Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bije i gwałce.

Mam 20 lat. jestem ładna, mam ciemne włosy, zielono - niebieskie oczy..

Polecane posty

...oprawe bardzo ciemną, długie rzęsy (nie mogę nosić okularów, bo jak mrygam to zawadzam o szkiełka) :D mam 175 cm wzrostu waże 58 kg. Uważam, że jestem ładną, zgrabną kobietą, która ma powodzenie u facetów, na których większości i tak nie zwraca uwagi. Co do inteligencji. uważam, że jestem mądra. ale to nie ejst tylko moja ocena, każdy kto mnie zna, kto ma ze mną doczynienia, utwierdza mnie w tym. Na studiach daje sobie znakomicie rade, w pracy błyszcze. Dalej. szanuje siebie! szanuje ludzi. staram się ich nie krzywdzić, a gdy sama zostane skrzywdzona.. staram się wybaczac, bo podobno największą zemstą jest wybaczenie. kocham sieie, kocham narzeczonego, kocham cały ten powalony świat. moge polubić Was. ale co z tego, jak Wy wszystko krytykujecie? po co założyłam ten topik? żeby Wam pokazać, że wystarczy, że ktoś napisze tak o sobie, odrazu zostanie zjechany, zmieszany z błotem, będą leciały w jego strone różne wulgarne epitety. Myliłam się? Raczej nie. no pokażcie jacy jesteście. każdego krytykujecie. każdego mieszacie, ale spojrzeć na siebie to już nie ma kto! 😡

Gość a gdzie mieszkasz
bo chcę cię odwiedzić, może się w tobie zakocham? też mi nic nie brakuje i mam wysokie mniemanie o sobie :D

Tu nie chodzi o wysokie mniemanie o sobie. poprostu każdy z nas powinnien znać swoją wartość. powinien znać, a jak już zna, to jest wygwizdany :O Kraków ;) co do zakochania, to nie powiem nie, ale potem będziesz cierpiał. lol. oczywiście zart.

Gość dlaczego wygwizdają
??? bo sami maja niską swoja wartosc. i pewnie powiedza, ze ty jestes narcyzem. a to gowno prawda. Bo to jest kurwa Polska a nie elegancja Francja :O

Gość bujaj bujaj

sałatka z myszy :D i co ? wiedziałam. Chce Wam pokazac, ze kazda soba, ktora napisze cos pozytywnego o sobie, zostanie zmieszana z blotem. !!!! i własnie utwierdziłas mnie w tym. zalosne :O

Gość fix
udowodnilas a teraz wracaj do swego wspanialego zycia [czesc)))

Gość Ba...
Aja nie widzę, gdzie sałatka z myszy Cię zjechała ? :o

No właśnie w sumie macie racje. Jesteście za mało inteligentni, żeby coś konkretnego zrozumieć. Siedźcie dalej całymi dniami na tym kafe, przeglądajcie wszystkie topiki od góry do dołu, krytykujcie wszystkich. na tym polega Wasz świat. przykre. a szanować drugiego człowieka to nie ma kto. w takim razie opuszczam Was i wracam do swojego wspaniałego świata. a wy dalej bądźcie w martwym punkcie.

Gość otóż wcale nie
słatka z myszy wcale cie nie zjechała, tylko zapytała po co szukasz powierdzeń w necie? Nie zauważyłam, zeby ci zazdrościła, zapytała tylko o sens takiego topiku.

Gość fix
hahahahahahahaha :D

Gość Ba...
Świeta prawda, nie ma kto szanować drugiego człowieka, a w oku sąsiada źdzbło lepiej widać, niż we własnym cały sąg drewna :o

Gość No tak...
Madra... ale prostych słow nie rozumiemy, co ;) Zakładasz topik o tym, że jesteś idealna. Nie mówisz o niczym ważnym, nie poruszasz żadnego interesującego tematu, tylko wchodzisz tu i piszesz, zes piękna, mądra i wspaniała. Czego oczekujesz? Oczywiscie tego, ze ludzie Cie zbesztają. Chcesz się utwierdzić w przekonaniu, że Polacy to same sfrustrowane zazdrosniki. A teraz wyobraź sobie - pierwszy dzień na studiach, poznajesz swoich ludzi z grupy i bez żadnego cześć, jestem Madzia, Zosia, Basia, mowisz im, ze jestes piekna zgrabna i powabna a do tego madra nieslychanie. Jak sadzisz, jaka bedzie ich pierwsza mysl na Twoj temat? ;) Brzechwa taki madry wiersz kiedys napisal... ;)

Gość otóż wcale nie
ty za to masz mnóstwo szacunku do ludzi, obrażając osoby na forum, których nawet nie znasz, a pewnie mają wiecej osiągnięc niz ty i nie muszą o tym głosić na lewo i prawo.

ja tez nie:)) ja mysle ze jaby sie dobrze zastanowic to wielu z nas ma wspaniale zycie a ze roznie bywa to caly w tym urok zycze powodzenia ale po co pisalas juz z samego zalozenia ze bedzie krytyka i obrzucanie blotem?? zreszta chyba Cie to nie ochodzi bo i tak wiesz jak jest :))a jak chcialas zeby sie komus przykro zrobilo ze tak nie ma albo zeby Ci ktos zazdroscil to pewnie Ci sie udalo bo marzeniem 89% kobiet w Polsce jest osiagnac taki status jak Twoj sukses zawodowy, miłosny do tego piękna i madra:)) trzymaj sie cieplutko i niech Ci bedzie jak najlepiej i wielu wielu tym ktorym tego brak moze tez sie los do nich usmiechnie

hihi i pewnie poszlas?? szkoda bez sensu zakladac topic i go olac wlasnie pokazalas swoja madrosc... a my biedni ludzie czytajcy posty od deski do deski a skad niby wiesz ze tu sie wszyscy mieszaja z blotem i wytykaja palcami z opowiadan kolezanek czy z wlasnego doswiadczenia:))

nie chce zeby mi ktos zazdroscil. nie chce nikogo obrazac. Piszac to chcaialam wam pokazac, ze odrazu zjedziecie osobe, ktora zna swoja wartosc. rozumiecie? jezeli nie to szkoda. jezeli tak to fajnie. Chce poprostu sie przekonac, czy oby napewno wszystkie osoby to prymitywy i zazdrosniki. Ludzie pozbedzcie sie komplekow, znajdzcie swoja wartosc. bo kazdy z nas na to zasluguje. pokochajcie siebie, swoj swiat.

Gość hmmmmm...
Bijesz i gwalcisz? To chyba jednak nie jestes taka idealna;)

Gość fix
u nas tez upalnie :D

Gość cytuję
,,Jesteście za mało inteligentni,żeby cos konkretnego zrozumieć,, to jesli chodzi o obrażanie

Gość a kto ci tu zazdrości
bo jakos nie zauwazyłem, masz problemy z rozpoznawaniem rzeczywistosci, wszyscy rozmawiają o sensie takiego toopiku, a nie o twoich cechach osobowisci i urody, wiec czego ci zazdroszcza? Że założylaś topik? :-O