Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutasekkk18

Rozstępy po ciąży

Polecane posty

Gość Smutasekkk18

Słuchajcie gdy byłam w ciazy dostałam strasznych rozstępów na brzuchu nieczuję sie dzięki nim zbyt dobrze i przez to wydaje mi sie że już do końca życia zostana sama Czy ktoś z was myśli że ze względy na rozstępy już nikogo nie znajde??

Gość Smutasekkk18
Czy nikt naprawde nie ma rozstępów po ciąży???

Gość Młoda mama18
???????????????????

Gość Młoda mama18
Halo nio co jest??

Gość jezeli to dla ciebie problem
to mysle ,ze zostaniesz sama,hehe

Gość Smutasekkk18
To fajnie:)

Gość Smutasekkk18
szukałam tam ale nie umieli mi tam pomóc:()

Gość ja nigdy nie byłam
w ciązy :(

Gość nika24
ja po ciazy tez mam na bioderkach i tam gdzieniegdzie a wiec sie nie przejmuj bo bardzo duzo dziewczyn je ma wejdz na topik rozstepy i poczytaj i dopiero sie przekonasz

Gość Smutasekkk
Kurcze czytałam tam nawet sporo ale aż tak wiele mam niema rozstępów na brzuchu i boję się że przez to już na zawsze będę sama:(:(

Gość Smutasekkk
?????????

Gość Smutasekkk
dzieki:(

Gość barbórka.rech
A ja nie mam rozstępów po ciąży, cycki po karmieniu 1 klasa, brzuszek płaski a i tak mąż mnie zostawił. Więc nie generalizujmy, że liczy się tylko ciało.

Gość Smutasekkk
aha rozumiem wiele osób mi też tak mówi że nie liczy się wygląd tylko charakter:):)

Gość PAtri
sluchaj ja nie mam po ciazy roazstepow ale miaolam duza nadwage i mam na brzuchu jednak hehe podobam sie facetom i nie zwracja na to uwagi:) i to jest pocieszajace :) mam 20 lat:) oni nie zwwracaja na to takk uwagi jak pokocha to nie bedzie patrzyl na to wierz mi nie jestes skazana na samotnosc:) jestem z toba wez stosuj kremy na rozstepy zeby je wybielic i splycic rob peelingi i bedzie dobrze powodzenia!!!

Gość Smutasekkk
Tak ja smaruje kremami i zastanawiam się nad laserowym usunieciem:)

Gość PAtri
ja tez chce tak usunac ale to jest cholernie drogie:(

Gość Smutasekkk18
U mnie nie jest aż takie drogie ok 350 zł za jeden zabieg:)

Gość Patri
u mnie 250 zl 1 zabieg na powierzchnie ok 15 cm3 wiec ciezko a zabieg laserowy treba powtrac kilka razy przy glegokich i duzych rozdtepach

Gość ffffifa
1 co to nie możesz zrzucic ani kilkgrama teraz co skóra jest w kiepskiej kondycji, najlepiej zebys ja nawilżala jakims balsamem nie koniecznie drogim do rozstepów przeznaczonych, 2 koniecznie cwiczenia zeby skóre ujedrnić, 3 jakiego koloru sa rozstępy u mnie najpierw byly czerowne teraz sa blade prawie koloru skóry widaj je jedynie kiedy rozciagne mocno skóre na brzuchu, mozesz sprobowac Cepan - masc z cebuli na blizny, ponoc pomaga a;le mysle ze mi nie wiele pomogla, ale mozesz kupic nie jest droga za to smierdzi :/

Gość Smutasekkk
Rozstępy są już białe i smaruje je tysiacami kremów i balsamów w tym cepanem cholernie śmierdzi:( A ja mam pytanko czy wam też ten brzych tak troszke wisiał??

Gość ffffifa
wisial i wisi do dzis jak sie pochylam to wygladam jakbym miala torbe kangurza tylko malego kangurka w srodku brak :)

Gość Smutasekkk
nio dobra już te rozstepy przezyje ale mi sie wydaje że przez ten brzuch już nikogo nie znajde i jestem przez niego bardzo zakąpleksiona bo ja ide ulicą to wydaje mi sie że wszyscy wiedzą że mam rozstępy:(

Gość ffffifa
przepraszam cie za spostrzegwaczość ale skoro szukasz faceta na wyglad to niezla mamuska z ciebie jest :/ chyba najpierw poznajecie sie w ubraniu ? czy chodzisz roznegliżowana co dzien ? sukienka nie ukazuje rozstepow na brzuchu ani majtki sciagjace obwisłego brzucha zapomnij narazie o stringach, z reszta ciąza to widoma zmiana kształtu ciala, aby powrocic do tego z przed trzeba zaczac juz w okresie ciazy zapobiegac jej skutką na ciele i wtedy trzeba o tym pomyslec nie jak jest po wszystkim i patrzysz w lustro ze smutniem

Gość Smutasekkk
ale ja sie normalnie smarowałam kremami przeciw mrozstepom do 8 miesiaca było super a potem nagle zaczeły się robi byłam w szoku ale u mnie to rodzinne lecz myślałam że mnie to ominie myliłam się :(:)

Gość Smutasekkk
??????

Gość Smutasekkk
:):)(:)

Gość Smutasekkk
nikt mi nie pomoże:(:(

Gość Bańka Chińska
Smutasku wejdź na post główny o roztępach.... tam są moje wskazówki na temat Baniek Chińkich albo pisz do mnie. Pozdraiwam.