Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tiscali

zakazana miłość

Polecane posty

moja historia jest dłóga ,ale pytanie jedno i krótkie-\\\"jak przestać kochać?\\\"...jak przestac kochać mężczyznę który ma rodzine,ja też...to nie powinno było się stać,ale niestety stało się...wiem,wiem co pomyślicie-z chęcią takie kobiety jak ja spalilibyście na stosie..jednak jest mała różnica,nie chcę i nie mam zamiaru rozbijać jego małżeństwa ani swojego...ale jak zapomnieć? o nim o jego słowach,czynach,zapomnieć o wszystkim co się z nim łączy??? czy jest to możliwe?

Gość Slodkie Zycie
Oczywiscie, ze jest mozliwe...czas goi rany, nawet jesli na poczatku bedzie ciezko.....

Gość długa a nie dłóga
:p:p:p:p:p

SŁODKIE ZYCIE ,,próbowałam już ale niestety po kilku dniach zaczęlo się od nowa,sms-y,telefony,prośby i słowa kocham...to staje się coraz cięższe i coraz trudniej mi z tym walczyć...do tego moje małżenstwo to tylko pogoń za kasą,kasą,kasą...dla męża nie licze się ja i dzieci i czasami wspólny wypoczynek,bo po co?? lepiej w tym czasie popracować.a co z uczuciami,partnerstwem,zainteresowaniem? \"dłóga\" historia w przenośni,chciałam napisać tu o problemie a nie o tym jak on powstał

Gość Liiliia
Dziwny uklad z mezem, lepiej byc z kims kogo sie kocha, z kims kto nas szanuje, lubi , z kims kto sie nami interesuje. Istnieje takie cos jak ROZWÓD

Gość w podobnej sytuacji
do tiscali rozumiem cię doskonale bo jestem w podnej sytuacji jak ty Ja mam swoją rodzinę ON ma swoją rodzinę Znamy się od prawie 5 lat na poczatku był ON dla mnie facetem jakich setki mijam na ulicy ale po roku znajomości zaczęłam GO (ON) postrzegać całkiem inaczej. Pewnego dnia zaczęliśmy rozmawiać i sprawdzać czy nam się tylko wydaje czy między nami zaczyna się coś dziać. Okazało się że żadnenu z nas nic się nie wydaje . na poczatku próbowałam z tym walczyć ale to nic nie dało i po jakims czasie poddałam się Wiem ze nie powinnam GO pragnąć że to jest złe ale i tak go pragnę. tyle tylko że między nami do nieczego nie doszło( poza jakimś pocałunkiem i pieszczotą w słabszych chwilach- może po to by naładować baterie i prócić kdo swojego życia ) Staramy sie mijać z daleka ale i tak po jakimś dochodzi do spotkania bo ...... tak trzeba I tak od tylu lat NIBY NIC SIĘ NIE DZIEJE A JEDNAK COŚ czy kiedykolwiek to się skończy nie wiem

Gość w podobnej sytuacji
ale któż powiedział że życie będzie proste :-)

Gość byłam byłam
w podobnej sytuacji. Trwało prawie 4 lata. Skończyło się dla dobra nas dwojga. Nadal kocham i tęsknie, chociaż coraz rzadziej wspominam. Tak jest lepiej.