Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trivia

dla tych co nie palą i dla tych co palą

Polecane posty

Gość Trivia

Cześć mam 20 lat i przez te 20 lat życia nigdy nie ciągneło mnie do papierosów, kiedy byłam mała to zapytałam mojej mamy czy to dobre... powiedziała masz, spróbuj... i tak się to zaczeło: mając 6-7 lat zaciągnełąm się i ... od tamtej pory nie chce mieć nic do czynienia z papierosami, denerwuje mnie dym papierosowy, pety niedopałków, a najgorsze jest to, że palaczy jest coraz więcej :( i do tego zaczynają palić w coraz młodszym wieku. Chciałabym aby wprowadzono całkowity zakaz palenia w miejscach publicznych, tylko i wyłącznie ze względu na tych co nie palą, bo niby dlaczego ja mam wdychać dym jakiejś laluni (mającej 16 lat) stojącej razem ze mną na przystanku autobusowym?? Nie mam nic przeciwko waszemu paleniu, nie obchodzi mnie wasze zdrowie, obchodzi mnie moje te które jest już w znacznym stopniu skażone przez was!! Pozdrawiam wszystkich niepalących, oraz tych którzy chociaż próbują rzucić ten wstrętny nałóg

Gość no i co z tego___
?

Gość 567
no i to że należy przestać palić :P

Gość Trivia
oczywiście, nałóg nałogiem, ale niekoniecznie palić tam gdzie są osoby niepalące :)

Gość mam 20lat
i przez 20lat nie ciagnęło mnie do papierosów ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wydaje mi sie,ze zyjemy w wolnym kraju.. nikt ci nie wejdzie do domu i nie zacznie palic nad twoim łóżkiem. ale niestety nie mozna ludziom zabronic robienia tego na dworze. oczywiscie kultura nakazuje powstrzymac sie od palenia w takich miejscach jak osłonieta wiata przystankowa, klatka schodowa, winda (fuj:o )... ale za zakazem absolutnie nie jestem. zawsze mozesz odejsc pare krokow,jesli drazni cie dym 🌻

papierowe - napisalam,ze kultura wymaga..ale spójrz na twarze niektórych palaczy... dlatego poleciłam sposób nr2 - odsunięcie się:) zakazywanie nic nie da... takie mam przynajmniej wrażenie...

Gość no i co z tego___
" no i to że należy przestać palić "---> nie mów mi co należy a czego nie należy robić, martw się o siebie:P

Gość vesania
A ja mam dość wdychania spalin! I co, wszyscy zaczną przez to jeździć na rowerach? A co z konserwantami w jedzeniu- też truje, a jakoś nikt z tego afery nie robi.

Gość palta palta
to umrzeta na raka!