Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj fuj

Co za upał! Już nie wytrzymuję!!!

Polecane posty

W takie upały jak akutalnie poleciałabym zaopatrzyć się w klimatyzator, może byc na przykład cos takiego: https://www.sferis.pl/klimatyzator-przenosny-rovus-arctic-air-p594832 Mały i poręczny, nada się do małego pomieszczenia. Duży plus to fakt że jednocześnie chłodzi i nawilża powietrze. Do małych pomieszczeń nada się w sam raz.

Gość gość
Ja w salonie na dole mam teraz 25 ,a na tarasie 37,to jakies szalenstwo. Wieczorami dopiero wychodze,bo maz sie non stop kapie w basenie,a ja choruje,to nawet nie moge sie popluskac. Chlodze sie na dole w wannie.. Juz chce jesien.

Gość gość
litorsal czyli elektrolity polecam na upał,pomogą,w aptece kosztuje 16 zł

Gość IzaFitkoo

Dobrym sposobem jest po prostu zrobienie tak, aby nie było dostępu słońca do wnętrza domu. Zasłony i rolety nie do końca spełniają taką rolę, bo i tak nagrzewa się szyba, która przenosi ciepło. Lepszym wyjściem są rolety zewnętrzne, a najlepiej markizy do okien pionowych, które elegancko zamieniają i zapewniają wentylację

Gość Gość

No my mnóstwo kasy wywalilismy na rolety zewnętrzne i takie całkowicie zaciemniajace pokój i jest dużo lepiej.W nocy tylko otwieram okna a przed spaniem robię przeciąg,tak przez 2 godziny.

Gość Gość

Wiatraki dają złudne ochłodzenie a zużywają prąd i można sobie coś zawiać.Także nie polecam.Pijcie dużo wody 👋