Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona kobieta

POMOCY!!BŁAGAM POMOZCIE,NIEWIEM CO ROBIĆ TO STRASZNE!!

Polecane posty

Gość jak to zrobisz
i odejdziesz to bedziesz bardzo mądrą kobietą. Tylko po co było tak wydzwaniać?? Jak głupi to niech łazi po uliocach i udaje ze go nie ma. Trzeba było sobie kawę zrobić albo do wanny wlesc ;P

Powodzenia. :)🖐️ Przepraszam za literówki, pogoda mnie wykańcza. :O

Gość nutilla
U mnie na podobne klimaty się zanosi się zanosi -- ale po takim numerze na pewno bym synusia wyrzuciła -do mamusi Niech wykańczają się wzajemnie!!

Gość banania
chyba że teraz Ci powie ze jak odejdziesz to sobie zycie odbierze...padalec

Gość jabluszko
HEH...JAK ZOSTAwilam mojego narzeczonego to mowil ze pojedzie do lasu i sobie zrobi krzywde, i ze jego rodzina mnie POWIADOMI :)) chamy jedne! graja nam na uczuciach podczas gdy SA NAJWIEKSZYMI SAMOLUBAMI I EGOISTAMI NA SIWECIE!!!!!

dla mnie to taka sytuacja jest chora. Sam mieszkam ze swoja dziewczyna za granica i z jej rodzicami ale nnikt sie nikomu nie wtraca..., a takie szantarze zeczywiscie sa ze strony typowych ciot. Mamuska sama jest nikim jesli tylko bóntuje i siagnie pieniadze... Szczerze kobieto zawijaj kiece i szukaj swego szczescia gdzie indziej... Powodzenia

Gość zrozpaczona kobieta
wlasnie sie dowiedzialam ze matka jest dla niego najwazniejsza,juz sie spakowalam zaraz omowimy reszte// dzikuje wam

Gość anusiek
Zrozpaczonma Kobieto napisz jak sie psrawy potoczyły!!

Gość zrozpaczona kobieta
teraz rozmawiamy co do transportu moich rzeczy a jest tego troche:o ciagle płacze wzajemne boli rostanie po 4 latach:( ale otwarcie powiedział ze jego matka jest wazniejsza i zebym wracala do domu