Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie

CZY MOGE OKŁAMAĆ GINEKOLOGA?

Polecane posty

Gość jak myslicie

Nosze sie z zamiarem rzucenia tabletek poniewaz seks mam raz na trzy tygodnie a czasami rzadziej. Tyle ze nie ufam prezerwatywom, zwłaszcza ze po odstawieniu pigułek bardzo łatwo mozna zajść w ciaze. Wpadłam na pomysł by pojsc do gina i nabajerować go ze gumka pekła i aby przepisał mi Postinor. Wykupie go sobie i bede miec na wszelki wypadek. Wiadomo..seks moze byc np. w piatek a w poniedziałek dopiero najwczesniej bede mogła pojsc do gina, a to juz za poźno

Gość rain killer
pozostało powiedzieć na zdrowie :O

Gość nieźle to sobie wykombinowalas
całkiem szprytnie

Gość nimfomanka nieopalona
To musisz aż okłamywać? Mój bez problemu wypisywał mi receptę "na wszelki wypadek"

postinor to nie jest metoda anty. Taka dawka hormonow przyjmowana chocby raz na 3 tygodnie bedzie miala oplakane skutki, no ale to Twoj wybor :/

sorki ale wole brac pigulki antykoncepcyjne niz truc sie postinorem...czy ty masz pojecie jaka to dawka hormonow? co masz zamiar postinor brac raz na 3 tygodnie? przeciez ty sobie gospodarke hormonalna calkowicie zrujnujesz...juz lepiej zaufaj gumkom

a poza tym jak masz zamiar tak zrobic.to to sie wyda u ginekologa niestety.....bo nastepnym razem bedziesz plakala, ze okresu nie ma..albo cos bedzie nie tak:o

Gość jak myslicie
ło matko... czy ja pisałam ze co trzy tygodnie bede go brac? czytajcie uwazniej... chciałam miec postinor NA WSZELKI wypadek gdyby pekła gumka. I wcale nie oznacza ze ona peknie wiec moge nie brac jego. Bede sie jednak pewniej czuła jak bede miała go w szufladzie. Pisałam ze seks moze byc w piatek i co jak peknie? w poniedziałek najwczesniej mogłabym pojsc do gina

Gość totalna głupota
Do ginekologa się idzie, mówi jasno , jak sprawy stoją i nei opowiada piedól, a on i tak ci wypisze recepę bez problemu. Jak nie wypisze, to oznacza, ze od razu zmieniasz ginekologa, bo zazwyczaj nie pomoze ci też w zadnej innej sytuacji.

Gość idz i pwoiedz normalnie
mi przepisal bez problemu,wykupilam i lezy....już 3 lata:D chyba go musze sprzedac bo traci date waznosci w 2007;)

Gość sprzedaj autorce
i po placzu:D

Gość LUIZAAAAAAAAA
odradzam postinor!!!postinor to bardzo duuuuuuuuuza dawka hormonow, ktora robi niezly zamet w organizmie o czym przekonalam się na wlasnej skorze,wiec jeszcze raz ODRADZAM!!!

Gość 12345699909
ja go wzielam kiedys...nie czulam zadnych zmian, skutkow ubocznych nic:)