Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

freeska

guzek kolo ucha--odpiszcie!!!!

Polecane posty

PROSZE o pomoc. jestem za granica i nie mam szansy sie skontaktowac z lekarzem. Od dziecinstwa koo ucha mialam taka mala kuleczke. kilka dni temu zauwazylam ze sie powiekszyla troche i zaczela bardzo delikatnie bolec. teraz nie czuje w ogole bolu. ale juz jestem pelna obaw co to moze byc. jesli ktokolwiekj mial jakis kontakt z takim przypadkiem to prosze o pomoc., czy wzrost tej kuleczki moze byc spowodowany zmeczeniem. iznp zmiana czasu (bo jestem za oceanem) i duzo pracuje teraz.. bardzo prosze o pomoc

Gość no coś takiego
moja córka jak się urodziła ,to było pierwsze co zauważyłam.Bardzo sie martwiłam a wówczas pani doktor pediatra też mi pokazała kuleczkę przy swoim uchu.Nie wiem ską d to się bierze ale nigdy moją córkę to nie bolało i nie powiększało się,cholera-ona ma 20 lat

tylko ze mnie przez cale zycie nie bolalo nic.. a kilka dni temu zaczelo.. :( jestem pelna obaw :(

Gość usiakalaka
a to nie będą węzły chłonne?

raczej nie.. co sie w takim wypadku robi..? czy to sie operazyjznie usuwa? bo juz mam czarne mysli..

Gość brylancikowa
moze to wezly chlonne sprobuj unikac przeciagow, na noc owin sie czyms i rozgrzej to. moze masz jakas rozgrzewajaca masc?? a jak nie to po prostu po cieplym prysznicu owin sie w jakis szal albo co. albo nalej do sloika cieplej wody i tak to rozgrzj przykladajac. moze po prostu zaziebilas wezly ja tez mam taka kuleczke i wiem ze to wezly