Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agulka789

świetny fryzjer-stylista w Łodź

Polecane posty

Gość agulka789

witam Kobitki! znacie jakiegoś dobrego fryzjera-stylistę w Łodzi? lokalizacja oraz ceny bez znaczenia. bardzo proszę o odpowiedzi bo jeszcze nigdy nie wyszłam zadowolona od fryzjera :( więc może tutaj dowiem się czegoś więcej

Gość agulka789
nikt nie zna świetnego fryzjera, który nie spartoli swłosków? :(

Gość slyszałam o jakims
krystianie na pietrynie....

Gość clientella
salon na retkinii na ulicy armii krajowej TWOJA URODA ale tylko pani Ewa, nikt inny - babka ma talent i wyczucie do jakiej urody jaka fryzurka i ma dobrą rękę do włosów tel.: 500-420-725

Gość łodzianka30
Słyszałam, że JACEK OLEJNICZAK jest dobry ul. Piotrkowska 51 tel. 6337383, 6338806. Ale sama nie byłam u niego bo za drogi... Znajoma tam chodzi i zadowolona bo ma trochę ekstrawagancką fryzurę.

Słuchajcie, mi zależy na całkowitej zmianie mojej fryzury. Szukam aktualnie jakiegoś dobrego fryzjera, który sprostałby temu zadaniu. Dodam tylko, że moje włosy są nieokiełznane i ciężko cokolwiek z nimi zrobić. Podobno dla dobrego fryzjera, to nie jest problem.

Gość gość
Witam:) Polecam salon fryzjerski Budny Hair Desing. Naprawdę super. Nigdy nie byłam z nikogo tak zadowolona. Włosy układają mi rewelacyjnie. Nie muszę poświęcać im wiele uwagi a wyglądam super. Nie musze stac przed lustrem i sie denerwowac. Jest niedrogi, potrafi pomoc w wyborze fryzury i koloru. Jednym słowem facet ma talent w ręku. Miałam trochę obaw idąc do niego bo czytałam dość niekorzystne recenzje na jego temat ale nic się się sprawdziło. To bardzo sympatyczny człowiek!!!! To już mój fryzjer! Nie chce innego:)) polecam z całego serca:)

Gość gość
Polecam Panią Sylwię ze studia urody Skarabeusz. Super stylistka fryzur z głową pełną pomysłów.

Gość gość
a jakiś nr do tej pani mozna