Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszkaj

UKRADLI MI SAMOCHÓD

Polecane posty

Gość agnieszkaj

K...w mać!!! Wstałam rano a po samochodzie ani śladu. Kupiłąm go 2 dni temu. Moja Toyotka!!!!!!

Gość kkh
jessu.. zdążyłaś ubezpieczyć?

Gość gdzie go trzymałas
?

Gość agnieszkaj
nie zdążyłam 30 tys poszło się j...ć :(

Buhaahhahahahahahaha :D :D :D :D Że takie chodzą po ziemi buhahahaha.

Buhehehe nie zdążyłaś ubezpieczyć? Pierwszą rzeczą jaką się robi po kupnie samochodu jest UBEZPIECZENIE. Że też takie idiotki chodzą jeszcze po świecie. O matko..prawie się popłakałam...

no i znowu musze sie uniesc... kobiecie ukradli samochod, napewno jest zalamana ,a wy ja jeszcze od idiotek wyzywacie! stuknijcie sie w glowe, jak tak wogole moza...?!

jak widac można :P PS nie wyzywacie, martka jest jena :P

ale to jest całe zafajdane swoją gównianą wyższością towarzystwo z kafeterii. Zero zrozumienia. Tylko reperowanie swojej pokrzywionej psychiki na problemach innych w stylu ty idioto, patrz jaki ja jestem wielki, az sie poplakalem/poplakalam ze smiechu tak mi ciebie zal. Tak naprawde to zal wlasnie tych wysoko srajacych debili, bo sraja tak wysoko, ze im gowno na leb spada, bo grafitacja dziala na kazdego, ale o tym \"wysoki debil\" nie wie. Wspolczuje autorce.

problem mamcie w tym, ze ja sie nie unosze :D ot, takie stwoerdzenie :) a tu zaraz emocje :) poprostu zal mi tych obesranych debili i tyle :D jaki to byl krolik?

Gość Agnieszko
zgłosiłaś kradzież na policji? bardzo mi przykro, że poniosłaś taką stratę finansową i tyle nerwów Cię to kosztuje. mam nadzieję, że auto się odnajdzie.

znajomy wracał znocki autem i pod blokiem zauwazyl auto znajomego. jeszcze mu czesc pokazal i zaparkowal spokojnie, dziwiac sie lekko, ze znajomy jedzie tak wczesnie, bo na rano nie mial podobno, a nawet to i tak sie spoznil. popoludniu dowiedzial sie, ze pokazal czesc zlodziejowi :)

buhahaha, no pewnie, że się odnajdzie :D :D :D Może już zacznij szukać części za wschodnią granicą :D :D :D

Gość Kawałek
I temat opanowany przez klike...