Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Porabany ten świat

Wiekowe dziewice

Polecane posty

Gość jak to
ja mam 25 lat i też jestem dziewicą, a mój gin np jak mu powiedziałam wyglądał na bardzo zdziwionego

Gość jak to
nie tylko wyglądał On był zdziwiony

Gość no własnie
u mnie jeden ginekolog był zdziwiony a drugi traktuje to poważnie i z szacunkiem wiec nie narzekam

Gość a mnie
a mnie na razie zaden nic nie powiedzial, a mam juz 26 lat... całe szczescie ;)

Gość John Connoly 185cm
Nie martwcie się tak za bardzo tym faktem. Ja mam 26 lat i jestem męską dziewicą. Jak to się stało? Miałem wiele dziewczyn, ale walory fizyczne kazdej z nich nigdy nie były wystarczajaco pociagające. Po 2/3 miesiącach konczyło się zauroczenie i rozchodziliśmy się każdy w swoją stronę. Jednak jest tez dużo prawdy w twierdzeniu ze zbytnie chcenie u kobiety, narzucanie się sprawia iz męzczyźnie pzrechodzi apetyt na taką kobietę. Jasne że ciało kobiety znam w 99% ale nie wiem jak to jest w kobiecie skonczyć więc jestem prawiczkiem. Nikt z moich kolegó o tym nie wie - maja mnie za wyszukanego konesera który zadnej modelce nie pzrepuści. Więc się tak nie pzrejmujcie że jesteście jedyne.

Gość pula
john, zartujesz?? wyszukany koneser modelek?? co to znaczy? ;)

Gość pula
ja mam wrazenie, ze Ty jestes wybredny jezeli zadna z wielu Twoich panienek nie podniecala Cie na tyle, by Ci stanal.. :p

Gość no albo
john to bajkopisarz :p

Gość kolejna reaktywacja

Gość najstarsze virgo na forum
33 i pół roku w niezaplanowanej czystości rzuca chyba mi się już na mózg. Nigdy nie przypuszczałam, że tak wyjdzie. Kiedy miałam okazje, wtedy nie byłam jeszecze chyba gotowa, a potem kiedy ja chciałam, mnie nie chciał już nikt. Nie czekajcie więc na tego jedynego, wyśnionego i ten specjalny moment, tylko wykorzystujcie nadarzające się okazje, bo mogą przeminąć bezpowrotnie - nie znaczy to oczywiście, by się zmuszać do czegokolwiek, ale wystarczy byście nie czuły wstrętu do niego i siebie.

Gość najstarsze virgo -
widać że ci się juz mózg lasuje, bo takie bzdurne porady rzucasz na forum :( . Poza tym jeśli uważasz tak, jak piszesz w ostatnim zdaniu, to nic dziwnego że jesteś sama, bo głupiej baby żaden facet nie chce :( .

Gość kosmiczna reaktywacja
kosmiczna reaktywacja topiku :p za dlugo nic sie tu nie dzialo.. ;)

Gość nic się nie dzieje
pewnie dlatego, że dziewic nie ma już dziś na świecie

Gość dlaczego tu cały czas cisza

Gość kikiliki
nieprawda, dziewica wciaz na tym swiecie SA, nawet calkiem sporo.. :o ..a ja jestem jedną z nich.... 😭

Gość dzien_dobry
dziewica wita dziewice! :) 🖐️

Gość a co sadzicie na temat
zwiazku dziewicy z facetem ktory ma za soba doswiadczenia seksualne?????czy taki zwiazek moze byc szczesliwy i udany?

Gość kruszynkaaga
hehe jaj ja stracilam to mialam 18 i myslalam ze to duzzo...a tu jednak nie:D

a dlaczego trzeba uprawiac sex tylko z "druga połówka" ?? ja tam nie wierze ze ktos taki wogole istnieje. a jezeli juz istnieje to rozumiem ze ta 2 połówka to maz tak? a jezeli ktos nie planuje slubu?! i nie wierze ze przez 30 lat nie spotkałas zadnego fajnego faceta! ze nigdy nie byłas zakochana ani nie byłas w fajnym zwiazku? i oczywiscie ze puszczanie sie na prawo i lewo nie jest dobre, ale nie trzeba miec zaraz meza ani "2 połówki" zeby uprawiac z nim sex. i w takim wypadku, 30 letnia dziewica czekajaca na 2 połówke jest smieszna.

DO " a co sadzicie na temat zwiazku dziewicy z facetem ktory ma za soba doswiadczenia seksualne?????czy taki zwiazek moze byc szczesliwy i udany?" sadze ze to najlepszy z układów. wiadomo ze 1 raz dla kobiety jest stresem wiec jezeli partner wie o co w te klocki chodzi to bez stresu i delikatnie bedzie potrafił ja wprowadzic w zycie erotyczne :) a zwiazek pewnie ze moze byc udany, wiekszosc facetow lubi byc tymi "pierwszymi" :) chociaz spotkałam sie tez z odwrotnymi opiniami :)

Gość tez wiekowa dziewica
powiedzcie mi jak sobie radzicie z napieciem seksualnym? czy takikie wogle macie? masturbujecie sie?

Gość odswiezee

Gość fsadfsa
widzę, ze ten temar został przez modów bardzo skrócony :O wczesną wiosną były tu prowadzone rozmowy, ktore teraz wykasowano :(

Gość fsadfsa
aaa sorki dla modów! tamte temat miał ten sam tytuł ale inną autorke :P

Gość majonez
chyba już sie nikt nie wypowie ;)

Gość rannyyy
gdzie jest prawiczek i kropka 1987 ale bym mial zuwanie do koloru do wyboru :)

Gość ja mam 26lat
ja mam juz.26lat powodzenie mam ale problem w tym ze podobaja mi sie ci co mnie nie chca a ja podobam sie tym ktorzych z kolei ja nie chce zaczynami to przeszkadzac bo mam strasznaochote na sex i o niczym innym nie mysle poza tym czuje ze czas ucieka mi przez palce a ja nie mam zadnych dosw no i jak siektos znajdzie to jak ja mam mu to pow? chyba sie sale ze wstydu predzej nic nie powiemalbo po fakcie

Gość gupekkkk taa
jakbyś miała powodzenie to bys nie był sam