Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VECTOR

PYTANIE EROTYCZNE DO KOBIET...

Polecane posty

Tak, teraz czas na 2k+1m :) Próbowalismy już seksu z 2 mężczyznami więc teraz czas na inną wersję. Za seksem analnym nie przepadam z uwagi na fakt że nastepnego dnia odczuwam dyskomfort czyli najnormalniejszy w świecie ból. Bo sam stosunek jest OK.

slyszalem ze kobiety ktore nigdy nie zaspokajaja sie same nie znaja swych potrzeb... czy to prawda? lubicie to robic gdy facet tylko patrzy?

Ja lubię się sama zaspokajać, od czasu do czasu to robię. A gdy akurat facet patrzy? Hmm, jeżeli sam też się zaspokaja i jezeli jestesmy blisko siebie to tak :) Czasami tez robimy to sobie nawzajem, tak na szybko, zamiast sexu - kiedy np nie mamy jak się pokochać bo sytuacja nie pozwala :)

lubię dominację faceta, jak jest ostry, zdecydowany i zachłanny:D i lubię wiązanie, klapsy, polecenia, ostre teksty

Gość a ty ciekawa29
chciałabyś to zrobić z nieznajomym facetem?

Gość bardzociekawska
V_E_C_T_O_R a ty co lubisz najbardziej? może niech mężczyźni też się sensownie wypowiedzą czy wolą kobiety ostre, dominujące czy raczej delikatne i namiętne?

Z nieznajomym? Hmm... jedynie w 2+1 :P Jestem meżatką więc w układziki sam na sam z facetem nie wchodzę :)

Gość a ty ciekawa29
a mąż się zgodzi?

lubie kobiety ktore wiedza czego chca, ostre, ktore sa swiadome tego ze nie tylko facet powinien wiedziec duzo na temat gry wstepnej, z charakterem, pewnej siebie, nie wstydzacej sie swoich pragnien... sex - kiedy ja dominuje ... ostry, gleboko od tylu, szybko ale dlugo; kiedy ona - chetnie daje krepowac sobie rece i nogi i pozwalam na co tylko chce... drapanie po plecach i posladkach, gryzienie ucha, wbijanie (oczywiscie nie do krwi) paznokci kiedy dochodzi, \"krzyk\" rozkoszy...

Gość bongo
hce mi sie cały czas ruhaś

podczas sexu na jeźdżca mój facet drazni językiem moje sutki za każdym razem jak sie nad nim pochylam... świtna sprawa :)

Gość 161616
minetka:D i to taka MmMmmmm osta... ach.. albo ostra palcowka rozkosz:))

Gość wiesz kto sil_u14
temat troche stary, ale.... hmm.... " może niech mężczyźni też się sensownie wypowiedzą czy wolą kobiety ostre, dominujące czy raczej delikatne i namiętne? " delikatne i namiętne rządzą ! możne je więcej polizać po cipce, cycuszkach itd. Najlepsze jest 1 na 1... bo anal jak dla mnie odpada ;]

Gość JA MAM RACJĘ
NAJLEPIEJ JEST OD TYŁU TRZYMAJĄC ZA WŁOSY JAK ZA LEJCE I OGIEŃ AŻ SIĘ ZAPALI ;)

Gość Chunji
mi podobają się tylko skośnoocy faceci (: mają taką fantazję podczas seksu (:

Gość Lolipop ;*
Jakie ? Kobieta czy facet ?

Gość xxl-men
Fantazje moze maja, ale penisy maja nie dluzsze niz 10cm. Widzialem juz wielu jak przychodza do sauny. Nie wiem jak taki facet moze europejke zadowolic.

Gość Chunji
Facet (: Na prawdę różne rzeczy przychodzą im do głowy ... lanie gorącym woskiem

Gość Lolipop ;*
Hmm...wielkośc nie ma znaczenia moim zdaniem (:

Gość Lolipop ;*
Azjaci mają takie oczy ^^ od samego patrzenia w nie robi mi się gorąco między nogami

Gość wilgotne serduszko
ale pierdoły piszesz bez względu czy skośnooki czy czarnoskóry czy biały każdy facet ma fantazje i to ostre a te z woskiem to nic nadzwyczajnego w ogóle to jest tylko białych chłopaków z wspaniałą fantazją,którą z chęcią realizują ,że nie ma potrzeby szukać wśród innej rasy ps.nie jestem rasistką

Gość wilgotne serduszko
*nie tylko lecz pełno