Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TRAINER

Dlaczego faceci zaczynaja sikac na siedzaco.

Polecane posty

Gość pulsar 3822+BC001
a jak ktoś ma hemoroidy? to co?

mój też sika na siedząco i kiedys mnie to raziło, że takie niemęskie... ;) ale mój kibelek jest zawsze czysty, nie ma żadnych żółtawych plamek i teraz jestem mu wdzięczna za siedzące sikanie :D Obrzydzeniem napawa mnie to, jak po imrezie muszę sprzątać kibel, a tam zaszczane dookoła, deska, pod deską... fuj! na szczęście nie robię za często imprez w domu... :)

Dlaczego obrzydza Was sprzątanie kibelka,chyba piszą to Panie które nie mają dzieci,ja oprócz męża mam 3 synów,i nie mam ciągle olanego kibla,to dla mnie normalne,że muszę posprzątać,trza było sobie wychować facetów,dziura od sedesu jest ogromna,nie rozumiem jak można nie trafić...???

Gość giertych
a z innej beczki: kogo wkurzaja dlugie wlosy porozlepiane po calej wannie albo brodziku? bo ja juz mam dosyc normalnie, walcze o to ciagle z moja kobieta ale ona nie chce przestac myc glowy. Kurde.

Gość bo im tak wygodnie
też problem. phi.

Gość do origami
czytaj uważnie tępa kuro zanim zaczniesz gdakać. Ametyst napisała, że sprząta szczyny po obcych, którzy przychodzą do nich na imprezę a nie po własnych dzieciach.

Gość do origami
bo, np. ja sprzatam szczyny zawodowo w toalecie meskiej na dworcu w Koluszkach i popadlam przez to w rutyne, tak jak zreszta w innych czynnosciach.

no właśnie! Kibel i tak się myje, ale niekoniecznie muszę myć szczochy i to od obcych!

Gość giertych
to nie zapraszaj obcych do chaty - problem z glowy :P

Gość do podszywaczki
sprzątaj, sprzątaj. po swoich i po obcych. możesz nawet wylizywać i pić w ramach urynoterapii.

Gość do podszywaczki
bo ja stosuje urynoterapie juz od dawna, w ramach oszczednosci zarzucilam nawet spozywanie innych plynow - w sumie wystarcza mi moj stary i jego kranik (najlepiej jak wroci z knajpy po kilku browarkach, wtedy moge sie opic za tydzien z gory) :P

Gość łucja karpiel
ja mojego męża zmusiłam do sikania na siedząco, jak zaczął sam po sobie sprzątać łazienkę - szybko się odzwyczaił od sikania na stojąco

Gość podszywaczka.
mam poważne problemy psychiczne. :( mój psychiatra powiedział, że nia ma dla mnie już pomocy.:( nawet te czerwone tabletki już nie działają.:(😭

Gość giertych
to teraz zmus go do mycia siusiaka po kazdym sikaniu. Lubisz jak pachnie kibelkiem? Nooo... a najlepiej jak nim jeszcze pojezdzi po wnetrzu muszli . Nie masz siusiaka to sie nie wypowiadaj, nie wiesz jak ciezko sie sika na siedzaco...

Gość giertych to pewnie i sra
na stojąco a w trakcie czynności odśpiewuje hymn narodowy.

Gość giertych
i nie denerwujcie mnie bo zrobie wam ustawe ze klapa ma byc podniesiona i sie skonczy! :D

DLACZEGO NIE UMIECIE PISAĆ Z KULTURĄ JAK CYWILIZOWANI LUDZIE TYLKO ZARAZ WYZYWACIE OD KUR...????? PRZEZ TAKICH LUDZI JAK WY TO CZŁOWIEKOWI ODECHCIEWA SIĘ POMAGAĆ INNYM,A PÓŹNIEJ KAŻDY JEST ZDZIWIONY,ŻE LUDZIE SĄ OBOJĘTNI NA KRZYWDĘ INNYCH,JA TYLKO WYRAZIŁAM OPINIĘ NIKOGO NIE OBRAŻAJĄC,TAK WIĘC NIE ŻYCZĘ SOBIE ŻEBY MNIE KTOŚ WYZYWAŁ OD TĘPYCH KUR,DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ...

Gość błeeeee
Kompletnie nie szanuje mezczyzn ktorzy godza sie na cos takiego. Sikac na siedzaca ??? Jak kobieta ??? Ja piernicze, to juz trzeba byc takim pantoflarzem i zniewiescialym ... ciotowatym osobnikiem ze szkoda slow.

Gość tytytyt
ale czy jak oni sikaja na siedzaco to im jak to no wiecie zwisa to nie zanurza sie w tej wodzie ktora stoi tam w sedesie? :O

Gość do origami
nikt cię nie zwyzywał. prawdę ci powiedzieli, że nie potrafisz zrozumieć czytanego tekstu.

Gość PUSICAT
Tak ,gdy faceci sikaja na siedzaco to wtedy ich jaja sie mocza w sedesie .Nn taka urynoterapia.Ale mi sie wydaje ,ze tacy nie maja juz jaj .To takie dziwolagi.

Gość mój mąż sika
mój mąż sika na siedząco i doobrze :") ja jestem z tego zadowolona. Jezeli ktos uważa ,że to nie męskie to niech STOI I SZCZA na boki :) ale głupie myslenie "na stojaka facet męski, a na siedząco nie" lejta pod siebie męskie brudasy najlepiej pod słupem w parku :)

Gość mój mąż sika
o w mordę.......a Ty to jesteś najwiekszym przykładem męskości :P Twoja wypowiedź wręcz obrzydza nawet nie chce sobie wyobrazic jaki brudas z Ciebie nawet rąk nie myjesz ! Ale za to jesteś "męski" haha

Gość rtyjukl;k
sikanie na stojąco jest niesamowicie prostackie - żulowskie tak się można załatwiać pod murem czy budką z piwem toaleta wymaga więcej kultury i zachowania higieny

Gość marta smart
Facet lejący na stojaka jest jak pies szczający pod drzewem. Obrzydliwość. Samcze prostactwo.

Gość ta lepiej jak się z trzymanym
kutafonem w ręku zasadzi i leje? To ma być wyznacznik męskości. No to każda pijaczyna z parku to samiec alfa :D:D

Gość akdjgdkf
Ta i jeszcze innym wyznacznikiem męskości jest, który najbardziej pogardza uczuciami i myśleniem, który będzie zachowywał się bardziej jak zwierzę albo jakiś dzikus. Faceci rozumieją męskość jako prostactwo.