Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka18

Pierwszy raz będę stosować szampon koloryzujący.

Polecane posty

Gość Agnieszka18

Kupiłam dzisiaj szampon koloryzujący - platynowy blond z firmy Marion. Jestem ciemną blondynką. Chce jedynie trochę rozjaśnić wlosy, a myśle że po tym szamponie nie będą platynowe;) Co o tym myślicie?? Zaraz ide myć głowę, chciałabym jeszcze wiedzieć w co zawinąć włosy na czas chwytania koloru? Może jakieś dodatkowe rady doświadczonych kobitek:) Każda się przyda(rada), zważywszy że pierwszy raz robie coś tak inwazyjnego na moje włosy. Troche sie boje żeby nie wyszedł jakiś kurczakowy. Pozdrawiam:) Czekam na porady.

Gość mmoomm
szamponem nie rozjaśnisz włosów - powinnaś użyć farby...

Gość Agnieszka18
To nie będzie żadnego efektu?? Nie chcę farbą. 2 lata temu zrobiłam sobie pasemka - jasny blond - to zrobiła mi sie na głowie strzecha:O jestem uprzedzona do farb. Jak na razie. Chciałabym spóbowac szamponu. To co? Po umyciu włosy będą takie same? Ja się bałam że będą żółte, hehe:P

Gość mmoomm
wątpię czy będzie jakaś różnica po szamponie jeśli masz ciemniejsze włosy

Gość Agnieszka18
Nie są bardzo ciemne. To jest jeszcze blond. To brązu im dalekoooooo.

Gość Agnieszka18
Ok. Będzie co bedzie. W co mam zawinąć włosy po umyciu i ile najlepiej trzymać?

Obawiam się że szampon koloryzujący nie rozjaśni Ci włosów :( Szampony koloeyzujące są po to aby odświeżyc naturalny kolor włosów lub żeby był intensywny ... a rozjaśnic to może tylko trwała farba lub rozjaśniacz. Ale jestem ciekawa efektu :) Jak możesz to napisz czy szampon choc troszkę zmienił Twój kolor włosów :) Na opakowaniu szamponu powinno pisac ile trzeba taki szampon trzymac na włosach a żeby bardziej uaktywnic działanie kosemtyku to nałóż szampon i owiń włosy np. w worek foliowy a następnie w ręcznik ... ciepło uaktywni działanie szamponu :)