Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak powinno byc

sluchajcie, czy wam tez rodzice mówią...

Polecane posty

Gość czy tak powinno byc

chodzi o moją mamę. czy slyszycie od swojej mamy, ze jestescie dorosli i nie trzeba wa, pomagac ani z wami rozmaiwac? czy w domu odmawia się wam rozmowy? mama jest alkoholiczką

Gość wiko2
wiesz, wg mnie to nie jest normalne. Po to mamy rodzinę, żeby mieć chociaz mozliwosc rozmowy w trudnych chwilach

Gość Pani pedagog heh
Po pierwsze jeżeli Twoja Mama jest alkoholiczką to wychowujesz sie w rodzinie patologicznej. Więc czego oczekujesz od matki która sama sobie nie radzi z problemem. Moim zdaniem to dla niej trzeba pomóc. A z drugiej strony, zawsze trzeba rozmawiać ze swoim dzieckiem nawet kiedy ma 40 lat. I pomagać kiedy sobie nie radzi.

Gość czy tak powinno byc
pani pedagog ---> czy trudne dzieciństwo usprawiedliwia jej postepowanie? jak mam z nią postępować? obawiam się, ze bez psychologa nic nie zdzialam dla niej najleopiej jakbym milczala - gdy prosze ją o pomoc, ona odpowiada "a co ty masz do roboty, ze sam anie mozesz tego zrobic" pracę mam, szukanie nowej, bo niedlugo nie bedę miec tej, w ktorej jestem teraz dlaczego mnie rani?

Gość tak nie powinno byc
Nie masz dobrego kontaku z mama miedzy innym przez to , ze ona pije.Najlepiej by bylo zeby Twoja mama zaczela sie leczyc/odwyk/DLaczego Twoja mama zaczela pic??Miala jakies problemy???Dlugo juz pije?Twoja mama moze czesto ranic Ciebie nie swiadomie. Jak ona moze pomoc Tobie skoro sama ma spory problem.Niezaleznie od wieku powinno sie miec opracie w trudnych chwilach w rodzinie.Rozmowy zblizaja wiec jak nie rozmawiac??Wszystko to wymaga checi...szczerych

Gość czy tak powinno byc
nie musi zarabiac na pieniądze, moze wlasnie dlatego pije wysmiewa mnie, ze nie zarabiam tyle, zeby mieszkac sama..ironizuję dziękuję za zyczliwe słowo

Gość czy tak powinno byc
zawsze mialam takie chore rlacje z rodzicami efekt jest taki, ze np. bralam sobie zbytnio do serca to, gdy po spotkaniu faceci nie odzywali się do mnie przeszlo po pozanniu 5 facetow i rankdach z nimi dostaję obłędu z samotności

Gość tak nie powinno byc
Nie przejmuj sie jej krtytyka chociaz wiem ze boli.Rob swoje i idz do przodu:)

Gość czy tak powinno byc
nie moge się nie przejmować- nie mam pieniędzy, bo splacam dlugi łapię takie dołki, że czasami mimo ze mam czas wyjść gdzieś między ludzi nie robę tego, tylko płaczę w samotności kurde..

Gość tak nie powinno byc
a ja ci mowie ze dasz rade/splacisz dlugi .poznasz fajnego faceta i moze troche odzyjesz/Czasem trzeba sie wyplakac.Wywalic te zle emocje ktore sie nagromadzily.

Gość czy tak powinno byc
dzięki Ci "tak nie powinno byc":) lżej mi..

Gość tak nie powinno byc
no to ciesze sie bardzo:)

Gość tak nie powinno byc

moja mamam nie pije..ale w domu nie amm z kim rozmawiac,bo sa wiecznie zmeczeni...i rozmowa zaczyna sie na-kup to...a konczy...dawaj reszte. wiec dialog to ja mam ciekawy w domu;/

Gość tak nie powinno byc
groosia --->przytulam