Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasami pryszczaty

Jak facet powinien dbac o skore twarzy

Polecane posty

Gość czasami pryszczaty

Gość normalnie
Na pryszcze faceci mogą używać takich samych maści jak kobiety.Faceci też mogą mieć te same zabiegi na twarz jak kobiety,maseczki,oczyszczanie,peelingi.Irena Eris ma ofertę specjalnie dla mężczyzn.Poza tym są kremy specjalnie przeznaczone dla facetów.Zależy od potrzeb twojej cery.Przde wszystkim powinieneś pozbyć się pryszczy ,leczenie zależy od powodu.

Gość jak.....

Gość qoqoq
Podobnie jak kobieta. Jak masz czasem pryszcze to poszukaj odpowiednich kremow na pryszcze. Np www.wizaz.pl dzial KWC albo damska torebka (na o2). Ja polecam krem nawilzajacy do cery tradzikowej Dermedic Acne Expert - jako facet powinienes go uzywac na noc. Na pojedyncze wypryski (tez na noc) krem Acnefan - do kupienia w aptece. Oprocz tego mozesz kupic sobie glinke do stosowania jako maseczke albo jako wysuszacz pojedynczych wypryskow. (firmy argiletz).

Gość moze ktos pomoze

Gość gooora

Gość up*

Gość gość
Myślę, że to zależy jaki typ skóry ma. Według mnie każdy powinien do swojego typu dostosować pielęgnację skóry. Ja mam skórę atopową i taką pielęgnację dostosowuję. Bardzo lubię kosmetyki z atopis.pl Są bardzo fajne w użyciu.

Gość ela_kowcun
Kobitki, ostanio moja cócia kupiła mi niesamowite urządznie... co te cudo nie robi... po kilkunastu dniach wygładziło mi zmarszczki, napięło i wygładziło mi cerę, poza tym, rozluźnia mięśnie i odczuwam ulgę gdy masuję skronie. Żałuję, że dopiero teraz to odkryłam , dlatego teraz z każdym się tym dzielę. allegro.pl/masazer-do-twarzy-lifting-przeciwzmarszczkowa- hit-i7568729649.html Zgł