Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JudkaII

PIERWSZA KAWA-DZIEŃ DOBRY!!

Polecane posty

ni i idzie juz do gardełka pierwsza kawa...moj facet wyjechał wiec pozostaje mi tylko siedzenie tu i dzielenie sie z wami tym co robie...:) ktos jeszcze pije kawe???

Gość bluma
ja juz po kawie, teraz piję nową herbate liptona owoce cytrusowe :)... a mój facet jutro wyjeżdża.... :(

Ja pije Yerba Mate - pyszna :) I jem śniadanko. A mój Facet dzisiaj przyjeżdza, na całe dwa tygodnie :)

aha......no to jak juz bedzie TWoim facetem to nie pozwol mu wyjechac moj araca za 2 miechy i ja siedze i sama pije kawe.z mlekiem i cukrem bardzo smaczna:)))a jakie macie humory?

Gość bluma
mój niestety na miesiąc... będę słomianą wdową :)

Gość dominisiajestem
Dzień dobry :) pierwsza kawa idzie:) i nie mam faceta...i dobrze mi z tym jak na razie

o to fajnie ze przyjezdza..........a moj wczoraj dzwonil i mowił ze nie za miesiac wroci tlyko za dwa.ile jeszcze samotnych kaw...

hm......w sumie jak tam kto lubi:)czasem facet przeszkadza to fakt..al;e czasem pomaga:)

Gość dominisiajestem
nie zazdroszcze Wam tej tęsknoty.. Humor w sumie ok, jeszcze tylko 4 egzaminy jak dobrze pójdzie-czyli aby do wtorku i free:)

Gość bluma
ja humor mam kiepski, bo właśnie przeziębiłam się i jestem pociągająca :(

Mój mnie oświecił, że chciałby być tam do końca tego roku, więc jeszcze trochę samotnych herbat mnie czeka ale kocham więc puszcze :)

a ja chyba skocze po druga....to zycze powodzenia na egzaminach!!!!!!ja juz mma free:))))))))

Gość dominisiajestem
JudkaII ja lubię lubię, tylko może za dużo tego złego było do tej pory i chce odpocząć od emocjonalnych popaprańców ;)

no jak kochasz to napewno!!!!moj wczoraj powiedzial mi to przez telefon ze mni kocha.......rozkleiłam sie....eh...dobra kawunia

dominisiajestem ja wiem o czym mowisz bylam z kolesiem ponad 4 lata i tez chcialm byc sama sama i jeszcze raz sama aa tu po pol roku sie pojawil ktos.i mna zawładna!!

Gość dominisiajestem
no JudkaII nie dziękuję ;), ja dopiero jak zaliczę 2 poprzednie będę mogla zdawac 4 nast. egzamy, a jak nie, to tylko 2, więc optymistycznie szykuję się na 2 :)

ale i tak bede trzymac kciuki i mysle ze wszystkie kobietki tu na topiku tez!!!!!!!!!!!!:))oj kawunia mi sie wziela i skonczyla..

Gość dominisiajestem
no ja też bym tak chciała gdzieś w głębi...ale moj byly okazal sie psychopatą i nie daje mi spokoju, przez to odechciewa mi sie wszystkiego :/

psychopaci.jezu to moze na policje zadzwon............bedziesz sie bala chodzic po ulicy przez jakiegos dupka?????trzeba cos z tym zrobic!!!!!!!!!!!

Gość ja też pije kawusie
i nie mam faceta :(

Gość dominisiajestem
niestety w tej kwestii mam doświadczenie /kilka lat wstecz mialam faceta ktory mnie sledzil/, a o tym ostatnim wiem, ze nie jest groźny, po prostu kurczowo trzyma sie ostatniego kontaktu ze mną, ale looz, radzę sobie, nie przez takie rzeczy przechodzilam. Fakt, mam go serdecznie dosc i czasem sprawia, ze wymiękam, ale twarda jestem, jak sie okazuje :)

do dominisia jestem - jestem z TOba!!!!!!!!!!!!!! do ja tez pje kawusie-a chcesz miec czy to Twoj wybor??

Gość dominisiajestem
no dokladnie, moj eks tez ma nową, ale podobno to ma tylko na mnie wrazenie robic :/, dobra kobietki spadam, bo przeprowadzka mnie dziś czeka pa pa :)

dobra dzewczyny uciekam mam troche pracy domowej..musze wypra i takie tam potem zajzre trzymajcie sie papa

Gość ja też pije kawusie
-------->>>>>>>> Judka II przez jakiś czas miałam jednego na oku, ale okazał się dupkiem i teraz jakoś nikogo ciekawego na horyzoncie nie widze :)