Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TRAINER

Dlaczego faceci zaczynaja sikac na siedzaco.

Polecane posty

Gość raztaman
@o w morde popieram! Jak się ma dobrą lufę z dobrym skupieniem nawet kropelka nie spadnie tam gdzie nie powinna. Albo macie facetów - wieprzy, albo cioty z 5cm fifakami, którymi nawet nie ma jak przycelować.

Gość o w morde
raztaman Dzięki za poparcie. Widzę że są tu tez osoby normalnie myślące. A ja napisałem tylko prawdę. Przecież muszla klozetowa ma swoje rozmiary i wydaje mi się to bardzo dziwne, żeby ktoś nie umiał w nią trafić. A nawet gdyby przez przypadek coś prysnęło na kibel czy nawet na podłogę - to kulturalny facet urwie trochę papieru toaletowego i wszystko dokładnie wytrze. Przynajmniej ja na pewno bym to zrobił. Ale kurde - jak się dobrze celuje , dobrze sika że tak powiem to nic nie chlapie i nic nie pryska! A już jak ktoś ma problemy z trafieniem do muszli to niech sobie zainstaluje pisuar i niech leje normalnie po męsku jak Bóg przykazał i niech się nie ośmiesza szczaniem jak baba. Albo jak pedał...

Gość fghjk,mn bv
byś ty kurna jeden z drugim w życiu okazał się taki męski jak w szczaniu do kibla a to niestety nie zawsze idzie w parze ale głupawe panny jak złapią takiego lejącego na stojaka, to już radocha, że jakiego to one męskiego chłoptasia wyrwały ot, malizna dzisiejsza, mizeria mizerię pogania.... :D

co za kretynizm, jak szczacie, to sie rozpryskuje i i tak wylatuje z kibla kretyni a wy babki jak bedziecie miec dziecko to lepiej pilnujcie zeby myly zawsze rece po kibelku, a nie dotykaly wszystkiego razkami brudnymi od szczyn tatusia, bo ten ma kompleksy na punkcie swojej meskosci takie, ze szczanie na siedzaco to dla niego ujma na honorze i meskosci :D a na marginesie, czy wy ich obserwujecie przy szczaniu? :classic_cool:

Gość o w morde
hahahaha śmiać mi się chce. Jestem zwykłym chłopakiem , jestem normalnie męski. A oczywiście nie jestem jakiś super maczo czy nie wiadomo jaki kozak. Jedynie uważam ,że dorosłemu mężczyźnie nie przystoi sikanie na siedząco. Jednak niejednej osobie się tego po prostu nie przetłumaczy.

polscy mężczyźni są zacofani żałośni..i kobiety, które te szczyny męskie sprzątają, jeżeli sikanie na siedząco/stojąco jest wyznacznikiem męskości, to ja wam gratuluję bezmózgi!

Gość raztaman
@chichot rzyci chyba ci pryska po oczach, albo masz kibel z poprzedniej epoki. Na trzeźwo nie prysnie nawet kropelka, a gdy się juz zdarzy po pijaku to podobnie jak przedmówca wytrę po sobie. Nie ma to nic wspólnego z męskim ego. Tak jest czyściej i praktyczniej. Nie muszę ryzykować kontaktu moich klejnotów z zarazkami.

Gość ja nie mam tego probelmu
ja sprzatam caly dom a moj chlopek roztropek lazienke(sika na stojaco) ;) i kazdy jest happy

Gość ale tak konkretnie
TO JA WPYCHAM PENISA DO BUTELKI I SIKAM , jak sie ulewa z butelki to przerywam sikanie i upijam by miejsce na reszte sikania bylo w butelce , potem wylewam zawartosc butelki do zlewu w kuchni , dzieki temu moja żona nie musi sprzatac kibla

Gość o w morde
ale ciekawi mnie to, że gdy facet sika na siedząco, to czy i tak pryska? Oczywiście nie na kibel czy podłogę, ale na siedzącego? Bo coś mi się wydaje że tak... Więc po raz kolejny sikanie na siedząco jest bez sensu...

Gość Kiki85
ja pije mocz swego szefa rozdziawiam swą gebe z podziwu nad moim ukochanym szefem a on frafia badz nie celnie swym sikiem do mej geby

Gość bo staja się
ciotami :|

Gość Dlaczego?
Prawdę mówiąc też się zastanawiam. Bo np 10 late temu nikt by chyba nie pomyślał że facet może szczać na siedząco. To jakiś nowy chory pomysł zrytych żoneczek które każą tak szczać swym chłopom . No albo tych zniewieściałych ciot.

Gość ewew
mi by sie kibel urwał jak bym se na nim

Gość tylko cioty
sikaja na siedząco

Gość władca swego ptaka
Po to baby mają dziury między udami żeby sikać na siedząco,a my panowie sikamy na stojąco po to żeby potrzymać po prostu swego "ptaka"w ręku i zobaczyć czy ma się dobrze.Baby nie znają tego luksusu,hehehe...

Gość ona4
moze to i zdrowe ,ale faceci siedzacy sikajacy na siedzaco zawsze moga osrac wacka , a szczegolnie jak ma biegunke ...wtedy sruuuuuu po calosci hehehe :)

Gość gośćgość
Sikam na stojąco . Na siedząco to sikałem jak miałem 3 latka do nocnika. A teraz - no chyba , że zachce się tez i tego drugiego :)

Gość gośćJędrzej
Moje problemy z prostatą skłaniały się właśnie głównie do sporych problemów z oddawaniem moczu.. Jeśli ktoś przez coś takiego przechodził to wie o czym mowa (żyletki). Sprawę polepszyła suplementacja prostatanem, już po tygodniu suplementacji problem mocno ustąpił by po miesiącu całkowicie odpuścić :)

Gość gość
jakieś pedały bez jaj