Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różyczkaa

pytanko odnosnie okresu bardzo prosze o rade wejdzcieee

Polecane posty

Gość różyczkaa

biore tabletki anty juz ok roku dzis dostalam okres choc powinnam wczoraj zawsze tak bylo, i problem w tym ze jest on bardzo skapy, nigdy tak nie mialam ;/ jaki moze byc powod bo przeciez gdyby byla ciaza to krwawienie z odstawienia by sie chyba nie pojawilo... dziekuje i pozdrawiam!

Gość to ze jest tak goroaco moze
miec wplyw na to jaka masz miesiaczke. mam kolezanke ktora-nie bierze tabletek anty-nigdy latem nie ma okresu. i poprostu tak jest.

Gość różyczkaa
rozumiem, dziekuje troche sie zaniepokoilam bo niedosc ze sie spoznil to jeszcze prawie go nie ma...a nigdy tak nie mialam zawsze byl punktualnie no i zawsze mimo brania tabsow dosc obfity, dziekuje

Gość różyczkaa
acha to dobrze nie ma powodow do niepokoju tak? ;) dzieki!!!! cmok cmok

Gość hhhhhhhhhhhhh
moze Wy mi powiedziecie! uspokoicie mnie! mianowicie: kochalam sie 2 maja, po tym wspolzyciu dostalam 24 maja okres, potem 12 czerwca bylam u ginekologa, na badaniu ogolnym i USG dopochwowoym! Pani ginekolog zapisala mi tab antykoncepcyjne i tabletki LLutenyll ktore mialam brac przez 10 dni zpowodu malego torbiela, ktory zostal wykryty na usg! dzis mam 33 dzien cyklu a okresu nie mam! czy to mozliwe zeby ginekolog poprzez usg dopochwowe nie zauwazyla ciazy? czy moze wiecie cos na temat tych tab Lutenyl, bo podobno one opozniaja okres! Pomocy! Odpiszcie! dodam ze boli mnie brzuch od paru dniu wlasnie tak na okres!

Gość różyczkaa
hmmm moim zdaniem na dniach powinnas dostac okres wiec glowa do gory i daj znac ;)

Gość smashm
Do różyczka, ostatnio też tak miałam dzień póżniejb. skąpy , jasna krew, ale zrobiłam test jest oik:) A moje okresy też były bardzo obfite:)

Gość agula_pp
Nie martw się z okresem róznie to bywa...nie ma reguły że nigdy mi się nie spóźnia,więc już nigdy się nie spóźni,ja ostatnio też tak miałam to znaczy spóźnił mi się o tydzień czasu choć do tej pory nigdy tak nie miałam...byłam u ginekologa i powiedział,że nie zna kobiety której od czasu do czasu coś nie działo się z okresem...

Gość kaliopea
Normalka, ja tez tak miałam. Czasami się tak dzieje

Gość spokojnie to tylko awaria
No to ślepa ta lekarka by musiała być:)Może to przez torbiel?Ostatecznie,przepisując lek musiała zerknąć czy nie ma ciąży.Głowa do góry.Zadzwoń do lekarza lub nawet do apteki i zapytaj czy ten lek opóźnia okres.

Gość różyczkaa
dzieki wielkie nie jestem za bardzo doswiadczona bo nigdy tak nie mialam ;)