Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RAPID..

Ocena z religii

Polecane posty

Gość RAPID..

Chciałabym zapytać czy ocena z religii lub etyki musi być umieszczana na świadectwie choć nie liczy się do średniej.Jak mówią przepisy w tej sprawie.

Gość Liiliia
zawsze byla i bedzie

Gość i tu właśnie pies pogrzebany
moja córka ma średnią 5,33 czyli sami wiecie jakie ma oceny ale................ z religii ma dopuszczający ...... kur.........jak to jej paskudzi świadectwo:(:(:( co prawda to piąta klasa podstawówki ale .........dwója jest

Gość Liiliia
co to Twoja corka wyprawia, przy takiej sredniej 2 z religii troche absurdalne.

Gość gęś ze śródmieścia
nie przejmuj się , każdy widzi , że to dwója z religii , a reszta jest na błysk , czyli wniosek - księdzu podskoczyła i niepokorna - to raczej plus ;) nudne takie świadectwo z samymi piąteczkami

Gość opuncja
po co chodzi na religię?

też mam 2 na świadectwie z Religi i wcale się tego nie wstydzę,ani mi to jakoś nie przeszkadza:P Ale tak to jest jak ktoś wyraża swoja zdanie-zawsze sie to komus nie spodoba:D

Gość kuna hata
heh a ja mam 6 a jestem wolnomyslicielka... dziwny jest ten swiat

ja tez mialam 2, mimo, ze jestem wierzaca :P nie przesdnie moherowo, zeby nie bylo, ale dwoje mialam. Trzy lata chyba dwoje i troje na koniec liceum o ile dobrze pamietam, zeby mi swiadectwa nie psuc :P

Gość ja przez
3 lata liceum nie chodzialm na religie bo mialam tak zaj** babke ze moja babica lepsze poglady miala i juz a ta kobieta poprostu byla niedoruchana :/ dopiero w 4 klasie zaczelam chodzic wiadomo swiadectwo maturalne potem slub w kosciele wiec lepiej miec ta ocene :) kobieta chciala mi postawiac 3 bo powiedziala ze nie moge tak nagle na 5 przeskoczycz jak 3 lata nie chcodzilam a ja na to ze moge i juz przez parenasiecie lekcji prowadzialam z nai interesujace duskusje i dostalam 5 na koniec :)

Amant zgadzam się z tobą jak rzadko kiedy :P Najlepiej o tą ocenę dowiedzieć się np w kuratorium. Jeśli nie jest to świadectwo końcowe tylko takie z klasy do klasy to chyba nie ma sensu sobie tym głowy zawracać (podejrzewam że w przyszłości będzie z tego niezły ubaw). Gorzej jeśli to świadectwo ma iść gdzieś dalej do następnej szkoły bo nigdy nie wiadomo na kogo tam trafi. Może dyrektorem jakiś moher będzie i wtedy skucha...

Przeżyłam szok gdy w któryś dzień, a właściwie wieczór, około godziny 21,30 mój mąż odbierając swój telefon powiedział \" szczęść Boże\" Aż osłupiałam, jak się okazało katechetka szkolna zadzwoniła się poskarżyć na synka, że jej nie słucha na lekcjach. No wiecie co, żeby o tej porze ludziom takie rzeczy opowiadać!! 😠 Umówił się że wpadnie do szkoły na religię i oceni, ale pani katechetka absolutnie się nie zgodziła na wizytę naszą na religii!! To mnie tak wkurzyło, że postanowiłam mimo wszystko pójść na tą lekcję. Byli jeszcze inni rodzice z takimi jak my wrażeniami (!). Po tych zajęciach nasze dzieci mają nową katechetkę a tamta nawiedzona pewnie uczy inne biedactwa. Ona wymagała fanatyzmu.

\"Gorzej jeśli to świadectwo ma iść gdzieś dalej do następnej szkoły bo nigdy nie wiadomo na kogo tam trafi. Może dyrektorem jakiś moher będzie i wtedy skucha...\" Za to też taki dyrek powinien być sądzony przez sąd kapturowy.A mnie by nie przeszkadzało gdyby robol miał nawet 1 z tego \"przedmiotu\" jeżeli z reszty by miał same 6 ;).