Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truflica

Wlosy długie,proste,ciemne i..............zniszczone

Polecane posty

Gość truflica

takie właśnie są.Normalnie w niektórych miejscach maja po kilka cm tak sie łamią.I rozdwajają.Juz nie wiem co robic by byly jak dawniej grube i zdrowe:(

Gość bbbbbbbbbbbbb
nawilzaj regeneruj i obetnij, ja tez obcielam dwa razy po 5 cm, juz rosna i to szybciej i pielegnacja, zadnej prostownicy, suszarki

Gość dorzuc jakies
witaminy np. A+E

mialam to samo! Na początku uzbroj sie w cierpliwosc ;) Ja polecam jakis dobry regenerujący albo nawilzający szampon,koniecznie odzywka.Zadnego farbowania,najlepiej tez nie susz wlosow suszarką:P (da sie przyzwyczaic). Mi pomogl szampon i odzywka Garnier Nutri Gladki,ale potem wlosy sie przyzwyczaiły. Ale i tak bylo duuuzo lepiej:) POza tym kup sobie jakies tabletki np.ze skrzypu polnego lub drozdzy. Jesli Twoje wlosy są bardzo zniszczone,mozesz zastosowac maseczke z majonezu.Po prostu smarujesz wlosy majonezem,owijasz w zwykly worek foliowy,a to jeszcze w ręcznik. I trzeba w tym wytrzymac okolo 15min. Potem zmyc szamponem. Tylko,ze to moze powodowac przetluszczanie,wiec nie rob jej za czesto.Mi pomoglo po miesiącu stosowania,raz w tygodniu,najlepiej wieczorem,bo jesli wlosy sie przetluszczą to poprawisz rano ;) aha, i stosuj ją raczej do polowy dlugosci wlosa. Pozdrawiam,i zycze wytrwalosci!!

Gość truflica
Dzięki za rady:) Dziś obcięłam ok 2 cm.I polece chyba do apteki po jakies witaminki.W koncu mam luz po sesji to moge zająć się sobą i włoskami:) Słyszałam o odzywce Vax ale nie jestem pewna co do niej...:(

Gość gość
1UbJcpdVAAqNyjm08wYZAJmq