Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia19g

Stosunek przerywany...

Polecane posty

Gość kikita
Filidorka wlasnie ja mialam to samo,kochałam sie z moim chlopakiem i zsunela sie prezerwatywa i zostala we mnie,ale wytrysku nie bylo.Okresu na razie nie mam ale mam nadzieje ze to przez stres,skoro Ty mialas podobnie i nic sie nie stalo to jakas nadzieje mam:-)

chcialam sie Was zapytac czy podczas stosunku z gumka facet musi skonczyc na zewnatrz czy moze bezpiecznie skonczyc we mnie. pytam dlatego ze boje sie ze gumka moze peknac a chcialabym poznac Wasze zdanie na ten tamat. z gory dzieki

Gość kikita
Jesli jest gumka i w dodatku ze srodkiem plemnikobojczym to moze skonczyc w Tobie zwlaszcza w dni nieplodne,aczkolwiek zawsze jest to ryzyko ze peknie lub zsunie sie ta gumka.Dlatego prezerwatywy nie daja 100% zabezpieczenia.

Gość kikita
nadzieje mam bo lubie jak się mnie nadzieje i wtedy soki miłości spływają w duł gdzie lapie je do kubeczka po czym wstawiam do lodówki i tak zmrożone odnosze do punktu skupu gdzie dostaje całe 3 złote za 10 ml. Podobno podają to potem jako przysmak w luksusowych hotelach Warszawy zagranicznym gościom jako deser i dodatek do lodów z bita smietaną

Gość kikikta
Tak żałosne jak ja w wieczór gdy leczę swoje kompleksy nosząc swieże jaja z kurnika do mleczarni wykonując instrukcji Andrzeja Leppera które dostaje z pobliskie komórki samoobrony w kliwszkach małych

Gość CzeskiFilm
też miałam kiedyś taki przykry wypadek z prezerwatywą, która zsunęła się i została we mnie. wyjmowanie jej nie należało do przyjemności :0 po tamtej nocy zdecydowałam sie na postinor, znalezienie ginekologa, który to mi przepisał nie było łatwe.. w końcu poszłam zdesperowana do prywatnego ,ten w pięć sekund przepisał co trzeba. fakt, skasował za to 50 zł, ale cóż...nie miałam na szczęście jakichś strasznych skutków ubocznych po zażyciu tych dwóch małych tabletek, ale wiem, że to kobyla dawka hormonów..

Okrres spoznia mi sie jakies 6 dni bo dzis mam 40 dzien cyklu a cykle mam tak 32- 36 dni... ale boli mnie ciagle brzuch jakbym miala dostac ale nie wiem czy to przed okresem czy objaw ciazy:( a naprawde ten ktos kto sie pod nas potszywa to jakis....... widac ze nie ma innych ciekawszych zajec albo szuka przyjaciol na sile.

Ale ta prezerwatywa zostala w Tobie juz \"po\"czy jeszcze nie doszlo do wytrysku?

Kikita, doszło do wytrysku, najgorszy scenariusz z możliwych - przy wychodzeniu zsunęła się prezerwatywa...

u mnie 5 dni ciszy.....w dodatku często wyjątkowo oddaję mocz i wczoraj miałam przed zaśnięciem mdłości...

Mi sie teraz wydaje ze ciagle mam mdloscie:( ale moze to sobie wmawiam a brzuch mnie teraz znow mocno boli...

Ja nie mam zadnych objawow,tylko bol brzucha ale to przed okresem pewnie,teraz mi jeszcze powychodzily pryszcze tak jak zawsze przed tym no i mam taki nabrzmialy brzuch.U was na pewno tez bedzie dobrze,tylko musicie pomyslec w ilu przypadkach ludziom sie nic nie dzieje wiec czemu ktoras z nas mialaby miec takiego pecha:-)

No mi tez pryszcze powyskakiwaly brzuch mnie boli jakbym miala dostac... ale przeraza mnie to ze juz 40 dzien cyklu:(

He he to co bys zrobila jakby byl 10:-)Mowie Ci wszystko przez stres:-)Jakbys poszla do ginekologa i sie uspokoila to bys dostala na drugi dzien rano tak jak ja kiedys:-)tylko po prostu wytwarza sie taka wewnetrzna blokada jak sie czegos panicznie boimy.

Gość Cynamonek834
Gratulacje Basiu. Mam pytanie: stosunki były w dni płodne czy niepłodne?

No widzisz Basiu, wyobrazam juz sobie jak sie cieszysz:)) Dziewczyny dlaczego nie stosujecie tabletek? Nie wiem w jakim jestescie wieku, ale sa jeszcze krazki domaciczne, spiralki, zastrzyki trzymiesieczne, plastry... Dlaczego akurat tak niekomfortowy i niepewny srodek jak prezerwatywa?? Pytam z czystej ciekawosci, bo wiem, ze ja przy samej prezerwatywie wysiadlabym psychicznie.. pozdrawiam

Gość Młoda..16
No Basiu .. to teraz juz masz w 96% spokoj .. mowie w 96% bo słyszałam ze w czasie ciazy tez moga sie pojawic krwawienia ;/ ale to raczej nieczesto sie zdaza .. Ja mam jeszcze strasznie nieuregulowane te cykle zdaza sie nawet ze mam okres co 20 dni a niedawno bawet miałam od ostatniego po 11 dniach nastepny ... Liczek wiec ze około 15 lipca powinnam dostac Trzymajcie kciuki :*

Witam dziewczyny:) Cynamonek--stosunek mialam chyba w dni plodne bo mi sie owulacja opoznila... Duza mi-- ja nie moge stosowac tabletek bo bardzo zle sie po nich czuje:( Mloda16-- zdarzaja sie takie przypadki ale wtedy chyba okres jest bardziej skapy i krotszy.. Buziaki dla wszystkich

Gość Młoda..16
Dziewczyny mam jeszcze taki mały problem ... Zauwazyłam (juz mineło 3 dni od stosunku i mam prawdopodobnie dni płodne ) ze wydzielina jaka zostaje na moich majtkach jest lekko bronzowa .. Nie wiem co to moze oznaczac ... narazie innych obiwow nie mam Lekko boli mnie brzuch ale jak sie zrelaksuje i zapomne o tym co mnie dreczy przestaje ...Co o tym mysliecie Pomzcie :(

Nie mam pojecia co to moze byc. Jak za kilka dni nie przejdzie to idz do lekarza...

Basia- a ilu tabletek probowalas? Mialas robione przez ginekologa badania przed przepisaniem? A co z innymi srodkami o ktorych napisalam?

Probowalam 2 rodzajow i nie mialam sily na testowanie 3 bo naprawde okropnie sie czulam:( robil mi badania ale widocznie zle reaguje na hormony. Wkladki jeszcze nie moge bo nie rodzilam a chce miec w przyszlosci dzieci no a plastry czy zastrzyki to tez hormony...:(

Probowalam 2 rodzajow i nie mialam sily na testowanie 3 bo naprawde okropnie sie czulam:( robil mi badania ale widocznie zle reaguje na hormony. Wkladki jeszcze nie moge bo nie rodzilam a chce miec w przyszlosci dzieci no a plastry czy zastrzyki to tez hormony...:(

Kurcze Mloda 16 napisalas ze zdarzaja sie ciaze ze ma sie jeszcze okres i sie teraz nakrecam. Bylam w lazience i nie mam tak bardzo obfitego okresu... ale brzuch mnie mocno boli:( moze dlatego ze od rana siedze...