Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bombi

Prostownica jaka najlepsza TYTANOWA SZKLANA CERAMICZNA TEFLONOWA???

Polecane posty

A co myślicie o prostownicach z płytkami ceramiczno turmalinowymi? Podobno to jedna z najnowszych technologi, dość szybko się takie prostownice nagrzewają i bardzo szybko można uzyskać efekt prostych włosów, bądź jak sobie ktoś życzy bujnych loków. Z tego co wiem to Hair Goddness ma takie prostownice, nawet ostatnio oglądałam jedną na kalamis.pl i faktycznie z opisu produktu wynika, że to naprawdę dobre urządzenie.

kumpela mi się ostatnio chwaliła nową prostownicą, dokładnie taki model - http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=190&prod=96914 - śmigała rewelacyjnie :) choć nie jestem entuzjastką prostych włosów, ta mi moje siano wyprostowała idealnie. no ale wiadomo, remington chyba najlepsze akcesoria do włosów produkuje, więc nic dziwnego.

Ja mam prostownice turmalinowa zakupilam ja jakies 3 lata temu koszt ok.380zl.moge powiedziec ze mam cienkie i rozjasnione wlosy ktore po prostowaniu zwykla prostownica po miesiacu dwoch sa juz wysuszone a koncowki sie krusza,a ta uzywam juz ponad 3 lata i wlosy sa ladne,wiadomo ze podcinac trzeba koncowki raz do czasu,aha i ma regulacje temp.i nagrzewa sie w pare sekund,firma REMINGTON -TURMALINE ,jest rewelacyjna do kreconych i trudno prostujacych sie wlosow

Mam grube i gęste włosy. W dodatku kręcone. Po wyprostowaniu w domu gdy jest wilgotno od razu się puszą i kręcą... Tylko gdy fryzjer mi wyprostuje są proste... Jaka prostownica będzie dla mnie najlepsza ? Mam do wydania 250 zł na prostownicę. Zastanawiam się nad: 1.http://remington24.pl/sklep/prostownice-do-wlosow/prostownica-straight-in-a-stroke-remington-s9800.html 2.http://remington24.pl/sklep/prostownice-do-wlosow/waska-prostownica-do-wlosowceramic-straight-230-remington-s1005.html 3.http://remington24.pl/sklep/prostownice-do-wlosow/waska-prostownica-do-wlosow-sleek-curl-remington-s1051.html Czy może jakaś inna ? Proszę doradźcie mi bo jakoś nie mam szczęścia do prostownic, mam już dwie prostownice : firmy Holden i Philips ale żadna nie daje pożądanego efektu... ;(

Szczerze mówiąc, nie wiem, która z tych wymienionych w temacie jest faktycznie najlepsza. Mogę wam powiedzieć, którą ja mam. http://www.kalamis.pl/product-pol-3524-Prostownica-Hair-Goddess-Special-Edition-Black-elegancka-torebka.html Tą prostownicę dostałam od mamy na urodziny. Jestem z niej zadowolona, nie zajmuje dużo miejsca i wydaje mi się, że jakoś bardzo włosów nie niszczy. Ale może to dlatego, że oprócz tego używam jedwabiu do włosów.

Gość POMOCY.! my hair.!
moje wlosy po umyciu to totalny busz.! poardzcie mi jakąś bardzoo dobrąą prostownicę. : ( ja po każdym umyciu rano zawsze palcze mam prostwonice ksoztowala ok.50 zl i jest do dupy , proste wlsoy sa pzrez ok. 5 min a potem sie kręca na wycieczce pozyczylam od takeij dziewcyny prostownice to wlsoy mialam proste do póki ich nie umylam jakieś ( 3 dni.!! ) bylam taka szczęśliwa proszę poradzcie mi coś.: ( cena nie gra roli , musi bardzo dobzre propstowac i to na dlugoo żeby wlosy byly proste a nie jak wyjde z lazienki od razu pokręcone najlepiej z jak najwyższą temperaturą i jonizacją z góry dziękuje. : )

Gość tytanowa100
Tytanowa http://www.prostownice.net.pl/prostownice-tytanowe Najlepsza jaka może być polecam każdej kobiecie która musi tak jak ja codziennie prostować włosy. Najmniej niszczy i najlepiej prostuje nawet takie ciężkie włosy i trudne do układania jakie ja posiadam. Naprawdę polecam warto trochę zainwestować ale się opłaca :)

jabłkoantonówka - jednak prostownice z ceramicznymi płytkami lub jak w przypadku zaproponowanej przez Ciebie prostownicy - z płytkami ceramiczno-turmalinowymi należą do najlepszych. I nawiązując właśnie do Twojej wypowiedzi - w prostownicy ważne jest tez to do jakiej temperatury sie nagrzewa, czy ma czujnik bezpieczeństwa (ta z kalamis.pl - ma) i czy jest regulacja temperatury. Dla mnie liczy się też to, żeby była mała i poręczna bo wtedy można każdą fryzurę wyczarować :)

Gość ksiezniczka własnej bajki
tanie ceramiczne prostownice sa do dupy drozsze sa lepsze ale na pewno nie takie fantastyczne bo przekonałam sie na własnej skorze hmm...dałam za dobra ceramiczna prostownice ok300 zł i nie miała zadnych dobrych efektów wlosy sie krecily elektryzował ale nie puszyły sie jak w tamtej tanszej.szklana jest nawet dobra mam juz ja tydzien i jak narazie sie sprawdza kup iłam ja za 150 zl na przecenie i było wartoo bo jest rózowa i fajna:***

kupiłam takĄ ostatnio dla córki, Remingtona ceramiczno turmalinowa, ( 75 ZŁ) porażka !!! straszne siano robi z włosów. Pani poleciła remingtona ( był w promocji :(( NIGDY WIECEJ TANICH , PROMOCJI !!!

