Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TRAINER

Dlaczego faceci zaczynaja sikac na siedzaco.

Polecane posty

Wydaje mi sie to takie niemeskie.Chyba zniewiescieli juz do konca..Co wy na to.

Gość oManualna
jak na tegoroczne lato

A ja napisze prawdę- mnie to tam odpowiada.Sikajacy na stojąco facet czasmi nie trafi , a juz na pewno opryska teren dookoła muszli w trakcie strzepywania małego po sikaniu-=dlaczego oni to robią? Jak sika na stojaco , to uryna trafia do kanału , a nie na kafelki na scianie:P Panowie , sikajcie na siedząco!

Czytałam kiedyś artykuł,że tak zalecają lekarze.W przyszłości facet,który sika na siedząco nie ma takich problemów z prostatą. Nie uważam by to było mało męskie.Wolę mieć zdrowego Męża, a przez to jak sika wcale nic nie traci.

Gość romeo z mazowsza
ja sikam na siedzaco bo mnie siostra bije ze jej zalewam łazienke (mieszkam z nia)

Gość dzastajna
ja mojego meza tez tego nauczylam! mialam dosc opryskanej muszli, a on to zrozumial jak raz kazalam mu kibelek wyczyscic hehehe 3majcie sie chlopaki i siusiajcie na siedzaco, to jest bardzo higieniczne i nie ujmie wam na pewno meskosci!

Gość a jednak
to i tak lepiej niz gdyby podejmowali próby srania na stojaco. A sikanie na siedzavo to zasługa drących morde kobiet, którym przeszkadza osikana deska.

Gość 100
racji dla a jednak sikajcie panowie na siedząco

Gość no nie wiem czy takie
zdrowe, faceci o nic nie dbają, sikając na siedząco łatwiej łapią choróbska weneryczne. Kobiety korzystając z toalety poza domem dbają o to, aby nie stykać sie bezpośrednio z deską sedesową, a facesi to olewają.

defekt masy :O a ktos tu niedawno dal linka do zdjecia takiej \"tuby\" ktora sluzyla do tego zeby dziewczyna mogla sikac na stojaco. swiat dziczeje :O

Gość mój na kacu siusia na siedząco
nie ma siły stać....

Gość nienonieno
ehhh nawet nie mówcie:O zaproponowałem męskie chlanie i jaką dostałem odp.:O Jeden wykpił się bo miał wcześniej zamówioną wizytę u kosmetyczki...drugi odmówił ponieważ starał się namówić swoją dziewczynę na poważną rozmowę o ich związku, następny powiedział, że ma wyjątkowo ciężki okres więc szydełkuje w domu żeby się uspokoić, ale przegiął pałę ostatni...mianowicie oświadczył, że jest w 8 miesiącu i lekarz zabronił mu picia(rzeczywiście ciołek przytył:O)

Gość KTOSIK.b
Tak ,facet sikajacy na siedzaco to zalosne.Ja osobiscie demostruje wspaialy siur .Specjalnie oddalam sie od muszli na odleglosc 1,5 m i sikam .Przy koncu elegancko przyblizam sie do muszli ,by jej nie zachlapac.Mam ogromna wprawe..Budze podziw u mojej dziewczyny .

Gość doświadczona_a
KTOSIK.b - posyp mąką dookoła muszli i sikaj - zobaczysz ile leci na bok,mieszkam z trzema facetami ,walczyłam 4 lata o sikanie na siedząco :D

Gość dupcying
no to maka upieprzysz dookola kibla a jak padnie kropelka to ci przeszkadza? co sie dzieje, baby zadaja sikania na siedzaco, rozwiodl bym sie z toba

Gość doświadczona_a
hehe dobre , dupcying nie rozwiódł byś się ze mną ;P sikał byś na siedząco hehe ;)

Gość Fazzi
Nigdy nie bede sikal na siedzaco! Nie po to te wszystkie zawody z kumplami kto dalej ,kto wyzej i celniej zeby teraz ..grrrr .NEVER!!!!!!!!!

Wszystkim którzy zalecaja mi sikanie na siedząco : W.S.N.R. 🖐️ I na tz. wszelki. Walcie się na ryje.

Gość moj facet powiedzial
ze na siedzaco jest bardzo neizdrowo dla faceta sikac - mozna czlonkiem dotknac muszli od wewnatrz, a tam same zarazki i bakterie

Gość colombo
Mysle ,ze to jest ostatni gwozdz do trumny ,jezeli sie my mezczyzni sie ugniemy .Nie widze sie takiego skulonego jak pies na kibelku zamiast dumnie wyprostowanego wrecz przegietego do tylu,by zachowac rownawage ,bo jaja przeciez swoje waza. Honor i ojczyzna.

Prawda jest taka, że sikanie na stojąco jest realizacją podstawowych wolności wyrażonych w Konstytucji RP. Ostrożnie więc z tymi postulatami! Nie grajcie Panie Polską! 😠

Gość lezkax
sikanie na stojąco stanie się częścią nowego programu patriotycznego dla szkuł autorstwa ministra Edukacji Romana Giertycha majacemu zakrzewić męskiej młodzierzy.

Gość lezkax
bardzo lubię wylizywac odbyt mojej cioci z Wolbromia, która jest poważnie na bakier z zasadami higieny :-o

Gość osobiście
mnie to obrzydza,faktycznie mój facet też zaczął siadać jak ciota jakaś,wkur........ mnie to,dla mnie to wogóle nie jest męskie,myślałam,że tylko mój taki zjechany.

Gość podenerwowana28
mój też tak robi i też mnie to wkurza na dodatek zaczął obsesyjnie wpychać sobie w odbyt różne przedmioty bo mówi że tak jest jazzy, ostatnio przyłapałam go z bananem w tyłku :-o

Gość sikajacy
ja sikam na stojaco i przy okazji zaznaczam swoj teren dookola.