Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakasia1980

niezwykłe 26- latki łączmy się

Polecane posty

Gość jestem...
A jestes mezatka, starasz sie o Dzicko? Ehh, wszytsko w zyciu jest trudne, ale tylko od Nas zalezy czy sie poddamy czy nie. Glowa do gory. Wszystko sie ulozy. A jesli bardziej Ci sie podobalo w Anglii to wyjedz.

Gość jestem...
Krystyna, jak to z kims kogo znamy??

Gość jakasia1980
no tylko jak wyjade to po powrocie do kraju bede musiala zaczac od zera...jestem prawnikiem i taka przerwa w zawodzie bedzie smiercia zawodowa... męża nie mam...ale jestem z kimś.mieszkamy razem. on jest kochany i mysle że to dobry kandydat na męża i ojca ale chyba nie ma miedzy nami juz tej namiętności co kiedyś...mieszkamy razem i planujemy wsolnie przyszlosc ... na malzenstwo nie jestem gotowa boje sie

Gość jestem...
Ehhh, kazdy ma watpilwosci przed slubem , ale po jest z kazdym dniem lepiej (przynajmniej u mnie). To normalne ze sie obawiasz.

Gość jakasia1980
krystyna a ze znajomymi tak bywa..są ale do pewnego momentu...coraz ich mniej...mają swoje życie i coraz mniej czasu

Gość krystynaaa
jakasia mam podobnie z tym związkiem i boję się nieco przyszłości, jak uniknąć tej rutyny w związku:( jestem - znacie, ale nie osobiście;)

Gość jakasia1980
na pozór wogóle nie można po mnie poznać tego bólu...tego przez co przeszłam...myśle że najbardzie wpłyneło na moją psychike tamto zdarzenie sprzed lat...i choc niby wyszlam z tego calo czuje że coś we mnie pęka...że długo nie wytrzymam i rozpadne się... nie chcę już dłużej grać...chcę sie w końcu zemścić ..po prostu poczuć ulge

Gość jestem...
Tak juz z nami jest Dziewczynym, ze im wiecej cierpimy tym bardziej probujemy to ukryc i tym jest nam ciezej.Ja wlasnie tak mam, duzo by o tym opowiadac, mimo ze teraz nie mam na co narzekac w przeszlosci bylo okropnie i wiem ze bede miala problemy w przyszlosci. To tylko kwestia czasu. Nistety nie da sie na to przygotowac :( Takie juz jest to nasze zycie i takim trzeba je brac. Cieszyc sie dniem dzisiejszym, bo coz innego nam pozostaje.

Gość jakasia1980
krystyna ja też spotykałam sie z różnymi dziwnymi facetami...niektórymi nawet dość znanymi...ale juz nie szukam ksiecia z bajki...w bajkach różnie bywa a chyba lepiej miec kogos nierozchwytywanego i na wyłączność :)

Gość jakasia1980
jestem- a może do psychologa sie udamy? bo jak sie komus zwierzam to uwazaja mnie albo za wariatke albo nie wiedzą co powiedzieć

Gość jestem...
A jak sie okaze ze psycholog nie wie co doradzic :P

Gość jestem...
Moje wypowiedzi to sie pewnie kupy za bardzo nie trzymaja, ale co zrobic jak ja tak naprawde mysle :(

Gość jakasia1980
ja powinna iść do psychologa kupe lat temu...ale jakos rodzice nie wiem czemu-o tym nie pomysleli... czasami jest za ciezko samej sobie z czyms poradzic... a bliskim nie zawsze mozna sie wypłakac kiedys pisalam pamietniki i plakalam jak je czytalam spalilam je i juz tak nie wspominam zapominam powli...moze to mi pomoze

Gość krystynaaa
jakasia książe z bajki o to raczej nie, bardziej typ złego czarownika!:) Ja też raczej w przeszłości byłam ostrożna z takimi facetami, no ale cóż miłość nie wybiera. A z tymi znajomymi to po prostu okropnie, czsem czuję się opuszczona i bardzo, bardzo samotna. A jeśli chodzi o psychologa to ja chyba tez powinnam się wybrać, a może nawet do psychiatry:(

Gość jestem...
Mam nzdieje ze ten topic przetrwa i bedziemy sie tutaj wspierac i zwierzac.

Gość krystynaaa
Macie tak, że czasem to czujecie się nie na 26 lat a bardziej 62? Ja tak:(:(:(:(:(:(

Gość jakasia1980
czyzby wszyscy juz spali?

Gość jestem...
Czasem sie czuje na 50-60 a czasem na 18, nigdy na 26 :( Bardzo czesto czuje sie jak 50 latka ktora zycie juz przezyla i teraz nic juz jej nie pozostalo.

Gość jakasia1980
krystyna ja to chyba mam nawet gorzej niz ty- ja ciagle czuje sie jak malolata-i choc wyszalalam sie w zyciu to nadal tesknie za mlodoscia...i ciagle mam taie mlodzincze nawyki jak chowanie sie z fajką za krzakami i wogóle... choc musze przyznac że cos ze staruszki tez mam :) no jak sie tak wyszaleje jak dzieciak to padam potem i leniuchuja kilka dni :)

Gość jakasia1980
jestem-ten nasz wiek to taki niewiadomo jaki...an mloodosc ani starosc...moze dlatego tak sie czujemy...bo ani z nas mlodziez ani dorosli hmmm

Gość jestem...
Chyba masz racje... Ale to chyba nie jest do konca normalne.

Gość jakasia1980
o czym tak rozmyslasz?

Gość jakasia1980
jestem- normalośc jest nudna i monotonna... a my jestesmy przeciez wyjatkowe :)

Gość jestem...
I niezapominajmy o tym :P

Gość jakasia1980
wiecie ja chyba nie zaluje zadnej chili z mojego zycia.... nawet jak bylo tragicznie to...to mnie czegos nauczylo... gdyby nie tamta napaść na mnie pewnie nie dowiedzialabym sie dlugo jak słabo kochał mnie mój ex- odszedł w tym czasie...może gyby nie tamto zdarzenie niedlugo potem dalabym mu dowod milosci i zaszlabym wciaze jak moja znajoma..a on stoczyłby sie...i niczego bym nie oiagnela....nie skonczylabym prawa... szukam we wszystkim jakiegos sensu i choc to trudne-jakos sobie to staram wytlumaczyc

Gość jakasia1980
hmmm chyba juz usnęłyście?

Gość jakasia1980
papa Krystyna

Gość jestem...
Czesc Dziewczynki 🖐️ Jak tam nowy dzien mija? U mnie ok, nudno mi troche ale przezyje. Pozdrawiam!

Gość jakasia1980
puk puk jestescie moja wyjątkowe kolezanki?:?

Gość jakasia1980
no hejka :)