Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomasz P.

Pytanie do niskich dziewczyn

Polecane posty

Gość Tomasz P.

Czy pociągają was wysocy mężczyźni ? Np. jesli wy macie 1,50 -1,60 a mężczyzna 1,70 - 1,80

Gość mnie pociągają
za włosy :(

Wzrost nie ma znaczenia :) ... ale o fakt - wysocy są o wiele bardziej interesujący od niskich

Gość niska dziewczyna
no pewnie, mrrr, tacy sa najlepsi, ale wysocy to chyba powyzej 180-185...

Gość Tomasz P.
podnosze

Gość 24
Tomasz ma 176 cm wzrostu moim zdaniem.

Gość Tomasz P.
mam 175

Gość tak se pisze
160 to nie niski wzrost, to wzrost sredni, tak okreslany przez urzedy, policje, w szpitalach itd

mnie tacy, których kocham:) a mam 1,60 i kocham Pana;) nie lubi jak go tak nazywam, ale to takie słodkie;) co ma 178 albo 175:) Fjnie, bo obejmie, popatrzy w oczka na spacerze, w tancu:)

Gość Tomasz P.
To ja dziękuje za wypowiedz, że mogłem się rozmarzyć w waszym towarzystwie i cichcem zwalić sobie koguta.

Gość Tomasz P.
Ee e tam, nie ma co współczuć, teraz ja jestem stary dziadek i tylko leżę i sobie walę, bo już na babę wejść nie dalbym rady.

Gość tomcio p
tez jestem Tomasz i też P. Nie powiem rajcuja mnie strasznie niskie kobiety. Wiem nie takie było pytanie, ale ze wzgledu na autora postanowiłem podzielić się swoim gustem: -do 170 cm -blond-może być farba -krótkie włosy -niebieskie oczka -i najchetniej ciemna karnacja-prawie niemozliwe w naturze, ale co tam Tak naprawde chyba chodzi o gust, a ten jak wiadomo jest różny, każdy ma inny. Podoba mi sie tekst: -z gustem jest jak z tyłkiem-każdy ma swój Pozdrawiam Tomaszu :-D

tomcio ale dla kobiety 170 to juz dosc wysoka laska no nie powiem sa wyzsze... a podobno lubisz niskie

Gość lechowski
a ja mam 195 i zawsze troche dziwnie czuje sie w towarzystwie mniejszych dziewczyn. Pomimo tego, ze bardzo mi sie podobaja, to jednak zawsze mam trudnosci z obejmowaniem partnerki (musze sie garbic:P). natomiast takich o wzroscie 180-190 i ksztaltnej, kobiecej figurze jest jak na lekarstwo.. ;)

Gość kobranocka
jak najbardziej lubimy:D Moj mezczyzna ma 190 cm wzrostu podczas gdy ja jedynie 164 :)

Gość ależ proszę baaaaardzo
Może lekkie sprostowanie: Wysoki męzczyzna to powyżej 180 cm Mężczyzna średniego wzrostu to 170 Niski to już wiadomo... Niska dziewczyna to 150 Dziewczyna ŚREDNIEGO WZROSTU to 160-165 Wysoka dziewczyna to 170 i wzwyż

Gość heheheheeeeeee
chyba nie... Wysoki męzczyzna to powyżej 180 cm Mężczyzna średniego wzrostu to 170 Niski to już wiadomo... Niska dziewczyna to 150 Dziewczyna ŚREDNIEGO WZROSTU to 160-165 Wysoka dziewczyna to 170 i wzwyż średni wzrost dla mężczyzny to 170? tożto 'większa połowa' 16latek ma tyle :o

Gość ależ proszę baaaaardzo
ale u mężczyzn to się inaczej liczy niż u kobiet, mój kolega ma 172 cm i pisze u niego w dowodzie, że ma średni

hmm a ja mam 183 cm wzrostu i mam problem żeby znaleźć fajnego faceta wyższego ode mnie :(

Gość bilans
czasami mnie pociagaja, czasami ja im pociagam

ja mam 156 a mój mężczyzna 184... pewnie że pociągają mnie tacy mężczyźni ;)