Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pola............

kupki....

Polecane posty

Gość Pola............

Kobiety! Dokarmiam mlekiem modyfikowanym i mała ma zielone kupki! Różnią się też konsystencją i ogołnie wyglądem.Robi je rzadko a jak zrobi to na całego pampersa. Czy to normalne by robiła zielone kupki od mleka modyfikowanego? Jeśli nie, to co jadłyście by Wasze pociechy robiły zdrowe, żółte kupki?

Gość to jest norma
w mleku modyfokowanym jest zelazo ktore zabarwia kupe na zielono. dopoki nie ma krwi i jakiegos sluzu to wszystko jest ok. I norma jest ze przy modyfikowanym dziecko robi rzadziej kupke.

co do zielonej kupki, przepisze to co mam w gazecie \"...kupka dziecka karmionego mlekiem modyfikowanym lub w sposób mieszany, jest baldożółta i papkowata, bardziej zwarta i moze nieprzyjemnie pachniec, bywa lekko zielona, gdyz pod wpływem powietrza jej powierzchnia utlenia sie i przybiera taki kolor. Sztuczne mleko jest trudniej przyswajane, wiec wiecej w stolcu po trawieniu produktów ubocznych- stad bardziej przykry zapach...\" moze czesto wychodzisz z dzieckiem na spacer i przez kontakt z powietrzem z dworu tak sie dzieje. moja mała tak ma :) jak z nia wyjde rano to po południu albo wieczorem zrobi taka kupke, czasem mniej czasem bardziej zielonkawa

a co do czestosci robienia ich to pisze ze dziecki karmione mlekiem modyfikowanym robia kupe od 1 do 4 razy na dobe a dziecki karmione piersia robia od 6 do 9 na dobe hehe moja robie ze 20 :) :P

Gość Pola............
bardzo dziękuję za te informacje :) Uspokoiłyście mnie dziewczyny!