Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bije i gwałce.

Mam 20 lat. jestem ładna, mam ciemne włosy, zielono - niebieskie oczy..

Polecane posty

Gość Ba...
U mnie dzisiaj chłodniej, wczoraj była telewizyjna burza ;) Bardzo medialna, więc jest czym oddychać, ale od poniedziałku zabawa zaczyna sie od nowa podobno, ciekawe, czy całe lato będzie takie?

Gość cytuję
u mnie słoneczko świeci

Gość fix
ja zazdroszcze Jej takiego fajowego topiku 😭 sama jestem zbyt glupia zeby wymyslic cos rownie blyskotliwego :(

Gość fix
ucz sie ucz a zdobedziesz potegi klucz :) a ja bedziesz miala duzo kluczy to zostaniesz wozna :P

Widzicie sami. jaka jest wasza reakcja. nie potraficie zadnego topiku skrytykowac tak, aby kogos nie urazic. nie mowie tu o tym temacie, ale o wiekszosci. ktokolwiek zalozy cokolwiek to i tak zle. jest temat o czyms tam, to wy kierujecie rozmowe na inne pole. zastanowcie sie. narazie 🖐️

Gość powtarzam
,,Jestescie zbyt mało inteligentni,,......to twój cytat

Gość to sobie znajdz lepsze forum

Gość teraz to ty krecisz
zauwaz, ze topiki, które mają zasadniczy temat, jest o czym rozmawiac, takie topiki mają tysiace wpisów i nikt nikogo nie obraza, ciebie tez nikt nie obraził, to raczej ty obraziłaś innych odmwiąc inteligencji, kiedy cie zapytano o sens takiego topiku, o czym chcesz rozmawiac? Chyba sama nie wiesz, skoro uciekasz. Poucz sie moze troche logiki.

Gość Ba...
E, stażeję się, już mnie to nawet nie śmieszy :o

Gość fix
dzieki Ci za Twa laskawosc :O

Gość Ba...
starzeję, i jak tu nie wierzyć, że dysortografia jest zakaźna... ? ;) :D

aa bo tak napisalam bo sama napisalas ze idziesz \"w takim razie opuszczam Was i wracam do swojego wspaniałego świata. a wy dalej bądźcie w martwym punkcie\" i rowniez nie obrazam Ciebie i fajnie ze ku mojemu zdziwieniu jestes:))widocznie zainteresowalo Cie to co piszemy skoro nie poszlas:))i kobieto nie osadzaj nie osadzaj jacy sa tu ludzie czy malo inteligentni czy bardzoooo bo to jest kazdego indywidualna sprawa:))

Gość teraz to ty krecisz
My tez tobie wybaczamy, ze nas obraziłaś, natomiast nie wiem, co Ty nam wybaczasz????? :-D

Gość No tak...
Swoim zachowanie prowokujesz określoną reakcje. Akcja - reakacja, proste ;) Nie pytana, bez zadnego powodu piszesz jaka jestes wspaniala, piekna i madra. Ale swoimi dalszymi postami i rozumowaniem zaprzeczasz wlasnym slowom. Zastanow sie przez chwile na tym co napisalam wczesniej, jesli nie mam racji to odnies sie do tych slow i podaj jakies argumenty, poza takim, ze oczywiscie my wszysycy tutaj to przyglupy i "za wysokie progidla nas". To tak jakbys zaczela kogos obrazac i bic, ktos zrobilby to samo Tobie, a Ty stwierdzilabys ze ludzie sa agresywni i wulgarni. A u mnie pogoda bomba :D

aa i jak znajdziesz to lepsze forum daj nam znac. my Ci wybaczamy. Ty nam NIE WYBACZAJ I SPADAJ

Gość Biff
ło błożesz ty mlo, jaka ty zadufana i pewna siebie jestes, uwazaj , bo się jeszcze na tym prostolinijnym i poprawnie szczęśliwym życiu wykopyrtniesz: narzeczony cie zdradzi, w pracy znajda kogos lepszego, cera ci sie popsuje, a ty pojdziesz ukladac draze do biedronki, zycie jest jak mozaika....a ty tu usilujesz stworzyc idealny obraz siebie, nic nie jest takie samo nigdy...ale co ty dziecko wiesz o życiu... óki co mogę śmiało stwierdzić, że jesteś NUDNA (na dzień dzisiejszy).I kropka.

