Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porabany ten świat

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Gość angie.....
nie sa kolorowe ale moga byc..chyba

dziewic taki jak ty wiem :) dlatego nie wiem czy będę w stanie się z kimkolwiek związać, nie wiem czy będę chciała z kimkolwiek dzielić swoją codzienność i komukolwiek tak zaufać

Gość dziewic taki jak ty
gdzies 2 lata temu mnie ruszało bardzo jak konczyłem studia że ja nic jeszcze komletnie nic a ludzie to po kilku związkach sa, częśc koleżanek to już w ciązy była, wtedy sie strasznie przestraszyłem tego, bo se uświadomiłem ile mam lat ale teraz? teraz to mam to gdzies co kto inni i dlaczego, to mnie nie obchodzi :) to chyba kwestja dojrzenia do tego może kwestją dojżenia jest też to że trzeba dorosnąć by sie z kimś związać? może jesszcze dziecinny jestem i mnie kobity omijają szerokim łukiem? :P

Gość dziewic taki jak ty
adelajda, jak sie kogos kocha to sie chce byc z tym kims cały czas, bez przerwy, potem trzeba to pielęgnowac bo zauroczenie pryska, wydaje mi sie że ludzi sie wiążą i wiedzą o tym że to nie są te Właściwe osoby a mimo to trwają w tym wszystkim i chyba dlatego wtedy dochodzi do zdrad, braku szacunku, pomiatania, tak myśle bo moi rodzice np nigdy byc razem nie powinni, wszylo z tzw wtopy którą jestem ja ... i wiem o tym, :( taka rodzina to nie rodzina tylko........ nie wiem jak to nazwac

Gość dziewic taki jak ty
adelajda mi to przestało zwyczajnie przeszkadzac kto co inni maja, nie obchodzi mnie to, nadal chce kogos znalesc choc mam coraz większe wątpliwości tak na prawdę, czy jest to cos co ja naprawde chce

Gość taki gość
o to ja się też dolącze :) też szukam i szukam ..... jak znajdę i będzie zaufanie to super jak nie znajdę takiej osoby no coż trudno się mówi zostanę sam i jakoś mnie to nie dręczy :)

"jak sie kogos kocha to sie chce byc z tym kims cały czas, bez przerwy, potem trzeba to pielęgnowac bo zauroczenie pryska" kiedyś w to wierzyłam, ale teraz miłość wydaje mi się czymś wyidealizowanym, nie wierzę w coś takiego; a tak btw, moi rodzice też nie wzięli ślubu z miłości, zawsze tak podejrzewałam, że nic wielkiego ich nie łączy, ale rok temu moja mama wprost mi powiedziała, że jest to ślub z rozsądku

Gość angie.....
a ja sie nawet znajomym nie przyznaje nikt nie wie najgorzej jak rozmowa schodzi na ten temat to albo ide cos robic albo..."klamie" tzn raz sklamalam kolezance ze mam to za soba ..paskudnie sie z tym czulam:O

ja się cieszę, że nigdy wprost mnie nikt nie zapytał czy miałam kiedyś chłopaka, bo nie wiem co bym odpowiedziała; skłamać to bym chyba nie skłamała, ale jak bym powiedziała prawdę, to chyba by mnie do muzeum wzięli :p

Gość taki gość
a mnie to nie pytają chyba po mnie to widac ;)

Gość angie.....
ja mialam kiedys faceta ale nie spalam z nim ale sklamalam kolezance ze tak:O bo mi bylo glupio...teraz to jak sa w towarzystwie takie rozmowy to wychodze do toalety:P

Gość taki gość
ciekawe ile w tej toalecie siedzisz :P

Gość taki gość
angie..... ile masz lat ???

Gość angie.....
:P potem wracam i jak cos to rzucam teksy" ja sie lepiej nie bede wypowiadac" albo zmieniam temat:O zalosne wiem

Gość angie.....
duzo....juz pisalam wczesniej

Gość taki gość
dlaczego żałosne ????

Gość taki gość
oj szukać mi się nie chce :P no więc ile ?????

Gość angie.....
bo kazdy ma jakies dosw a ja co mam mowic ?

Gość angie.....
to sie wysil i poszukaj:P stara jestem juz:( umre jako wieczna dziewica 😭

Gość taki gość
że na wszystko pzryjdzie czas :P

Gość gratulacje
szczerze? gratulacje. mam 21 i nie jestem dziewicą.. czego bardzo żałuję. mojego 1 razu..nie ta osoba, nie to miejsce.. zazdroszczę ci i gratuluję :) więcej takich ludzi. podziwiam :)

Gość angie.....
daj spokoj moj czas juz chyba przeminal:( nikt mnie nigdy nie przeleci hehe:(

Gość taki gość
no tak czyli dużo :P

angie.. oj nie, na pewno nie; jeszcze spotkasz kogoś :D trzeba wierzyć, że będzie dobrze :) na każdego kiedyś przyjdzie czas :) (przynajmniej mam taką nadzieję :p )

Gość angie.....
jasne bede jak autorka z 30 na karku i ... ahh zdolowalam sie a jak trafi mi sie ajkis oblesny typ z wielkim brzuchem i lysa glowa? 😭

Przeciez dziewictwo to powod do dumy niezaleznie od wieku:)) i lepiej stracic je z osoba ktora sie naprawde kocha, podarowac jej cos wyjatkowego niz pozniej zalowac ze osobie na ktorej nam zalezy nie mozemy podarowac tego co kobiety maja najcenniejsze:)