Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna zawiedziona żona

No to poznajcie mojego mężą...

Polecane posty

chce atrakcji to mu je dajcie, ze swojej strony napisze, ze jest bardzo przystojnym facetem, z brzuszkiem, ma 25 lat nie 23, silne, szerokie ramiona i niech mnie w tylek pocaluje jak takie numery mi chce odwalac... http://randki.o2.pl/profil.php?id_r=978715 jak go ktora chce, niech bierze, mi do nieczego sie nie przydaje, i tak wiecznie zmeczony i go w domu nie ma... zycze szczescia a, czasem bywa cieply i czuly i wysili sie na jakies komplementy, ale zadko mu sie to zdarza, moze inna rozbudzi w nim lwa, ja sobie nie radze z wredna swinia...

Gość ja mysle tak
zaloguj sie na randkach napisz do nieg swiruj itp zrob z siebie jego ideal kobiety i umow sie z nim......z pozwem o rozwod w torebce:)

Gość a skad wiesz ze to jego konto

ale on nie ukrywa przede mna tego, ze zalozyl sobie tam konto, nie chcial tylko podac loginu, a ostatnio podpatrzylam jak wylaczal stronke:O zrobil mi na zlosc, bo sama gadalam na gg z kolega, ktory zdawal sobie sprawe z mojego zamestwa i nic mnie z nim nie wiazalo, ale byl zazdrosny, ja zerwalam znajomosc, a on mi takie numery odwala... zechce rozwodu, niech sam lata po sadach, ja tam mam po dziurki w nosie wszystkich zlosliwych samcow... szkoda tylko ze mam 178 cm i ciemne wlosy...

Gość ja mysle tak
w necie mozesz miec blond...a wykasowac mu tego konta nie mozesz? albo pogadaj z nim przeciez gg to nic zlego ja tez mam wielu znojomych (facetow) na gg i jakos mojemu to bardzo nie przeszkadza owszem zazdrosny jest ale na randki nie wchodzi chociaz mysle ze nawet nie wiem ze cos takiego istnieje, zaloguj sie na jego konto i zobacz co tam wypisuje i zobacz czy warto z nim byc pozdrawiam:)

wiesz, dla mnie nie byloby problemu, gdyby nie napisal tego na koncu, ze sobie kogos szuka:O poprostu przykro mi sie zrobilo, ze nie jestem jego "idealem" i szuka sobie malutkiej blondyneczki:( ja tam zbyt zazdrosna nie jestem, bardziej bym chciala, zeby ktos go pomeczyl i powodzil troche za nos. zreszta, on jest bardzo fajnym facetem, ale pisac niestety nie potrafi, to juz byl i tak szczyt jego mozliwosci, wiec raczej swym intelektem nikogo nie oczaruje;) aczkolwiek zycze mu jak najlepiej i jesli ze mna mu zle, niech szuka swojego idealu, ja nigdy nikogo nie trzymalam na sile...

jesli gosc zrobil to tylko jako \"zemsta\" a nie po to ze mu nie wystarczasz i musi poznac kogos innego to wg mnie pol biedy. Pewnie skonczy sie na tym, ze poflirtuje z paroma dziewczynami na necie znudzi mu sie to pozniej i z zadna sie nie spotka. tak bym optymistycznie na to patrzyl

Gość hmm..hmm..
ech współczuję. Nie cierpię takich facetów co tak robią. Ale zastanawiam sie czy on tego nie robi po prostu na złośc Tobie. Z ta blondyczneczką na przykład. Specjalnie tak wpisała, żeby było przeciwieństwo Ciebie. I sam fakt, że Ci mówi o tym. Jakby naprade chciał szukać jakiejś laseczki, zrobiłby tak byś sie nie domyśliła. Ja bym się chyba w takim razie zabawiła. Zrobiłabym swoje konto i zaczęła z nim gadać.