gość edytka20
>>> Studenciara Ksiega I, II i III Jak to dobrze, ze nie poszlam na prawo :P chociaz to i tak jeszcze nie koniec... jeszcze handlowe i pracy :/ Ale to juz bedzie inny profesor, uff

Gość StUdEnCiArA
Edytka to sporo masz...ja w przyszlym semestrze mam handlowe i pracy...ale tego jest masa juz sie boje a z cywilnym sobie poradzisz:)3mam kciuki:)

A ja mam już wszystkie egzaminy zaliczone i jeszcze tylko jutro czeka mnie obrona pracy dyplomowej i mam wakacje !!! :D

to tylko pozazdroscic.....tym co zdali i maja wakacje to jest okropne miec poprawke spotykajac na ulicy znajomych z uczeli usmiechnietych od ucha do ucha ze juz wszystko poza nimi

Gość studenkaaa
no fakt mnie tez kolzezanka załamała bo pisalysmy ten sam rzad mialysmy sobie pomagac ona mowila ze nic nie umie i wgole a zaliczyla a ja nie !!! wredna !! a kilka przedmiotow tylko dzieki mnie zaliczyla juz jej wiecej nie pomoge!!!

Gość do studenkaaa
też w zeszłym roku męczyłam się ze statystyką ... podchodziłam (tzn całagrupa) chyab z 4 razy ,bo wykładowca się zgodził i pisaliśmy podanie o przxedłużenie sesji , tak więc nieszczęsna statystyke zdałam końcem maja, a powinnam w lutym ;) na jakiej uczelni studiujesz?

Gość anusiek
studiuje w wyzszej szkole ekonomocznej w warszawie