Nie obrażam Was, porpstu nie krytykujmy innych, bo sami nie jesteśmy idealni. Jeżeli coś nie tak napisałam, to przepraszam, ale Wy też nie byliście świeci. Napisałam, że nie ejsteście inteligentni, ponieważ wyraźnie zaznaczyłam w temacie o co mi chodzi, a wy dalej dociekacie. i ktoś tu miał racje, chciałam sprawdzić waszą rekacje. bo musze napisać prace :D joke. Buźka.

ale tak na chłopski rozum.. Kto pierwszy zaczął obrazać?? Juz w swym pierwszym poście pokazała ze Ona sama.. Koniec topic do kasacji:D:D za 2 dni bedzie taki sam :):D:D:D:D

Gość brzydki kumpel
:) ;)

sałatka z myszy. może i masz racje. ale chciałabym głębiej wiknąć w to, dlaczego tak się dzieje. np. topik, gdzie dziewczyna pisze, że jest w ciąży, i nie wie co dalej będzie i potrzebuje wsparcia, to zamiast tego wsparcia otrzumuje wulgarne epitety. dlaczego? po co? jaki to ma sens.. Ide się pouczyć ;) bo się wybieram i wybrać nie mogę ;)

ale nikt Tu cie nie przepraszał. może jedynie sałatka ale było to z przekąsem (którego nie dostrzegła Twoja błyskotliwość i inteligencja) pa . - u mnie sie rozpadało. ALE lubie deszcz :) Ty pewnie masz tyle wspanialosci ze nawet nie dostrzegasz istoty piękna deszczu :)= i dla tego mi Cie żal. I nie wierze w To Twoje idealne życie!

Gość teraz to ty krecisz
Nic sie nie potwierdziło, bo nikt nie analizował twoich cech tylko topik bez sensu, w którym sama wprowadziłaś podteksty prowokujące do kontrowersyjnej dyskusji, czego oczekiwałaś? ze co ci ludzie napiszą? Najlepiej byłyby gdzyby zbojkotowali twój temat, to byłaby najlepsza reakcja,pewnie wtey sama wpisywałabys odpwiedzi, szkoda gadać. Nie wiesz, czego chcesz, o czym tu rozmawiać. Niemniej nikt ci niczego tu nie zazdrościł.

Gość moja droga Bija i Gwalce
Szalenie trafiony nick - bijesz sie ze swoimi myslami (stad ten topik), gwalcisz nasze poczucie dobrego smaku....i nie rob mi pa pa ... na milosc boska - troche dojrzalosci (bo to mi zajezdza podstawowka) - damski Einsteinie kafeterii....

Gość vice versa BiG
Bije i gwałce. ...oprawe bardzo ciemną, długie rzęsy (nie mogę nosić okularów, bo jak mrygam torysuje szkiełka) mam 145 cm wzrostu waże 85 kg. Uważam, że jestem ładną, zgrabną kobietą, która ma powodzenie u facetów, na których większości i tak nie zwraca uwagi. Co do inteligencji. uważam, że jestem mądra. ale to nie ejst tylko moja ocena, każdy kto mnie zna, kto ma ze mną doczynienia, utwierdza mnie w tym (IQ dwucyfrowe). Na studiach daje sobie znakomicie rade - szef mnie kofa, w pracy błyszcze - jak bozyszcze. Dalej. szanuje siebie! szanuje ludzi. staram się ich nie krzywdzić, a gdy sama zostane skrzywdzona.. staram się wybaczac, bo podobno największą zemstą jest wybaczenie. kocham sieie, kocham narzeczonego, kocham cały ten powalony świat. moge polubić Was. Nazywam sie Matka Teresa... i stad ten bezmiar milosci..... ale co z tego, jak Wy wszystko krytykujecie? po co założyłam ten topik? bo juz nie chce sie biczowac.... poumartwiam sie intelektualnie...... Chce Wam pokazać, że wystarczy, że ktoś napisze tak o sobie, odrazu zostanie zjechany, zmieszany z błotem, będą leciały w jego strone różne wulgarne epitety. Myliłam się? Raczej nie. no pokażcie jacy jesteście. każdego krytykujecie. każdego mieszacie, ale spojrzeć na siebie to już nie ma kto!

Hmmm a gdzie pracujesz ??? masz 20 lat czyli konczysz 1 rok tak ??? i błyszczysz już a gdzie z doświadczniem matura można dobrze zarobić być zadowolonym z pracy??jako sekretarka???przedstawiciel handlowy???tak z ciekawości pytam bo kończe licencjat teraz i sie zastanawiam jak sie dopchac na stanowisko we wlasnym zawodzie ze wzgledu na przepelniony rynek pracy i niejakie znajomosci:))