Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no co jest

jakiś żul powiedział mi dziś na ulicy że mam grubą d...!

Polecane posty

Gość no co jest
głupie zule!co one sobie poza tym myslą że tak moga gadać!może jak bym non stop chodziła z promilami to tez bym była taka cwana:P

Gość oni maja promile zamiat
mózgu,alkohol wyplukal z nich caly rozum:-PPewnie też w ich zylach zamist krwi plynie spirytus lub tanie winko:-o

Gość PPPPP
Ja przy wzroście 1.60 ważę 45 kg a już 2 x usłyszałam "dupa jak krowa", "cycki fajne, ale ta dupa". I wcale się nie przejęłam, wręcz przeciwnie mam ich wszystkich w tej mojej "grubej" dupie:P

Gość Szymek_KrakOO
i ty sie takimi glupotami przejmuesz..chyba nie rozumiem was laski.. =/

Laski duże pupy teraz na topie :classic_cool: Moja uczona kumela mówiła, że wg badań facetów w znakomitej większości kręcą duże seksowne tyłeczki ;)

Gość Szymek_KrakOO
wazne czy tylek jest jędrny i czy ma fajny ksztalt..kobiecy.. a czy duza dupa to znaczenia nie ma..przynajmniej dla mnie.. Panna pozatym taka mala uwaga: DUPA POWINNA BYC GRUBA= KRĄGŁA, a nie cienka..bo co to za dupa..a tak sie utarlo jakos..glupie gadanie...

Gość atka-
ja dzisiaj też miałam przyjemność być dostrzezona przez zula. Wyróżniem sie w tłumie z powodu gipsu na nodze i jak wiadomo mogę poruszać się o kulach. Mijajac żula temn krzyknął na cały deptak KULAWYCH POD ŚCIANE I ROZSTRZELAC :O

Gość no co jest
ludzie a ja pije za wasze zdrowie!!!do dna:D

Gość niebieskoookaa22
żul, zataczający się i mający problem z rzekomo ruszająca się ławką z poważna miną powiedział mojej mamie (jakby conajmniej składał przysięgę) jesteś gruba, ale i tak będziesz moja! :classic_cool:

Gość atka-
człowiek w gipsie czuje sie ubezwłasnowolniony, dobrze że tylko wykrzykiwał, gdyby zaatakował to przecież nie ucieknę. Moim zdaniem to słabi skurwiele którzy się dowartosciowują widząc słabszego "ułomnego"

Gość buahahahahahahahahahahaha
:-D:-D:-Dhahahahahahahaha:-Ddobre:-D:-D:-D:classic_cool:żule są wyjebisie śmieszni:-D

Gość buahahahahahahahahahahaha
dlatego należy ich olewać,gnorować,nie zwracac na nich uwagi,po prostu sie na nich WYJEBAĆ boto smiecie,ktorym alkohol wytopił resztki mozgui leczą swoje kompleksy wyzywając normalnych ludzi na ulicy:-o

Gość niebieskoookaa22
my go zignorowałyśmy :) powiedziałam mamie, ze jej się adorator trafił... śmiałyśmy się przez całą drogę :D:D

Gość hehehehehehehehe
:-D:-D:-D