Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złoty Środek

Kilka ZŁOTYCH ZASAD

Polecane posty

Gość Złoty Środek

Czytam to forum od kilku dni i ręce opadają...Nikt nie czyta ulotek, nikt o nic nie pyta lekarza, a większość tabletki bierze jak witaminy co gorsza niektóre nie dadzą im szansy zadziałać a już mają probelm..Wpisujcie PRAWDY jakie wam przyjdą do głowy, dla tych które nie faktygują się o samodzielne poifnromowanie z opakowań, ulotek, lekarzy... (Sorki za uogólnienia, bo "problem niewiedzy" nie dotyczy wszystkich) 1.Tabletka działa od PIERWSZEJ zażytej w PIERWSZYM dniu okresu. 2. Jeśli łykasz w innym dniu niż w 1 zabezpieczaj sie dodatkowo przez 7 dni. 3. Okres pojawia się w PRZERWIE ( co nie znaczy, że następnego dnia po ostatniej tabletce) Proszę o kolejne mądre zasady...choć oczywiste. Może to zminimalizuje plage niedoinformowanych.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
obrzmialy brzuch nie oznacza ciazy

Gość należy przyjmować tabletki
o tej samej porze a nie co do minuty :)

Gość flekooooo
a mnie nbajbardzije irytuje wieczny temat typu czy jestem w ciązy? bo np on mnie tam dotknął ...bo włazył ale wyjał przed wyryskiem bo cos tam jeszcze... non stop to samo zamiast sie normalnie zabezpiczyc i miec swiety spokoj to non stop to samo..... przestancie uprawiac sex skoro sie bicie ciagle....

Plemniki nie potrafią fruwać/latać/przemykać się z palca/brzucha/pościeli do jajeczka. Dobry temat, ale pewnie nic nie zmieni, bo większość ludzi jest po prostu głupia.

Gość susi
nie należy sie przejmować oznakowaniem tabletek novynette. brać je od 1 czyli od startu.