Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj fuj fuj

Co za upał! Już nie wytrzymuję!!!

Polecane posty

To prawda. dlatego mam nadzieję, że w raju jest chociaz klima :)

Gość fuj fuj fuj
To z zalozenia jest topik dla ludzi, ktorzy tak jak ja nienawidza upalów i sie pocą, więc nie rozumiem co tu robią osoby przechwalające sie ze uwielbiaja jak jest goraco i ze są suchutkie nawet jak jest 30 stopni, Mam wrazenie ze te osoby wlazly tu aby mnie jeszcze bardziej zdolowac. Wynocha!!!

Gość a ja mam w domku 21 stopni
Fakt ,jestem suchutka ale nie znosze upalow.

Gość fuj fuj fuj
Ja mieszkam na 4 pietrze i mam okna na poludniowa stronę. Słońce mi grzeje niemilosiernie, a w pokoju mam 26 stopni :( Zaraz padne.

To naprawde koszmar,do wieczora dobije do 30. Potwornie ci wspolczuje.

Gość też nie lubie upalow
moj pokoj a taki skwar przypomina snę,w domu gorąco,na dworze gorąco...KOSZMAR:-oja chce letni,rzezki deszczyk ktory odswiezy te rne,gorace,geste powietrze!

Gość też nie lubie upalow
sorki za literowki,tam mialo być ze moj pokoj w taki skwar przypomina saunę:-o

Gość fuj fuj fuj
Dla mnie optymalna temp. to 22- 23 stopnie.

Gość fuj fuj fuj
płomykówka--> za oknem 29 czy w domu??? Bo u mnie za oknem 29 stopnie a w pooju 26 !!! Żadnej różnicy nie ma :(

Juz jest 22.5 stopnia.

No to Was pocieszę - wystawiłam termometr na taras.... doszło do końca skali ( 50 stopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ). Termometr nie ma dalej skali, więc nie wiem ile jest.... ale ludzie, nie wychodźcie z domów!!! Chyba że do piwnicy...

Gość fuj fuj fuj
a gdzie mieszkacie?? Ja lublin

Gość a ja na wesele ide
i jak tu wytrzyma podkład na buzi :( a muszę go mieć bo mam dużo do ukrycia :(

Gość fuj fuj fuj
ciesz sie ze nie jestes panna młodą!!! jezu nei wyobrażam sobie własnego ślubu w 30 stopniwym upale. Choc szczerze mówiac zadnego sobie nie wyobrazam

Gość a ja na wesele ide
panna młoda ma gładką buzię więc może przecierać w razie czego husteczkami, chociaż niewydaje mi sie - pewnie jej zrobią odpowiedni trwały makijaż :) SZKODA, ŻE JA NIE MAM NA MAKIJAŻYSTKE :( i co tu robić??

Ja na Mazowszu. Nie daleko Ciechanowa. Ślub to pestka. ja mam jutro pogrzeb.....

Zazdroszcze Wam. Od roku jestem W Angli i od dwunastu m-cy jest jesień a lato to tak dwa tyg trwało, było 20 stopni, troche słońca no i chyba wystarczy bo znowu przyszła jesien a do domu jade dopiero za 48 dni. Obawiam się, że dostane chyzia do tego czasu. Nienawidzę jesieni:(

Gość ja czasmi lubię jesień
szczegolnie taką ciepłą,sloneczną,z delikatnym wiaterkiem i zlotymi liścmi suzmiącymi pod nogami;-)Upaly też mnie męcząniby jest fajnie,bo można sie pooplaćitp.ale na dluższą mete te upaly sa strasnzie męczące;-o

Gość ufffff na szczęście u mnie
się trochę ochlodzilo,slonce już nie grzeje,jest przyjemnie cieplo ale zerwal się rzeźki wiaterek,troszeczkę,bardzo minimalnie pokropilo:-)Teraz jest przyjemnie,można wrezcie wyjść na dwór bez obaw,że się czlwoiekroztopi:-oTeaz można normalnie funkconować i trzeźwo mysleć bo te upaly oglupialy czlowieka,na nic sie nie mialo ochoty,teraz jest ok:-)

Gość o nie o nie
u mnie już od samego rana 30 stopni!!! To co bedzie dalej???? Załamka. Siedze i sie poce normalnie.

u mnie(slask) ma byc zaraz burza:D:D kufa ja juz tych upalow nie wytrzymuje:o po chacie latam w majtkach i bluzeczce:D

Gość lato jesien i zima...
przeczytajcie dokladnie co napisalem! Ktos tam porownal Francje do Polski!? Jesli chodzi o klimat? To dopiero jakies nieporozumienie! Tak krotko u nas sa upaly, ze nie ma na co narzekac bo zaraz sie skoncza i nadjedzie zima! A to, ze Polacy narzekaja to niestety prawda, smutna prawda. A tak naprawde narzekaja okragly rok-teraz na upaly potem na zime. Nie jest tak? I mnie sie tu bardzo podoba ("Skoro tak Ci sie tu nie podoba to żegnamy!") w przeciwienstwie do Was! No chyba, ze chodzi o topic dla wiecznych narzekaczy!

Jeśli chodzi o narzekanie na zimę, to na mnie możesz liczyć, gdy ona nadejdzie.:D A teraz idę na dwór pławić się w słoneczku zanim przyjdzie burza. 🖐️

Gość fuj fuj fuj
do lato jesien i zima... --> Sluchaj to jest topik dla tych co nie lubia upałów!!! Wiec mamy prawo sobie tutaj narzekac ile chcemy. Nie chcesz, to tu nie zagladaj. Proste. Ja akurat na zime nie nazrekam, bo wtedy sie dobrze czuję. Nie bedziesz mi mowic co mam robic na moim wlasnym topiku. Chce narzekac, to narzekam i tyle. A myslisz, ze innie narody nie narzekają?? A skad mozesz to wiedzieć??

Gość gość
Mam tak samo jak wy :D Na Empiku Online zrobili przecenę wantylatorów, to chyba jedyny ratunek. Nie ma żadnego info kiedy te upały mają się realnie skończyć. Nie pamiętam kiedy po raz ostatni w Polsce było tak ciepło. Niesamowite pogoda. Ale cóż... jak zrobi się chłodno, to zaczniemy narzekać, że jest zbyt zimno.

Gość gość
coorva wyrobić nie idzie w ten upał,zwłaszcza jak się ma niskie ciśnienie