Gość www.hairworld.pl
Myślę że powinnaś odwiedzić sklep hairworl.pl jest tam bogaty wybór nie tylko prostownic, ale i lokówek, trymerów, i innych bardzo dobrej jakości sprzętów do stylizacji włosów.

Gość Deadmau5ka
hmm ja uwazam ze to kwestia przede wszystkim rodzaju wlosow ( jedne sa bardziej podatne na zniszczenia i trzeba na nie uwazac a inne sa grubsze i sa mniej podatne) a dotego wazna rzecza jest uzywanie odzywek,plynow i innych kremow do prostowania ktyre ulatwiaja prostowanie ( na ogol prostownica jezdzi jak po masle:P ) i przedluzaja efekt prostowania a dotego CO NAJWAZNIEJSZE chronia i zabezpieczaja wlosy przed wysoka temperatura przez co mniej sie niszcza Co do nakladek to uwazam ze ceramiczne sa ok jak i teflonowe co do ceny i marki, ja uzywam prostownicy za 10 zl w promocji na urodzinach Media Marktu 4 lata temu,do dzisiaj uzywam ja i nagrzewa sie rownie szybko jak 4 lata temu czyli nieco ponad 5 sekund.nie ma regulacji temperatury ale na moje wlosy wystarczy taka temperatura. i jesli chodzi komus o super efekt prostowania to faktycznie pewnie lepiej kupic drozsza z regulacja temperatury. ja obecnie zastanawiam sie nad kupnem lokowki, i nie wiem czy ceramiczna czy teflonowa... pozdr wlosomaniaczki :D

Gość bez urazy
ja uzywam tej http://allegro.pl/prostownica-philips-procare-keratin-hp-8361-00-i1943361099.html i jestem bardzo zadowolona :) wczesniej mialam wlosy za lopatki, ktore niestety musialam sciac. byly bardzo zniszczone od prostowania, sianowate i popalone. fryzjerka myslala, ze zartuje z ich scieciem :) mam nauczke teraz, wloski do ramion i ta prostownice :) naprawde polecam :)

http://www.kalamis.pl/product-pol-8844-Prostownica-do-wlosow-Cx1.html ta nalezy do bardzo dobrych prostownic, używają jej fryzjerzy, zarówno wyprostuje włosy, jak i pozwoli stworzyć delikatne fale czy sprężyste loki (dzięki zaokrąglonym płytkom, które umożliwiają jej wszechstronne użycie), poza tym ma ceramiczne płytki, które dodatkową są pokryte turmaliną, więc jest to bezpieczne dla włosów.

Gość pudelek3/8
Cena chyba tez nie jest najwazniejsza, bo ja moja (ceramiczna) kupilam. Za 79 euro I tez robi mi siano I wysusza bardzo, w sumie teraz juz nie wysusza bo musialam wlosy obciac zeby jako tako wygladaly hehe.... Chcialam zapytac czy nie ma ktoras z Was moze prostownicy z kreatyna??

Dziewczyny, jesli prostownica to tylko profesjonalna, nie taka, ktora niszczy wlosy! Moja przyjaciolka namowila mnie na zakup babyliss pro. Zreszta nie musiala dlugo namawiac, bo efekt na jej wlosach byl niesamowity. Poza tym duzo z was na forum ja zachwala :-) Jestem zachwycona - cena nie jest wygorowana a wlosy mam tak proste, jakbym wyszla z salonu :-) ja kupilam ja przez internet, na promocji. Podaje strone: http://www.pro-sprzet.pl/category/prostownice-babyliss-pro - super działa i jest do tego ładna :-)

Gość gość
odświeżam, nigdy nie prostowałam włosów, z obawy przed zniszczeniem włosów ale ostatnio się skusiłam u fryzjera, no i efekt przekonał mnie do zakupu tylko jaką kupić, żeby jak najmniej niszczyła włosy

Gość gość
Jedyne co mogę polecić to super prostownicę do włosów jaką jest Fox Samba. http://uradka.pl/item/prostownica-do-wlosow-fox-samba.html jest to prostownica z funkcją infrared oraz z jonizacją teraz przy prostowaniu możemy pielęgnować swoje długie i puszące się kłaczki. Podczerwień w tym urządzeniu nawilża włosy a jonizacja przeciwdziała elektryzowaniu się włosków.

Gość gość
Żadna. Każda niszczy włosy.

Gość gość
ja mam prostownicę PHILIPS HP 8310 mam ja juz 3 rok i jest bardzo dobra,nagrzewa sie w niecałe 30 sekund,prostuje rewelacyjnie! Polecam,bo warto! Włosy po wyprostowaniu nie elektryzuja sie,nie pusza się,i rowniez nie ma efektu przetłuszczonych,wyprostowane włosy utrzymuja swój idealny wygląd baaardzo długo.

Gość Ala0123
Witam ponownie kupiłam prostownicę Fox Samba i muszę stwierdzić ze jest naprawdę rewelacyjna i naprawdę działa starą prostownice musiałam ustawić na 210 stopni a fox smaba prostuje moje włosy już od 180 stopni już nie muszę ich tak mocno smażyć wysoką temperatura a podczerwień dodała moim super połysku jednym słowem jest rewelacyjna polecam.

Gość czarodziejkaYenn
Ja z kolei używam panasonic, ceramicznej. Sprawdza się dobrze - efekt prostowania to wiadomo, ale dla mnie ważniejsze, że nie niszczy mi moich delikatnych włosów