Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asad

Jak zwiąże nogi w oklicach kostki to jak tak zostawie na dłuzej

Polecane posty

Gość asad

to mi sie zmniejszy objetosc kostek? bo jestem szczupła ale mam grube kostki!!!

przypal żelazkiem , blizny sciągają skórę ło matko , co za debilizmy.Upał jednak szkodzi :P

Gość asad
szkdzi ..

Gość pasatyer
PODOBNO CHODZENIE NA PALCACH WYSZCZUPLA łYDKI, ALE ZE ICH ZWIAZYWANIE heheh to nie wiedziałam to dobre

\"Jak zwiąże nogi w oklicach kostki to jak tak zostawie na dłuzej to mi sie zmniejszy objetosc kostek?\" Nie, ale niektórzy faceci lubią się bawić w wiązanie.

Lauren, jak się nie znasz, to nie gadaj, OK? Kości się nie piłuje. Kości się zalewa kwasem. Może być ocet, ale solny jest lepszy.

stawaiam na te miecze.:D:D:D mnie tez zmieczujcie kostki , bo jakies taki sie mi właśnie wydały grubawe :O

a moze sie do rzeznika wybrac lub chirurga by kawalek kostki usunął a to miesko i te resztki ppo operacji potem sie do jakiejs parowki zmieli i przy okazji kogos dokarmisz

Lauren, bo to trzeba jak Rembrandt, metodą akawaforty. Kość się pokrywa woskiem po depilacji, wycina właściwe wzorki i polewa kwasem. Kwas się przez wosk nie przeżre - i włala! - kwiatuszki, ptaszki, seduszka, portret ukochanego gotowy. Zależnie od tego, co tam se we wosku rysikiem wymalowałaś.

dobre:D chyba taki interes rokrec:D salon tatuazy kostnych....taka nowosc to moze sie przyjmie...szczegolnie u osob z grubymi koscmi:D :classic_cool:

my tu zartujemy , a sprawa poważna .Wąska pęcina ważna u konia i u kobiety jest ogromnie.Ale to niestety genetyka- nic się nie da zrobić.Bedzie słoniową nóżką do końca swoich dni 😭

Zara zara! A opłaty patentowe? Arava: są gorsze nieszczęścia. Marudzenie, kompleksy, brak pewności siebie, nadmierne krygowanie się...

ja na szczescie mam chudą kostke jak u szkieleta:D jak i stope... nie musze sie katowac:D :classic_cool: a ter ide se na ramieniu akwaforte zrobic...niech pomysle lepszy by byl pentagram czy koliber....

hehe , no to moje niezłe peciny zostana i tak przytłoczone cała reszta wad:o A juz myślałam , ze nie jest ze mna najgorzej.

Gość Takie wiązanie nóg
doprowadzi ciebie do amputacji debilko