Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

na wesle jako gosc w SPÓDNICY?

Polecane posty

mam blady roz spodnice z falbaną, czy moge nie kupowac sukienki i isc w tej spodnicy i zakiecie ktory mam-inny odcien rożu i bluzke jakas bial do tego kupic? co pasuje to rozu? przeciez nie czarny? aha wesele w sierpniu jaki kolor butow? biale? a rajstopy musza byc? tak dla elegancji? mam naprawde problrm zeby sie ubrsac i nie wydac fortuny na new torebke, new buty-nie mam jasnej torebki i jasnych butow...

Gość tak możesz oczywiście iść
w tej spódnicy.... nie musisz zakładać rajstop.... kolor bluzki, może być biały, a jak spódnica jest bez wzorów to można by pomyśleć o jakimś wzorze na bluzce, wtedy może ten strój byłby bardziej żywy.... buty wcale nie muszą być bieła, ani nie muszą pasować do torebki ;) Pozdrawiam i życzę udanego wesela

Do takiej spódnicy bardzo ładnie wygląda gorsecik w kolorze kości słoniowej - widziałam taki zestaw, swietnie się komponuje. Rajstopy rzecz gustu, ale na pewno dodają nodze elegancji.

Gość będzie pasował
również srebrny gorsecik lub topik, butki też mogą być srebrne

A ja się zgodze z poprzednimi wypowiedizamy.Możesz spokojnie iśc tak ubrana :)

gdzie kupic buty? w ryłko w bacie? macie jakies sprawdzone sklepy? chcialabym jednak kremowe,bezowe NIE BIAŁE ciezko dostac, chcialabym pelne zeby chodzic w nich pozniej do pracy, a nie sandalki i torebke do tego jaki sklep polecacie (Krakow)