Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bije i gwałce.

Mam 20 lat. jestem ładna, mam ciemne włosy, zielono - niebieskie oczy..

Polecane posty

Gość vice versa BiG
gosh...truskaffka... pewnie pracuje przynajmniej w sekretariacie premiera.... minimum..... i nick by pasowal.....

aaa jesczze jedno mam spostrzezenie:))jaby każdy tu napisał\" gratuluje 20 latko Twojego piekna milosci sukcesow zyj pieknie kochaj i badz kochana, czyn dalej dobro dla naszej wspanialej Ojczyzny\" to by byly to 2 wpisy bo z reguly ludzie nie lubia sie powtarzac:)a tak dzieki naszym niedouczonym nie zawsze idealnym i nie do konca inteligentnym opinia dowiedzielismy sie jaka mamy pogode w Polsce;)

O jaki fajny temacik :D Bije i gwałce - materiał do pracy , wiec proszę - marniutka próba manipulacji - musisz to dopracować. Kochasz cały ten \"powalony swiat\" - tu sie zdziwiłam - jakos na to nie wyglada ;) . Wygladu nie oceniam , bo nie widzę , ale inteligencje widać ... gołym okiem ;)

Kafeteria wlaśnie od tego jest ,żeby wyrazić swoją opinię, czasem kogoś pocieszyć, wesprzeć, by sprawić aby druga osoba poczula się lepiej... ....ale nie każdy z nas ma zawsze dobry dzień, czasem kogoś trzeba skrytykować, nikt nam tego nie zabroni, przecież mamy wolnośc słowa, każdy moze wyrażać swoje opinie... ...piszesz o sobie same wspaniałe rzeczy, jesteś pewna swojej urody i mądrości, ale czy nie sadzisz że takie docenianie sie na siłę jest świadectwem tego że jest inaczej...no bo po co w końcu chwalić się obcym ludziom jakim to jest się wspaniałym